עזבו רגוע, יאללה בלאגן!!:)

LOLI152

New member
עזבו רגוע, יאללה בלאגן!!:)

הסוף שבוע כבר פה!!! יש! :) יאז אללה מסכמים שבוע!:) ואהו! :) (השאלון נגנב בחביבות יתרה ע"י פורום פש"ו- הקדיט אליהם.!:) איך עבר עליי השבוע? סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע? תוכנית\סדרת השבוע? ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע? עצבון \ ביאוס השבוע? הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אייקון \ סמיילי השבוע? איש השבוע? תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך היה לא למות השבוע? ידעתם ש32 מעלות בחוץ? איך זה גורם לכם להרגיש? ושאלה/בקשהאחרונה- תנו באיחול למנהלת החדשה והמקסימה שלנו!:) שיהיה סוף שבוע מדהים!

LOLI152

New member
מסכמ"שת :)

איך עבר עליי השבוע? היה שבוע מעולה!!:) סרט השבוע? "סימון" ספר השבוע? הילד שנפל מן השמיים שיר השבוע? הכעס/רוקפור תוכנית\סדרת השבוע? MAD MEN- ראינו בשיעור תקשורת. ציטוט \ פתגם השבוע? "חיה את היום כאילו זהו יומך האחרון. יום אחד זה באמת יהיה..." דבר מיוחד שעשיתי השבוע? פתחנו שנה בשבט:) היה מדהים! קיבלתי מצלמת וידאו חדשה. עצבון \ ביאוס השבוע? הורים. לא נמאס להם לעשות דווקא לעולם. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? הפתיחת שנה בשבט. היה מושלם! אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? המון אנשים. ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך היה לא למות השבוע? היה מדהים לא למות. לא כל כך מפתיע אבל. ידעתם ש32 מעלות בחוץ? איך זה גורם לכם להרגיש? ידעתי. ונפלא!סתם לא. בעיקר דביקה. זיעה וזה. ושאלה/בקשהאחרונה- תנו באיחול למנהלת החדשה והמקסימה שלנו!:) שתצליחי והכי ח

LOLI152

New member
לא סיימתי לכתוב ושלח!

והכי חשוב שתהני ושיהיה לך כיף איתנו!

../images/Emo214.gifדיי להיות כזאת נשמהההה!!!!!../images/Emo9.gif

אני מתה עלייך!
תודה תודה תודה!
מאוד כיף לי כרגע, והלוואי שזה ימשך!
ותתחדשי על המצלמת וידאו, בקרוב [עוד כמה שנים..] אצלי

../images/Emo214.gifסופסוף לא צריך לענות לעצמי!../images/Emo47.gif

איך עבר עליי השבוע? עבר מהררררררררררר! ולא היה כל כך מתיש כמו שזה היה נראה... סרט השבוע? שום סרט! אבל טוב שהזכרת לי שלא ראיתי אתמול "חשופים", תכף אלך לראות... ספר השבוע? חוברת קורס סמסטר א' פסיכולוגיה!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111
אני יודעת את שיטת "סש קשב" ואתם לא! שיר השבוע? השירים שאחי כל הזמן שם במחשב... תוכנית\סדרת השבוע? האח הגדול!!!התמכרתי
ציטוט \ פתגם השבוע?מקודם דיברתי עם חברה מתל אביב והיא שאלה אותי איך זה יכול להיות שאני לא בתל אביב כל יום לאחרונה, או יותר נכון -ואני מצטטת: "איך יכול להיות שבנאדם קסום כמוך שמכיר את כל העולם ובא בכל הזדמנות לפה לא מגיע לכאן?!" והתשובה שלי "אהההה...."
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?אתמול נסעתי עם אמא אחרי העבודה לארומה ואכלנו שם סנדויץ' חזה עוף שחבל"ז על הזמן שלכם! עצבון \ ביאוס השבוע?שאחי כל כך אכזב אותי ועדיין לא הביא לי מתנת יומולדת..פעם ראשונה שהוא לגמרי התעלם מהיומולדת שלי מהבחינה הזאת, וזה ממש מאכזב, כי כל שנה אני דואגת להפציץ אותו ולשמח אותו. השנה הוא כמעט לא עשה כלום. אפילו לא היה הראשון שאיחל לי "יומולדת שמח". לא יודעת מה יש לו נגדי לאחרונה. וזה מעצבן ופוגע. אל תגלו לאפחד
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?שנסעתי אחרי העבודה ביום שלישי לחברה הכי טובה שלי באשקלון...היא הביאה לי מתנת יומולדת שעטופה כל כך יפה ואני לא פותחת אותה עדיין [יש לי סטייה כזאת
] וכולם כועסים עליי שהם לא יודעים מה זה! XD אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?אמא! אני אוהבת אותה הכי בעולם...והיא כל כך מדהימה ומושלמת לאחרונה. אני אוהבת אותה יותר מהכל. תמונת השבוע - תמונה שחברה שלי צילמה אותי ביום שלישי האחרון
ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך היה לא למות השבוע?
! ידעתם ש32 מעלות בחוץ? איך זה גורם לכם להרגיש?אני כל היום בבית, ישנתי עד 10 וחצי, ככה שלגור בקומה שביעית זה רק מזכיר כמה טוב להרגיש את הרוח הקלה
ושאלה/בקשהאחרונה- תנו באיחול למנהלת החדשה והמקסימה שלנו!:) שלא תגרמו לי להרגיש לא שייכת, ועדיף שלא אפרט...... שיהיה סוף שבוע מדהים!

שני חמו1

New member
סיכום....

סיכום השבוע.. :] איך עבר עליי השבוע? סרט השבוע? לא ראיתי.. ספר השבוע? אם יש גן עדן - מרגש במיוחד ! שיר השבוע? פרידה קשה (אני אשתגע) נורית גלרון / אהוד מנור תוכנית\סדרת השבוע? האח הגדול [ הדבר היחידי שיצא לי לראות ] ציטוט \ פתגם השבוע? "ללכת בעקבות הלב"- מקווה שאצליח ! דבר מיוחד שעשיתי השבוע? נסעתי עם חברה להירגע מול הגלים.. עצבון \ ביאוס השבוע? נשבר לי המסך של הפלאפון !! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? קיבלתי 109 במבחן בתנ"ך =]] אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? ליטל, החברה הכי טובה שיש ! היה איתה שבוע כל כך כייפי.. תמונת השבוע: איך מוסיפים תמונה ??? בבקשה שמישהו יסביר, כי ממש בא לי ! ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך היה לא למות השבוע? ממ.. היה אחלה ידעתם ש32 מעלות בחוץ? איך זה גורם לכם להרגיש? כרגע כבר לא.. בא לי חורף 1!! ושאלה/בקשהאחרונה- תנו באיחול למנהלת החדשה והמקסימה שלנו!:) בההצלחה !!!!..

LOLI152

New member
אם יש גן עדן ספר מקסים!!

אהבתי ברמות מטורפות! איך קיבלת 109 בתנ"ך? הגג זה לא 100?! XD שבוע מקסים שיהיה!

שני חמו1

New member
ספר טוב!!

הייתה טעות במבחן ואיכשהו יצא שיש 9 נקודות יותר, אז קיבלתי גם אותן :]

LOLI152

New member
נחמד לך!:)

ממש זכית מההפקר. חחח.. אהבת את הספר? חחח אני ממש אוהבת את ה-אחד בשביל כולם כולם בשביל אחד.

שני חמו1

New member
מאוד אהבתי !

הספר מרגש ואני ממליצה לכולם לקרוא! קצת מוזר, אבל עוד לא יצא לי לראות את הסרט 'הבופור' .. אני ממש רוצה !!.

LOLI152

New member
אני דווקא ראיתי..

ובופור מעט מעט הורס את החוויה של הספר. אבל ראיתי אותו לפני שהתחלתי ללמוד קולנוע. אולי אני אראה אותו מחדש ואתן חוות דעת ... מבינה יותר XD בכל מקרה, אהבתי יותר את הספר. לא משנה כמה אושרי כהן חתיך!1 :)

למעלה