עזבו שטויות, חייבים להצביע פה אחד לרשימה המשותפת

עזבו שטויות, חייבים להצביע פה אחד לרשימה המשותפת

וואלה חדשות:
הנאשם בתקיפת יועצת הרשימה המשותפת שוחרר לביתו
17:56 שבתי בנדט
בית משפט השלום בתל אביב שחרר למעצר בית לפני זמן קצר (רביעי) את עופר גולן, שנאשם בתקיפה של אמילי מואטי, יועצת התקשורת של הרישמה המשותפת, במוט ברזל במהלך כנס שנערך אתמול במכללת רמת גן. עורך הדין שלו, איתמר בן גביר, אמר כי "יועצת התקשורת למדה מהבוסים המפוקפקים שלה לעשות דרמה מכל מחאה". לדבריו, "מי שהתנהג בצורה פרובוקטורית היא מואטי וחבריה למפלגה ואני מתפלא מדוע המשטרה לא מצאה לנכון לעצור לכל הפחות מספר זהה שחל אנשי הרשימה המשותפת".

וואלה חדשות:
אישום: תקף במוט ברזל את היועצת של הרשימה המשותפת
16:46 גלי גינת
פרקליטות מחוז תל אביב הגישה לפני זמן קצר (רביעי) לבית משפט השלום בעיר כתב אישום נגד עופר גולן, בן 46 מראשון לציון, בגין תקיפה הגורמת חבלה ממשית והתפרעות נגד אמילי מואטי, יועצת התקשורת של הרשימה המשותפת בכנס שנערך אתמול במכללת רמת גן. לפי כתב האישום, גולן הטיח מוט ברזל בראשה של מואטי, שחלפה על פניו בצאתה מהכנס, והביא לפציעתה. מואטי הובהלה לאחר מכן לבית החולים איכילוב בתל אביב כשהיא סובלת מרגישות בראשה, מבחילות ומהקאות.

זה היה צפוי

רק היה לי מוזר שלא הוציאו לו תעודת פסכיאטר ...כי תמיד במקרים כאלה ממהרים ומכריזים עליו משוגע או חולה נפש ...יש התקדמות

למרות שחנין לא משדרת על אותו גל

שאני משדר , אתמול סופית ידעתי למי אני מצביע ...הכי הזוי שאני מנסה לשכנע ידידים להצביע למפלגה המשותפת והמלחתי לשכנע כמה מהם ...תודה לימין שנתן לנו הזדמנות להתלכד ולהתאחד

אני לא מצביעה

ובמיוחד לא לרשימה של הערבים
אולי אצביע מרץ אני לא סגורה עדיין

חבל מאוד!

גם אני מתנגד לרשימות סקטוריאליות, של "מגזר" אחד, ותמכתי תמיד בחד"ש, שהיא מפלגה אוניברסלית, המתייחסת לכל התחומים החשובים, לכל ה"מגזרים", אבל מה לעשות אם זה המצב.

לא להצביע - זה בדיוק אתו דבר כמו להצביע לליכוד ולפשיסטים האלימים.
נכון, מרצ עדיפה עליהם, אבל היא תהיה מוכנה להשתתף בקואליציה עם הימין! ואולי זה מה שיקרה אם בוז'י ירכיב ממשלה.
כבר פעמים רבות מרצ הוכיחה, שברגע האמת היא מתפתלת ונסוגה מעקרונותיה. רוצה דוגמאות?

בנוגע לרשימה המשותפת. נכון, אי אפשר להזדהות עם כל מרכיביה, שחלקם ממש מנוגדים זה לזה בהשקפותיהם.
אבל עאידה תומא סליימן, שללא ספק פועלת למען הדמוקרטיה וזכויות האישה בחברה הערבית, מתייחסת גם לסוגיה הזו: http://elections.walla.co.il/item/2826855

כנראה כיום זה נחשב ל"נורמלי".

גם העורך דין הנ"ל נחשב כיום לנורמלי.

אם שיעור ההצבעה בקרב הערבים יהיה גבוה, והרוב יצביעו לרשימה המאוחדת, יש סיכוי גדול שהיא תוכל להשתתף ב"גוש חוסם"! חבל לפספס את ההזדמנות!

אני גם קורא לצפונבונים היהודיים שהצביעו לחד"ש, לא להבהל, לא לסגת, להצביע לרשימה המשותפת! בעד הדמוקרטיה, נגד השתוללות הפשיזם!
אם אברהם בורג הדתי תומך בחד"ש, אז לא נורא אם חילונים יצביעו לרשימה הכוללת גם תנועה דתית.

הפרבולה

New member
מסתבר שהעלאת % החסימה פגעה בעיקר במצביעי חד"ש היהודים

זה גרם לערבים להתאחד ולכן זה מחזק עוד יותר את הסיסמא "כל הערבים אותו דבר" שזה די נכון בהקשר להתנגדות שלהם למדינה הציונית .
עכשיו בוחרי חד"ש היהודים נמצאים בדילמה לא פשוטה , כי הקול שלהם הולך גם לחיזוק גורמים איסלמיים קיצוניים שמשתתפים ברשימה המאוחדת.

אגב אני כתומך ימין מעדיף שהרשימה המאוחדת תקבל הרבה מנדטים , זה יקטין עוד יותר את הסיכוי של השמאל להקים קואליציה כיוון שאין סיכוי שהרשימה המאוחדת תצטרף לקואליציה של שמאל או שיווצר גוש חוסם של שמאל ( כי מפלגות מרכז לא יסיכמו להצטרף לגוש חוסם שבו שותפה המפלגה הערבית ).

אני לא מבין למה אתה פוסל את מר"צ הרי היא הצהירה שלא תלך עם הימין? האם מרצ זה יותר מדי "ימין" בשבילך ?

למה כמה יש מצביעים יהודים לחד״ש!!!

אם זכרוני לא בוגד בי , חד״ש קבלו בבחירות האחרות כ 4000 קולות מהמגזר היהודי, יש להם סיבה להמשיך לבחור בחד״ש כי ידוע ודוב חנין אמר את זה מעל הדף שלו בפייסבוק ...הם רצים ביחד אבל בכנסת כל מפלגה עובדת לפי האג׳נדה שלה

הפתעת אותי עם המספר ....

מעניין כמה יקבלו הפעם ...בקשר להסכם עודפים עדיין לא מפלה החלטה...לדעתי הכיוון הוא ש״ס ..הייתי כן רוצה שלא ילכו עם הראש בקיר ...חייבים להתגמש ולזרום עם שאר הפלגות , לא אוהב השיטה של אכלו לי ושתו לי ...

ממש לא נכון

העלאת אחוז החסימה פגע בדמוקרטיה הישראלית. הוא אילץ אנשים בעלי השקפות עולם מנוגדות להתאחד תחת מכנה משותף בסיסי.
אך "מעז יצא מתוק".

בנוגע למצביעי חד"ש היהודיים, כמוני למשל, המצב העמיד אותנו במבחן! עד כמה נהיה עקביים ב"קיצוניות" שלנו למען שלום, שוויון ודמוקרטיה, ואם לא לא ניבהל כמו שפנים מהשותפות המעשית עם תנועות ערביות שונות, ונברח לרשימות ציוניות שישתפו פעולה עם תנועות יהודיות המנוגדות להשקפותינו.

מה זה "חיזוק גורמים איסלמיים קיצוניים"? איפה ראית כאלה ברשימה המשותפת, ובמה בדיוק מתבטאת ה"קיצוניות" שלהם?

בנוגע למרצ או לא מרצ, סלח לי, אבל זה לא העסק שלך

יש לי אליך שאלה אישית: ראית את הבעייה מפורום מתימטיקה?
Im [(2+i)^k] = 1
עבור אילו k שלמים זה מתקיים?
יש לך רעיון?

הפרבולה

New member
במפלגה המאוחדת יש אישים מקרב הפלג הדרומי

של התנועה האיסלאמית ( ד"ר מנצור עבאס ).

http://he.wikipedia.org/wiki/הרשימה_הערבית_המאוחדת

אני כמובן לא מסכים איתך בכלל שמפלגה ששוללת את זכות היהודים להגדרה עצמית במולדתם( בכל גבול שהוא ) היא מפלגת שלום.
אגב אני מניח שיש הרבה יהודים שלא יעמדו "במבחן" ובגלל האיחוד הזה הם "יקצינו" חזק ימינה לכיוון מר"צ ( חחחח עד היום זה נראה לי די אבסורדי שאפילו מר"צ נחשבת בעינך ( ובעיני עוד אנשים ) מפלגה ימנית מידי ),
---------------
ובקשר לשאלתך "האישית" לא ראיתי את הבעיה , צריך לחשוב..... אגב למה אתה לא מבקר שם, די יבש שם לאחרונה ( גם אני לא נכנס לשם הרבה מחוסר זמן )

לא ראיתי שום דבר "קיצוני".

יש לך להציג משהו יותר "קיצוני" מהסיסמאות המופשטות שאתה בעצמך המצאת?

אני מציץ מפעם לפעם בפורום מתימטיקה, אבל אין לי מה לתרום: או שהבעיות לא מעניינות, או שפותרים אותן בלעדיי, או שאני לא יודע איך לפתור

את הבעייה שהצגתי אף אחד לא פתר. היו רעיונות על הכיוון, גם אני מצאתי גרסאות שקולות לניסוח המקורי, אבל לא התקדמתי.

בנוגע מרצ, היא כמובן עדיפה על המפלגות שלך, אבל ברגעי אמת היא תמיד "בורחת". יש מיליון דוגמאות.
בפורומים שונים הצגתי לתומכי מרצ שאלה היפותיטית: נניח שהקול שלך, כנציג מרצ, יכריע בין הימין הקיצוני לבין חד"ש. למי תיתן את קולך במקרה היפותיטי כזה?
מישהו מהצעירים אמר שיעדיף את חד"ש, אבל כל השאר גמגמו והתחמקו מתשובה.

אני לא בטוח שמרצ תרצה הסכם עודפים עם הרשימה הערבית המאוחדת. עד היום היא תמיד העדיפה את העבודה.

בכל מקרה, אם הערבים, המהווים כחמישית מאוכלוסיית ישראל, יצביעו בעד הרשימה המשותפת, עם אחוזי הצבעה לפחות כמו האוכלוסיה היהודית, הרי זה 24 מנדטים! ממש חבל לפספס הזדמנות כזאת!

צריך לקפוץ על ההזדמנות, ואף להגביר באופן ניכר את אחוזי ההצבעה! וביחד עם מצביעי חד"ש היהודיים העקביים, שלא יבהלו ברגע אמת זה, אפשר גם להגיע ל-30 מנדטים!

הפרבולה

New member
ברוך מרזל ואנשיו הם פראי אדם

הם רק גורמים נזק לימין וחבל ( מעבר כמובן לפשע עצמו של הפעלת האלימות ).

בחסות המדינה ובית במשפט

ברוך מרזל ימשיך להכות ולהלהיט הרוחות , עוד נשמע רבות עליו ומערכת המשפט עדיין חוקרת הנושאהאם להעמיד לדין או לדלג כמו תמיד

למעלה