עזבו תמסיונר הנאצי הזה... יש לי

Raidho

New member
עזבו תמסיונר הנאצי הזה... יש לי

שאלה אליכם: צריך לפתוח בהודעה כ"כ פרובוקטיבית בשביל שאנשים פה יתחילו לדבר? באמת, אני מאמין שיש לנו דברים יותר חשובים מאשר לדון עם עיוורים על צבאי השמיים! In Frith Wassail

אני נאצי??? תיתבייש!!!

אתה יכול לקרוא לי מפגר\מטומטם ובעוד כמה שמות גנאי(ממש לא אכפת לי אבל להגיע עד לנאצי??!!

suki da yo

New member
תקשיב

אתה לא נאצי, לא אידיוט ולא כלום. אנחנו לא רוצים להמשיך בדיון. תשעה טובה - תתעלם מכל מי שלא מסכים איתך, ופשוט תפסיק את הדיונים האלה, כי הם מיותרים לכולנו- אנחנו מתרגזים עליך, ובטח ובטח שלא מקשיבים לך, ואתה מתעצבן עלינו. אז פשוט תוותר.

Governor

New member
הצג לנו בבקשה את ההוכחות לקיום

אלהיך. שכנע אותנו שהוא יותר מאשר הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית (ולהלן הנפא"כ) גרידא המצויה אך בתבן אשר בין שתי אזניך... ______________________________________________________________ 0284392337 intelligence_IQ150

chimp

New member
אנשים, תרגעו. אתם לא שמים לב ש...

הדת היהודית וכל שאר האמונות שנכתבות פה זו אותה הגברת בשינוי אדרת. לדעתי טיפשי לחשוב שאמונה בדת היהודית היא פרימיטיוית ואמונה באנרגיות, פנג שואי, מגייה ושאר ירקות היא אקזוטית. ושלא תטעו, לדעתי הכל שטויות...

אבל הנאצי עובד בשביל ה' וגם אתה לא?

שכחתי כי לדבריך אתה הנאצי הוא כמו המן הרשע- נשלח אלינו מאלוהיך? מה אתה מתיימר להפגע כה קשות מהכינוי שאתה מסביר ומצדיק כשליח ה'? אני רואה שגם בפורום זה אתה רק גורם לאנשים להתקומם על האבסולוטיות והפנאטיות ש"מייחדת" את היהדות מכל דת אחרת בעולם, שלפחות נותנת מקום לחשיבה, פשרה ודיון אמיתי.

טעות

1.בני ישראל הביאו את זה על עצמם ויש לי ראיות לכך אם תרצה הציג ראיות אלה לפניך 2.תאורית הדבולוציה שלך הביאה את השואה,כן שמעת טוב,התאוריה שלך גרמה לשואה איך אתה שואל,טוב אז ככה היטלר לקח את התאוריה הזאת והלביש אותה על בני האדם הוא רצה שלא יהיו כושים ולא יהיו יהודים ולא יהיה שום גזע נחות הוא רצה "לטהר" את הגזע האנושי קפיש?

Governor

New member
`בני ישראל הביאו את זה על עצמם ויש

לי ראיות לכך אם תרצה הציג ראיות אלה לפניך` אם בכוונתך לצטט מן המיתולוגיה היהודית, אזי חבל על זמננו. ראיות פרושן ראיות חוץ-מיתולוגיות `תאורית הדבולוציה שלך הביאה את השואה,כן שמעת טוב,התאוריה שלך גרמה לשואה` האבולוציה היא תאוריה מוצלחת המסבירה ממצאים רבים, ולא גרמה לשואה יותר משגרמת אתה `היטלר לקח את התאוריה הזאת והלביש אותה על בני האדם הוא רצה שלא יהיו כושים ולא יהיו יהודים ולא יהיה שום גזע נחות הוא רצה "לטהר" את הגזע האנושי` היטלר גם אכל לחם, ממש כמוך, אז מה? האבולוציה היא תאוריה מדעית מוצלחת, ואינה מוכתמת, או נפגמת, או discredited, אם דיקטטור בן-אשפתות, בן-בליעל, נטל אותה ועוותה לצרכיו... ______________________________________________________________ 0284392570 intelligence_IQ150

סלח לי...

בני ישראל הביאו את זה על עצמם? בבקשה, בוא תביא את ההוכחה, או אם לא לפורום, אז לפחות לי, גלה לי כיצד היו אשמים משפחותיהם של סבא וסבתא שלי בחטא כה גדול (אתה בטח תגיד שהכפירה בתקופה זו הייתה גדולה, בגלל ההתבוללות וכל זה) עד שהם השרידים היחידם ממשפחתם.. או כמו האליל שלכם (כן כן, גם לכם יש אליל, מנהיג בנוסף, שאתם עושים את כל מצוותיו,ממש כמו שמאן , הרב עובדיה) שטען שזה בגלל חטאים של אותם אנשים בגלגולים קודמים.. בבקשה, תביא את ההוכחה, זו שתראה הצדקה למוות שאתה חושב שיש לו סיבה אלוהית מוצדקת (בניגוד לשטיפת מוח שיטתית של נאצים, שזה באמת קרה ואת זה באמת אפשר להוכיח)

רְאֵה, אָנֹכִי נֹתֵן לִפְנֵיכֶם--

"רְאֵה, אָנֹכִי נֹתֵן לִפְנֵיכֶם--הַיּוֹם: בְּרָכָה, וּקְלָלָה. כז אֶת-הַבְּרָכָה--אֲשֶׁר תִּשְׁמְעוּ, אֶל-מִצְו‍ֹת ה' אֱלֹהֵיכֶם, אֲשֶׁר אָנֹכִי מְצַוֶּה אֶתְכֶם, הַיּוֹם. כח וְהַקְּלָלָה, אִם-לֹא תִשְׁמְעוּ אֶל-מִצְו‍ֹת ה' אֱלֹהֵיכֶם, וְסַרְתֶּם מִן-הַדֶּרֶךְ, אֲשֶׁר אָנֹכִי מְצַוֶּה אֶתְכֶם הַיּוֹם: לָלֶכֶת, אַחֲרֵי אֱלֹהִים אֲחֵרִים--אֲשֶׁר לֹא-יְדַעְתֶּם. {ס}" ''וַיּאמֶר ה' אֶל- משֶׁה הִנְּךָ שׁכֵב עִם-אֲבתֶיךָ וְקָם הָעָם הַזֶּה וְזָנָה אַחֲרֵי אֱלֹהֵי נֵכַר-הָאָרֶץ אֲשֶׁר הוּא בָא-שָׁמָּה בְּקִרְבּוֹ וַעֲזָבַנִי וְהֵפֵר אֶת-בְּרִיתִי אֲשֶׁר כָּרַתִּי אִתּוֹ: וְחָרָה אַפִּי בוֹ בַיּוֹם-הַהוּא וַעֲזַבְתִּים וְהִסְתַּרְתִּי פָנַי מֵהֶם וְהָיָה לֶאֱכל וּמְצָאֻהוּ רָעוֹת רַבּוֹת וְצָרוֹת וְאָמַר בַּיּוֹם הַהוּא הֲלֹא עַל כִּי-אֵין אֱלֹקַי בְּקִרְבִּי מְצָאוּנִי הָרָעוֹת הָאֵלֶּה: וְאָנכִי הַסְתֵּר אַסְתִּיר פָּנַי בַּיּוֹם הַהוּא עַל כָּל-הָרָעָה אֲשֶׁר עָשָׂה כִּי פָנָה אֶל-אֱלֹהִים אֲחֵרִים:'' (דברים ל''א ט''ז-י''ח) . אם נשווה את הפסוקים עם תקופת השואה נראה ש: א. שישים אחוז מהיהודים בגרמניה היו מתבוללים. (''וְקָם הָעָם הַזֶּה וְזָנָה אַחֲרֵי אֱלֹהֵי נֵכַר-הָאָרֶץ...''). ב. השאלה המרכזית היתה '' איפה היה הקב''ה בשואה?'' (''וְאָנכִי הַסְתֵּר אַסְתִּיר פָּנַי בַּיּוֹם הַהוּא עַל כָּל-הָרָעָה אֲשֶׁר עָשָׂה כִּי פָנָה אֶל-אֱלֹהִים אֲחֵרִים'') ג. מראות זוועה ונוראות (''והיה לֶאֱכל וּמְצָאֻהוּ רָעוֹת רַבּוֹת וְצָרוֹת'') לכאורה אפשר להשוות לפסוקים אלו של אסון וטרגדיה אחרים שקרו לעם ישראל במהלך הגלויות אך בורא העולם דאג להצפין בפסוקים אלו למה כוונתו. נתחיל בפסוק ''ויאמר השם אל משה…'' בדילוג אותיות, נתחיל מהאות ה' נספור 49 אותיות, האות החמישים ש' מה-ש' 49 אותיות, האות החמישים ו' מה-ו' 49 אותיות, האות החמישים א'. מה-א' 49 אותיות, האות החמישים ה'. נלקח מכאן

Governor

New member
ממש כפי ששערתי - רק צטוטים מן

המיתולוגיה היהודית. שום דבר מחוצה לה. `"ויאמר השם אל משה…" בדילוג אותיות, נתחיל מהאות ה'...` דלוגים? האם ה`שבץ-נא` העלג הזה הוא הוכחה? הדלוגים הם פארסה מפורסמת במגוחכותה... ______________________________________________________________ 0284392337 intelligence_IQ150

Governor

New member
אני אך אורח כאן, גם אם חסר ענין

מיוחד בפאגאניזם, ולא יעלה על דעתי לנהוג בנגוד לכללי הנמוס, אלא שנצטוינו `ענה כסיל כאולתו, פן-יהיה חכם בעיניו` מטרתי היא להשפילו לעיניכם, עד שינוס לבלי שוב... ______________________________________________________________ 0284392337 Nizzan_Cohen

Justin Angel

New member
זה לא יקרה

למעשה ברגע שהוא הראה את אפו הנתעב בפורום כבר כתבתי לך הודעה אישית שמזמינה אותך לגרש את הצרה הזאת מהפרוום שלנו (כבעל התמקצעות בפאנאט הספציפי הזה, אתה יותר יעיל ממני), אבל אז הבנתי שלא יעזור להשפיל אותו כי הוא לא יודע מתי הוא מפסיד. הוא כמו ילד קטן, רק שלא מתייחסים אליו בצורה שהוא רוצה שיתייחסו אליו הוא יעלב. כלומר, רק אם נמנע מעצמנו את הוויכוח עימו הוא יילך. ברכות זוהרות ותודה רבה על העזרה (ברצינות)! :)

לא, אני לא הולך לקרוא את זה

אני רוצה שאתה תגיד לי במילים שלך (גם אם זה ממה שכתוב שם) כי באמת שאין לי סבלנות

P o M i K i

New member
אתה פשוט צודק!

הוכחת חותכת שהתנ"ך מנבא את השואה... בעקבות זה פתחתי את הספר תנ"ך שלי והגעתי למסכנה המרעישה הזאת!!! אם פותחים את הספר "ויקרא ט"ו פסוק 1" זה מתחיל במילה "וידבר" אז מה-ב' נספור 7 אותיות ונגיע לאות ל' מה-ל' נספור 4 אותיות ונגיע לאות ה' מה-ה' נספור 4 אותיות ונגיע לסימן "-" מה-"-" נספור 10 אותיות ונגיע לאות ב' מה-ב' נספור 4 אותיות ונגיע לאות ל' מה-ל' נספור 18 אותיות ונגיע לאות ה' מה-ה' נספור 58 אותיות ונגיע לסימן "-" מה-"-" נספור 3 אותיות ונגיע לאות ב' מה-ב' נספור 62 אותיות ונגיע לאות ל' מה-ל' נספור 3 אותיות ונגיע לאות ה' מה-ה' נספור 2 אותיות ונגיע לסימן "-" מה-"-" נספור 3 אותיות ונגיע לאות ק' מה-ק' נספור 190 אותיות ונגיע לאות ש' מה-ש' נספור 1 אותיות ונגיע לאות ק' מה-ק' נספור 0 אותיות ונגיע לאות ו' מה-ו' נספור 78 אותיות ונגיע לאות ש' מה-ש' נספור 69 אותיות ונגיע לסימן "-" מה-"-" נספור 666 אותיות ונגיע לאות פ' מה-פ' נספור 808 אותיות ונגיע לאות ט' מה-ט' נספור 1-800-90-90 אותיות ונגיע לאות פ' מה-פ' נספור 54 אותיות ונגיע לאות ו' מה-ו' נספור 1 אותיות ונגיע לאות ט' מה שבסוף יוצר לנו: "בלה-בלה-בלה-קישקוש-פטפוט" מה אתה חושב שזה מנבא? לפי דעתי זה מנבא את סוף העולם אבל אני לא בטוח, קיוותי שאתה תוכל לאזור לי בפירוש של התגלית הענקית שלי

למעלה