עזבתי את מעריב לנוער ויש לי משהו להגיד לכם!!!

green evil

New member
עזבתי את מעריב לנוער ויש לי משהו להגיד לכם!!!

אחרי שראיתי את המדור החדש שבו יש תמונות של כתבי נוער, שכפי שגילי הם ילדים בני 13, זאת הייתה הטיפה האחרונה!!! אני לא מאמינה שכל הזמן הזה קראתי משהו שכותבים ילדים קטנים! ואני עוד תהיתי למה העיתון תמיד נראה לי תינוקי, עם בדיחות שמתאימות לגיל 12, וממש לא לנוער! אתם כותבים דברים שלא רלוונטיים ללאנשים מגיל 13, בגלל זה רוב הקוראים שלכם בכלל לא נוער!!! אני אפילו לא קראתי את העיתון, סתם דיפדפתי בו, במשך 3 שנים רק אחי הקטן בן 11 קורא אותו!!!! זו לא רק הדעה שלי, כולם מסכימים אתי! עם אתם מעריב לנוער, אז תכתבו לנוער, על מה שמיניין את הנוער! אתם אפילו לא כותבים על סקס, שזה מה שהכי מעניין את הנוער, אני זוכרת רק כתבה אחת מסכנה לפני שנה על אמצאי מניעה! ברור שילדים בגיל 12 לא יכולים לכתוב על זה הרבה!!! אז תשכרו כבר כתבים מנוסים ומבוגרים, שיודעים למי מיועד העיתון, או שתקראו לעיתון הזה "מעריב לילדים 2"

יאללה, אני מתפטרת../images/Emo29.gif |: א.הרוב המכריע של הכתבים בעיתון כבר לא בני 13 כמה שנים טובות.אני לא מכחישה שאני נראת ממש קטנה אבל זה לא סותר את העובדה שאני בת 17 >_> אבל אם את מדברת על 'החלפות' הגיל שלנו כתוב שם. ב.גיל 13 זה לא ילדים קטניםO_O ג.יקירתי, אחיך הקטן הוא לא רוב הקוראים שלנו, ואם הדעה שלך היא דעת הרוב, חלאס עם ההכללות. ד.אם את כל כך רוצה לקרוא על סקס את מוזמנת לקרוא את המאמרים בפלייבוי.

green evil

New member
17 זה גם לא הרבה, וחוץ מזה...

הנה רואה? פעם בחיים כותבים לכם ביקורת, משהו חוץ מ"הייי אתם עותון מדהיםםם... טוב אני רציתי לבקש פוסטר", ואת ישר מתרגזת, במקום לחשוב על מה שאומרים לך! על זה בדיוק אני מדברת! אנשים מבוגרים לא מגיבים ככה כלביקורת, כשקוראים שלהם אומרים להם מה הם לא אוהבים בעיתון!!! מה אנחנו קצריכים רלקרוא את הזיבולים שלך ועוד לשלם כסף כשאת נערה ממוצעת, אולי עם כישרון, אבל רק נערה! סקס הבאתי כדוגמה למה שמעניין את הנוער, יש מלא מה לכתוב על זה ויש עוד הרבה דברים, אבל כשאני הייתי מביאה את העיתון לבצפר כולם רק דיפדפו ואמרו כול פעם "יואו אף פעם אין מה לקרוא בעיתון הדפוק הזה"... אנשים קונים כי אין הרבה ברירה! אני לא כותבת כדי להעליב, אני כותבת כי אולי תחשבו על זה ותשתפרו, וגם לי יהיה מה לקרוא בימי שלישי! תכתבו על איך לשמור על מערכת יחסים ערוכה, לדוגמה, תכתבו על סדר יום בריא, תכתבו על סקס, כי זה הנושא הכי מעניין לנוער, ולא המצב של ילדה שעברה לגור בעיר אחרת!! כי כבר רואים שאין לכם מה לכתוב! ולפי צורת הדיבור שלך אני עוד יותר שמחה שעזבתי את העיתון עם כתבים כאלה שלא נראים לי חכמים במיוחד, סלחי לי כמובן, אבל לא תודה...

אנשים מבוגרים?../images/Emo29.gif ומה את בדיוק O__O? את נכנסת לפורום שלנו בגישה הכי תוקפת ושלילית כדי לספר לנו כמה את שונאת את העיתון, כמה שהוא תינוקי ולילדים בני 12 ושאנחנו צריכים לכתוב על דברים בוגרים כמו סקס אחרי שאת מנויה לעיתון שלוש שנים, מציינת נתונים לא נכונים כמו 'כל הכתבים בעיתון בני 13' ומצפה ממנו לכתוב לך "הו יקירתי, את כל כך צודקת, אני מיד מתפטרת מהעיתון כדי שהוא יוכל להעסיק כתבים טובים ובוגרים יותר ממני', ואחר כך אני לא בוגרת?! ונכון, אני נערה, אבל זה לא הופך אותי לפחות טובה מכתבים מבוגרים, ואם עורכי העיתון [שהם אנשים מבוגרים, מרוצה?] החליטו שהחומרים שאני וכל שאר הכתבים ראוי לפירסום בעיתון, למה שהם לא יתפרסמו? ואם זה לא בסדר מבחינתך אז את יכולה להירגע, כי המערכת כוללת גם כתבים מבוגרים, וכתבי הנוער לא עורכים את העיתון וכותבים אותו מההתחלה ועד הסוף. אם את לא רוצה לקרוא את ה'זיבולים' של העיתון הדפוק שלנו[אני אתעלם מזה שבכלל לא טרחת לחשוב שאנשים משקיעים את הנשמה שלהם בזיבולים לכאורה האלה] אף אחד לא מכריח אותך.זה לא שח-י-י-ב-י-ם לקרוא עיתון נוער או משהו. ולפני שאת מדברת איתי על קבלת ביקורת, תלמדי לכבד רגשות של אנשים אחרים, ולקבל ביקורת בעצמך- לא כולם חייבים לעמוד דום לדברים שלך ולעשות כמצוותך.

mor000

New member
שלום קוראת מעריב לנוער [או שמא להגיד לשעבר?]

קודם כל חבל על הדרך בה הצגת את טענותייך, שהיא די שלילית ולא ביקורת בונה, אבל ניחא... דבר שני- אף אחד לא מכריח אותך לקנות "מעריב לנוער" או להיות מנוייה לעיתון, ובטח שלא לקרוא את הכתבות בעיתון. כפי שהזכרת את מנוייה כבר 3 שנים לעיתון ואם כך, יש סיבה לכך לא? אולי התבגרת במהלך ה3 שנים האלו ואת כבר לא מוצאת בעיתון דברים שמעניינים אותך. בקשר לסקס סמים ולרוקנרול- באמת.. סקס? זה מה שחסר לך בעיתון?... דפדפי ל"על בנים ועל בנות" או שפשוט פתחי פייליבוי, איזה עיתון פופלארי כבר מצאת שמדבר כל הזמן על הסקס? בקשר לכתבים- בתור אחת מהכתבים בעיתון שכבר עברה את גיל 13 מלפני מספר שנים אני רוצה לציין שגם חבר'ה בגיל 13 יודעים לכתוב, לראיין ולעניין וזו עובדה שמוכיחה את עצמה כאשר העיתון בראש ובראשונה מצליח וכמובן מקבל גם המון תגובות נפלאות על התוכן הענייני. דבר אחר אין סיבה שיועסקו בעיתון כתבים שלא יודעים לכתוב [ד"א רובם עברו מזמן את גיל 13]. דבר אחר, אני פשוט חושבת שרע לך לקרוא כתבות ומאמרים שחבר'ה שהם קטנים ממך כתבו. ולסיום סיומת עשו עלינו פרסומת וכתבו עלינו בעיתון מעריב לנוער מקווםםםםם ראשוןןןןןןןןןןןןן P= הילדותיות נשפכת מאיתנו [= שיהיה לך חג שמח וגלישה נעימה...

מיכל163

New member
גם אם יש לך ביקורת

יש צורה לומר כל דבר. כמו שכבר אמרו, אנשים משקיעים את הנשמה שלהם בעיתון ואיך שאת מציגה את הדברים שלך לא גורמת לנו לרצות לשנות את זה- ודווקא רק מרגיזה. אז לכל דבר יש צורת דיבור מתאימה ואת ממש לא השתמשת בה. המדור החדש של כתבי הנוער מראה רק להפך- שאנחנו כתבים בגילכם ולא מתנשאים וכותבים בגובה העיניים. כמובן שיש עוד כתבים מבוגרים והמערכת לא מורכבת כולה מכתבי נוער. אם תסתכלי בעיתון תוכלי אפילו לראות שהרבה מהכתבות הגדולות נכתבות ע"י הכתבים המבוגרים. לדעתי אין יותר מידי מה לכתוב על סקס, אמצעי מניעה אולי כן, אבל להזכיר לך שהקוראים של מעריב לנוער מורכב מהרבה בני נוער ממקומות שונים ואולי גם דתיים וזה לא תמיד מתאים לכתוב על עניינים כאלו. אני לא דתיה ואני מניחה שגם את לא, אבל תחשבי על דתי\ה שיפתחו את העיתון ויראו כתבת "סקס- איך מי ולמה"... הם קצת יזדעזעו וכמו שאת עכשוי, ירצו לעזוב את העיתון. בקשר למה שכתבת על זה שאין ברירה אלא לקנות את העיתון... אני לא מכירה אדם אחד שקונה את העיתון בלית ברירה, יש לך אפשרות ואף אחד לא מכריח אותך או מאלץ אותך לשום דבר.

שחף שלר

New member
לדעתי

אני אספר לך מה דעתי: כשקראתי את העיתון לפני כמה שנים, כשהייתי בגיל היעד, מה שאהבתי בעיתון וייחד אותו הוא שכותבים בו גם כתבי נוער לצד כתבים בוגרים. אחרי הכל, כתבי נוער הם בעצם גם בני נוער, שקוראים את העיתון. הם יודעים מה הכי מעניין את הנוער,, איזה מפורסמים הם אוהבים יותר ועל אלו נושאים תרצו לקרוא. יותר מכל מבוגר שיקבע. הכתבות של כתבי הנוער מרתקות אותי, גם היום, למרות שעברתי את הגיל. אף פעם לא תמצאי בעיתון כתבה שהיא ילדותית מדי, או כזאת שאינה מושקעת בגלל שנכתבה על ידי משהוא צעיר יותר- גם בגלל שיש עריכה לכתבות, וגם בגלל שכתבי הנוער הם בני נוער עם כישרון כתיבה. עובדה שעד שלא ראית את התמונה של הכתבים בעיתון לא הבחנת שהכתבות נכתבות על ידי כתבי נוער שהם קצת יותר צעירים...

amit678

New member
צודק ../images/Emo13.gif

כמו ששחף אמר- אמרת שאת כבר מנויה לעיתון שלוש שנים, במעריב לנוער כותבים כתבי נוער מאז שהוא הוקם- מלפני יותר מ50 שנה, ככה שזה לא דבר חדש... אז מה קרה?! הכל היה טוב ויפה עד שגילית שבני נוער כותבים את העיתון?! אני לא רוצה להעליב אבל נראה לי שפשוט כואב לך לקרוא כתבות ומאמרים שנערים בגילך כתבו... את רוצה לקרוא על סקס- אני באופן אישי עוד לא שמעתי על עיתון נוער שעוסק אך ורק בסקס, יש את מדור "על בנים ועל בנות" שעוסק פעמים רבות בנושא... יותר מיזה?! כמו שכבר הרבה אנשים אמרו פה- תפתחי פלייבוי... אבל מה הקשר בין התכנים בעיתון לעובדה שכותבים אותו כתבי נוער?! אז נכון, לפעמים אנחנו מציעים רעיונות לכתבות אבל לפעמים גם אומרים לנו על מה לכתוב וגם אם זה רעיון שלנו אנחנו לא פשוט כותבים ושולחים, עורכים (שהם מבוגרים, שמחה?!) מאשרים לנו את הנושא לפני שאנחנו מתחילים לכתוב ואני חייבת להגיד שבעיתון כיום יש כתבים מבוגרים וכתבי נוער (שאגב, כתבים בני 12 עדיין אין בעיתון...) ולפי ההסתכלות לי הם כותבים על נושאים די דומים... אז יכול להיות שאת מרגישה שאת בוגרת מידי והעיתון הזה לא מתאים לך (למרות שאני מכירה הרב אנשים שעברו כבר את גיל 13-הגיל שלך, ועדיין נהנים מהעיתון), זה בסדר גמור, אף אחד לא יכריח אותך להמשיך לקרוא את העיתון, אבל לבוא ולהעליב ככה (וכן, גם אם ניסית לעשות את זה וגם אם לא את לא ביקרת אלא העלבת... את לא מצפה שאחרי שתקראי לעיתון 'דפוק' ולכתבות שאנשים השקיעו בהם ועבדו עליהם 'זיבולים' מישהו ירצה להתייחס להערות שלך ולשנות לפיהן) זה לא במקום, יש דרך להגיד דברים וזה לא הדרך שאת אמרת את הדברים...בכל מקרה אני מקווה שתמצאי עיתון שכן עונה לדרישות שלך...

יעל פלג

New member
יופי, הוצאת עצבים. מרגישה יותר טוב?

דווקא זה שאת נוער (ואני אניח שאת כזאת כי קשה לי להאמין שמבוגר יהיה מנוי על מעריב לנוער) אמור לגרום לך לרצות לקרוא יותר דברים שכותבים בני גילך שחיים איתך, בסביבה שלך ועשויים לדעת מה יותר יעניין אותך מאשר המבוגרים שבמערכת (שהם אומנם מהאנשים הטובים ביותר שיצא לי לפגוש, אבל מבוגרים) וחבל שאת רואה את זה ככה. וחוץ מיזה- סקס זה עניין של גישה. לטעמי יש יותר מידי יחס לעניין יחסית לעיתון לנוער. אבל זה כי אני דתיה, כנראה. בכל מקרה, אף אחד לא הכריח אותך לקרוא ובטח שלא להיות מנויה. לא כיף לך לקרוא? אל תקראי. אם את רוצה גם תני את הביקורת שלך, אבל לא בדרך שאת נתת אותה. כי אם כבר דיברת, אז כל אחד מהכתבים בני ה-13 הם אולי קטנים, אבל הם בחיים לא היו מעלים כזה מכתב ביקורת שמטרתו היא אך ורק פריקת עצבים. ואגב, אם אחיך בן ה-11 נהנה לקרוא, למה לא?

שלום גרין אוויל

חוקי מדינת ישראל לא מאפשרים לנו להעסיק כתבי נוער מתחת לגיל 14, כך שבמעריב לנוער אין אפילו כתב אחד בן 13. על סקס אנחנו כותבים כשאנחנו מרגישים שיש לנו משהו ראוי ורלוונטי להגיד. סתם לדבר על סקס כדי להרגיש גדולים זה בעינינו ילדותי. להרגשתי, הפרוייקטים האחרונים, שעסקו בנושא האלימות בבתי הספר וכללו ראיונות עם שרי חינוך לשעבר וראיון עם נער שמואשם בתקיפה לאחר שדקר נער אחר רחוקות מלהיות ילדותיות. לגבי הבדיחות: כנראה שיש לנו חוש הומור שונה.

flora non

New member
דווקא לדעתי...:)

עצם העובדה שבני נוער הם אלה שכותבים את רוב העיתון מקסימה- הינה, אני מנויה במקביל לראש אחד ואני מאוד מצטערת שאת רוב הכתבות כותבים מובגרים מסיבה פשוטה- זה לא תמיד מדבר אלי. תביני, מעריב לנוער הוא גם במה נפלאה לנוער ואיני חושבת שנער\ה בן 14 או 15 ואף 13 יכתוב גרוע יותר מאשר איזה פדלאה בן 30. הגיל לא קובע, הכתיבה דוקא כן^^".

למעלה