השמאל הרל"בי כבר הספיק להכריז יום אבל או שהוא עדיין בציוצים נקודתיים כרגע?
הם בהפגנות.השמאל הרל"בי כבר הספיק להכריז יום אבל או שהוא עדיין בציוצים נקודתיים כרגע?
מה, הם מאלה שלא מסוגלים לעשות שני דברים בבת אחת, או שהם מבטאים שם את כעסם על (נסיון) החיסול?הם בהפגנות.
ואחר כך תדבר על אחדות העם... תתביש.השמאל הרל"בי כבר הספיק להכריז יום אבל או שהוא עדיין בציוצים נקודתיים כרגע?
מצטער, אך לא מצאתי סיבה מיוחדת להתבייש. אציע שאלו (כן, מהשמאל הרל"בי) שפרסמו הערב את הדברים שהזכרתי יתביישו.ואחר כך תדבר על אחדות העם... תתביש.
שוב אתה ממציא ממוחך הקודח דברים שאחרים כביכול אמרו (כמו הקצין שאמר שח"א לא תפקד בגלל הסרבנים, בעוד הקצין שצוטט במאמר אמר בדיוק ההיפך). כן, אתה שמעת, אתה קראת, אתה יודע.מצטער, אך לא מצאתי סיבה מיוחדת להתבייש. אציע שאלו (כן, מהשמאל הרל"בי) שפרסמו הערב את הדברים שהזכרתי יתביישו.
וסתם דרך אגב, להביא לכאן דברים של מישהי בנושא מסוים לא אומר שאני קורא לאחדות בעם. למעשה, לא זכור לי שעשיתי זאת אי-פעם. יכול להיות שזה קרה, אם כי בגדול אני יותר בעמדה שיש אחדות בעם זולת קבוצות שוליים קטנות וזניחות (שמקבלות הד תקשורתי גדול מכפי גודלן האמיתי). זאת העמדה העקבית שכתבתי כאן פעמים רבות. עמדה אחרת שאני מחזיק בה ומאזכר מעת לעת, היא שאני כלל לא חושב שצריכה להיות אחדות. כלומר, נחמד אם תהיה, אבל זה לא משהו מחויב המציאות בעיני שצריך להילחם עליו.
אז האם "אחר כך אדבר על אחדות"? אולי. אבל לדחוף את זה כפסדו-עקיצה כאילו אני כל יומיים קורא כאן לאחדות? קצת חוטא לאמת האהובה עלייך כל כך כביכול.
אם את אומרת, מי אני שאתווכח. לא שיש אמת בדברייך אלו, אבל באמת שאין לי כוח יותר לריטואל החודשי הקבוע הזה (שהתגבר מעט מאז התחלתי לציין עובדה זו). לא המשכתי לקרוא מעבר להמצאה/השמצה חסרת בסיס זו. אם כאשר תחשוק נפשך להתדיין ברמה בוגרת ועניינית, בטוחני שתמצאי את הדרך להודיע לי על כך. עד אז תצטרכי להמשיך בלעדי עם הלייקים של שאר הנוהגים כך.שוב אתה ממציא ממוחך הקודח דברים שאחרים כביכול אמרו
הוא והיא.ואחר כך תדבר על אחדות העם... תתביש.
הגברת השמנה עוד לא שרה:עזב את הקבוצה
החמאס הודיע משהו בסגנון.הגברת השמנה עוד לא שרה:
![]()
נתניהו: אין ודאות שדף חוסל. לפטר את גלנט? לא מפטר, כל עוד יש אמון
במסיבת העיתונאים הראשונה שלו זה 104 ימים אמר נתניהו כי טרם ברור אם דף חוסל, והדגיש: "לא אסכים לשינוי אחד במתווה". על ניסיון שינוי הפרוטוקולים שנחשף ב-ynet: "בלתי אפשרי". ועדת חקירה? "רק בסוף המלחמה". לפטר את גלנט? "לא מפטר, כל עוד יש אמון". בנו שבמיאמי? "אדם עצמאי, צריך אחדות"www.ynet.co.il
ועדיין מדובר בחיסול (בתקווה שהצליח) חשוב מאין כמותו. גם בהיבט המבצעי אך לא פחות בהיבט הסמלי (תמונת נצחון), היבט שחשוב לא פחות בזמן מלחמה.החמאס הודיע משהו בסגנון.
את דף יחליפו אלף מפקדים.
יגיע בהמשך.ועדיין מדובר בחיסול (בתקווה שהצליח) חשוב מאין כמותו. גם בהיבט המבצעי אך לא פחות בהיבט הסמלי (תמונת נצחון), היבט שחשוב לא פחות בזמן מלחמה.
בכיר חמאס חליל אלחיה, הגיב לראשונה לדיווחים על חיסולו של רמטכ"ל חמאס, מוחמד דף, והכחיש כי הוא אכן נהרג בתקיפה. אלחיה הוא הראשון מארגון הטרור הרצחני שמתייחס לנושא. אלחיה, הכחיש כאמור, כי דף חוסל, ואמר כי "הוא שומע את האמירות הכוזבות של נתניהו ומלגלג".הגברת השמנה עוד לא שרה:
![]()
במסיבת העיתונאים הראשונה שלו זה 104 ימים אמר נתניהו כי טרם ברור אם דף חוסל, והדגיש: "לא אסכים לשינוי אחד במתווה". על ניסיון שינוי הפרוטוקולים שנחשף ב-ynet: "בלתי אפשרי". ועדת חקירה? "רק בסוף המלחמה". לפטר את גלנט? "לא מפטר, כל עוד יש אמון". בנו שבמיאמי? "אדם עצמאי, צריך אחדות"www.ynet.co.il
מאחר ומדובר במי ששרד עד כה 7 נסיונות חיסול (ואם אני טועה אנא תקנו את המספר) אני לגמרי מבינה את הזהירות בה מתבטא נתניהו. מקווה בכל לבי שהחמאס אכן נזקק למחליף, ושבמהרה בימינו גם סינואר יחוסל.הגברת השמנה עוד לא שרה:
![]()
לדעתי- 0. אין לו נשמה לכן הוא לא מת. זו גם הסיבה שהוא לא בן אדם אלא מפלצת.כמה נשמות לדף?
אל תקשיבו לפרשנים בגרוש, לגנרלים בפרוטה ולפוליטיקאים בלירה מצרית, באומרם שוב ושוב כי דף חוסל, עד אשר יגיע לכך אישור רישמי!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.