עזה בלוד: אזכרה לרב המרצחים הפלסטינים חבש

עזה בלוד: אזכרה לרב המרצחים הפלסטינים חבש

בהשתתפות החג' אמינים המקומיים: זחאלקה, ברכה ושות'. "זחאלקה אמר גם כי חבש התווה דרך חשובה לבני עמו. לדבריו, אחד העקרונות החשובים של חבש היה שעל "הקורבן הפלשתיני לאתגר את גורלו וללכת בדרך של המאבק וההתנגדות".... יו"ר חד"ש, ח"כ מוחמד ברכה, אמר באזכרה כי חבש שמר על אחדות העם הפלשתיני, ופעל למען מימוש זכות השיבה והקמת מדינה פלשתינית עצמאית". זה לא ברמאללה או בעזה, זה בלוד - חצי אצבע מנתב"ג היכן שחבש "התווה דרך חשובה לבני עמו" בצורת טבח המוני של חפים מפשע, לא רק של יהוד וציונים אלא גם של 16 עולי רגל מפורטו ריקו. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/950406.html

shm490

New member
למה בלוד ?

אם כבר אז בנתב"ג ככה לפחות לא נשכח מי רצח את הצלינים והיהודים שם .

גידעון1

New member
נבחרי הכנסת הערביים פשוט עובדים

שעות נוספות בלשבור את הראש על איך להיות כמה שיותר קיצוניים. יחי "קירוב הלבבות" שחברי הכנסת הערביים עושים. אחר כך שלא יתפלאו על הקיצוניות היהודית וישתמשו טיעון המתולוגי "גזענות". הקיצוניות והשנאה היהודית כלפי הערבים נובעת בעיקר מנסיבות הסכסוך ולא מגזענות

גזענות היא

כשמכלילים כלפי כל הערבים בגלל יציאות של כמה חברי כנסת שהם ערבים. הרי אתה לא מעלה בדעתך שכל ערבי מסכים אוטומטית עם כל מילה של הח"כים שלו, נכון?

גידעון1

New member
סלח לי אם אני לא אכבד את שאלתך בתשובה בעיקר

על רקע השרשור הארוך שהיה לי איתך על הצורך של הערבים שלא חושבים כמו חברי הכנסת הערביים להקים גוף משלהם שייצג את דעותיהם המתונות. זה היה שרשור ממש ענקי שאני בטוח שאתה זוכר אותו היטב.

מאז הוא הספיק להכיר בזכותם של הבריטים

להשליט סדר בא"י ולהוציא להורג את 'בני העוולה' אנשי האצ"ל.

זה מתגמד בהשוואה לסרג'נטים שהוצאת להורג

במו ידיך, בלי שמץ של התלבטות.

respecta1

New member
שמע, לא משום מקום באו אליהם 10 מנטדים

וזה בעקביות שלא תגיד.. בחירות הקודמות נראה לי הביאו להם 9-10 מנטדים ובחירות הבאות יביאו להם לפי הסקרים 10-11 מנטדים

העיר שלי חחחחח

אני מתאר את המצב שהממשלה תסכים להביא את הגופה הם יגיעו עם הגופה לעיר כדי לקבור אותה וכל החבר'ה משכונת חב"ד יעמדו בכניסה לעיר ולא ייתנו להם להיכנס מפקד תכנת המשטרה יקח כמה חבר'ה למקום אחר כך יחזרו יגידו שיש הרבה אנשים והם לא יכולים להתערב כדי שלא יגרמו למהומות רבות יותר (לא בגלל שאלה שעומדים יהודים ולא רוצים לפנות יהודים מהמקום ולא בגלל שרצונם כרצון החבר'ה מחב"ד) זה המצב בלוד שרוצים לפנות בית הולכים חמשה שוטרים רואים 20 איש חוזרים לתכנה ואומרים שלא יגרמו למהומות דברים דפוקים קורים במשטרת לוד

mike00

New member
יש לי הצעת פשרה....

שיקברו אותו מתחת לפסי הרכבת של לוד........

mike00

New member
יש לך כבר טראומה מתחנת הרכבת של לוד../images/Emo6.gif

למעלה