עזה הגיעה למרכז העיר חיפה

ה פרפר

New member
עזה הגיעה למרכז העיר חיפה

תושבי חיפה הערבים מניפים דגלי אש"ף וקוראים קריאות גנאי נגד המדינה בהפגנות שהם מארגנים מדי ערב השכנים היהודיים: "חיינו הפכו להיות גהינם" מאת: עידן יוסף | | Nfc.co.il/blog/Idan [צילום: באדיבות אתר נטנט] [צילום אילוסטרציה: AP] דיירי "המושבה הגרמנית" בחיפה בהלם. בערבים האחרונים מתקהלים עשרות ולפעמים מאות מפגינים ערבים וקוראים קריאות בגנות המדינה ובגנות הממשלה, שצימצמה אספקת סולר לרצועת עזה. המפגינים, תושבי שכונת חליסה בחיפה, מניפים את דגלי אש"ף אל מול העוברים ושבים בפינת הרחובות שד' בן-גוריון והגפן, מתחת לגנים הבהאיים. העיתונאי בועז גולן, עורך אתר נטנט, תיאר את המתרחש: "נהגים יהודיים עוברים במקום, צופרים וצועקים לעברם: 'לכו לעזה', אבל עשרות ערבים ממשיכים בקריאות נגד המדינה ולא חוששים לצעוק בקול רם: 'ביירות', 'דמשק', 'פלשתין'. בעיריית חיפה עוזרים להם לצמוח. הם מטפחים את בית הגפן שקרוב למקום. אפילו גאידמק תרם להם לא מעט כספים, אבל בית הגפן - שמדבר על שיתוף פעולה - לא הוציא שלטי מחאה נגד הביזיון הזה".

שכחת כבר את התמיכה שלהם בנסראלה?

שכחת כבר את התמיכה של ערביי בנסראלה בזמן מלחמת לבנון השניה בזמן שחיילי צהל נהרגו בעומק לבנון איך הערבים ההישראלים תמכו בו? שכחת איך בחיפה ירו זיזוקים בדיוק בזמן הצפירה בערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל?אני כבר לא מתפלא מכלום

ה פרפר

New member
לא שכחתי כלום...

גם ביום הבחירות לא אשכח לבחור באביגדור ליברמן .

סוף סוף יהודי שהתפכח

אני די בטוח שהוא יגדל הרבה מעבר ל 11 מנדטים בבחירות הבאות

קודם כל הוא ובתו בחקירה פלילית

על שחיתות והלבנת הון של פושעים בחבר המדינות ובמקומות אחרים.

THE WIZARD 55

New member
תושבי שכונת חליסה

השכונה הכי מוזנחת בחיפה, מלאה בסמים, משפחות עניות. זה קצת רקע על השכונה. העיריה לא מגיעה לשם, לא מטפחת את המקום, אתם מוזמנים לבקר שם ולראות. 1. זכותם להפגין נגד הממשלה, בפרט אם זאת הפגנה מסודרת. גם יהודים מפגינים נגד הסרת המצור בעזה. 2. לא הבנתי למה הם קוראים פלסטין דמשק סוריה..דבילי לחלוטין ולא קשור להפגנה. מי שקורא לדמשק שילך לגור שם. אני לא הייתי במקום ככה שאני לא יודעת מה קורה שם, אבל בטח נשלח היום את כתבינו תינו בן לולו, שיספר לנו מה קורה שם באמת.

ומה עושים תושבי השכונה עצמם למען שכונתם?

העירייה לא יכולה לעשות כלום עם שכונה של אנשים הסוחרים בסמים, רועי זונות, פושעים ומזהמים את סביבתם. צריך לפנות את המקום המסריח הזה, להרוס הכל ולהקים שכונה חדשה לאנשים אחרים. את הפושעים צריך לכלוא ואת העניים להעביר למקומות אחרים ולמצוא להם פתרונות.

אחלה פתרון מצאת ../images/Emo6.gif

אם לא היה מצחיק זה היה עצוב.....

זה מה שעושים בכל מקום בעולם

לא צריך להמציא את הגלגל מחדש. האלטרנטיבה היא התפתחותן של 'בירות סמים' כמו לוד וניוון וריקבון של השכונות האלה במשך שנים רבות עד שלא ניתן לעשות דבר.

אתה בטוח? גם בניו-יורק "הרסו הכל"?

בעידן המודרני לא "הורסים הכל" ו"מקימים שכונה חדשה לאנשים אחרים", וכל זה כדי להילחם בתופעות שפוגעות גם בתושבי השכונה עצמם. "להרוס הכל"..
טוב שלא הצעת לערוך מצור על השכונה.....

מה אתה מדבר? חליסה זה רחובות מסודרים ובתים

יש ביניהם גם בתים ישנים מאד, אבל רובם מאוכלסים ולא "מבנים מסוכנים" שמיועדים להריסה.. "להרוס הכל"..

מוחמד5

New member
!. מה המסר של כותב בכתבה !!

האם זה היה סיקור של הפגנה !! או כתבה על מצבם של היהודים שחיים במושבה הגרמנית

הידד לדמוקרטיה הישראלית! ../images/Emo31.gif

במדינה אחרת, נאורה, פחוחה, דמוקרטית נגיד ארה"ב, אותם מפגינים היו נתקלים בהמון שהיה שובר להם את הפרצוף, אבל מה, אנחנו יותר צדיקים מאפיפיור, ובישראל יכולה להתקיים בקלות הפגנה נגד המדינה ובעד האויב.

למה שלא יצעקו, מה יש לערבים אסור לצעוק?

ומה הקשר של המתנ"ס בית הגפן לזה? הוא אפילו לא יושב בבן גוריון
אולי גם מתנ"ס שכונת נווה שאנן צריך להוציא שלטי מחאה נגד השערוריה של ערבים שמעיזים להפגין בעיר שלהם פיייי איזה חוצפה נו ערבים

למעלה