עזה קיצור של עזאזל?

THE WIZARD 55

New member
עזה קיצור של עזאזל?

לאור מה שקורה ביומיים האחרונים בעזה, פריצת מעבר רפיח, המוני פליטים חוצים לסיני, חלקם בשביל להצטייד במזון, האחרים פשוט נשארים שם, חשבתי מה היה קורה אם אותם המוני פליטים במקום לחצות למצריים היו פשוט מפציצים את הגדר ומגיעים לישראל... גם זאת תמונה שיכולה להיות במציאות המטורפת הזאת, האם יהיה חייל שיכוון את נשקו למול המוני ילדים ונשים שיאטו לכיוון ישראל?... המצב בעזה מאוד לא בריא, גם למדינת ישראל... ועוד יש כעס בממשלת ישראל על שמצריים פתחה את שעריה ולא מתכוונת לגרש אותם..הם לא מבינים... המששלה שלנו לא מבינה מה יכול היה לקרות אם מצריים לא היתה מאפשרת להכנס לתחומה. היאוש, הרעב, הסיוט המתמשך, זה הנשק הכי עצום בכדי לפרוץ גבולות....

THE WIZARD 55

New member
משבר הומניטרי?..מאת יוסי שריד..

הרי ערבים בכלל ופלשתינאים בפרט מתמחים מטבע ברייתם בהצגות של סבל; כל החיים שלהם הם רק מביימים מצוקות. והפעם, בשבוע האחרון, הם אפילו התעלו על עצמם. ההפקה היתה מושלמת ממש, הצליחה לתעתע בכל העולם: איך הם כיבו שם את האורות ברגע מדויק אחד ואיך שלחו את הילדים למרר בבכי מול פני המצלמות ואירגנו את התורים הארוכים ללחם ולמים - תזמון ותזמור פלאי. "עלובי החיים" כמיוזיקל בווסט-אנד בברודוויי ובתל אביב לא היה אלא הפקה עלובה, בהשוואה. למארגני חגיגות ה-60 אצלנו יש עדיין מה ללמוד. מאז ביימו הפלשתינאים את מותו של הילד מוחמד א-דורה בחיק אביו ואת מותם של עוד ילדים שלא נזהרו, לא היתה לתעמולה הפלשתינית הצלחה בינלאומית כזאת. אתמול בדיוק כתבתי בערך על זה כאן כתגובה לאקרא.

הוא הולך כאן על "הפוך על הפוך"...

המסר שלו הוא בערך זה: אכן פלא שממשלת החמאס הצליחה להוציא את העזתים לרחובות ולעורר תשומת לב בתקשורת העולמית. ולמה זה פלא? כי תושבי עזה כבר רגילים לסבול. הם חוטפים הפצצות, סגרים, כתרים וסנקציות על ימין ועל שמאל, אז ברור שמישהו אירגן אותם. הם לא היו יוצאים בגלל הפסקת חשמל...

הנושא הזה עלה כבר מזמן.....

האיסלאם הקיצוני קורא כל הזמן למוסלמים באשר הם, עוד מימי שיא האינתיפאדה, פשוט להסתער בהמוניהם על הגבולות ולפרוץ לתוך ישראל ברגל וללא נשק. הם טוענים שגם כוחות הכיבוש הקלגסים והאכזריים לא יוכלו להתמודד עם תופעה כזו. ודרך אגב..... שלא תטעי. פריצת החומה תוכננה מראש ולקראת הפיצוץ היה תיאום חשאי עם המצרים.

THE WIZARD 55

New member
אם היה תכנון מוקדם עופר

איך אתה מסביר את הירי של חיילים מצריים ופציעתן של 60 נשים. כלומר זה היה מתוכנן לפרטי פרטים, בדיוק כמו שחשבתי, רק שלא ברור לי התיאום החשאי עם מצריים.

התכנון המוקדם היה של ממשלת החמאס מן הסתם...

התיאום עם המצרים נעשה רק כמה שעות לפני שפוצצו את החומה, כדי שלא ייפגעו אנשים. ההפגנות המתוקשרות היו גם הן פרי תכנון מוקדם, כשהמטרה היא כמובן להקל את המצור הבינלאומי (לא "לפרוץ" אותו), אבל אני לא בטוח שההפגנה מול כוחות הביטחון המצריים היתה מתואמת איתם. בכל מקרה, הצעד של מובארק כשנתן הוראה לכוחות הביטחון שלו להימנע מעימות עם פורצי הגבול, נתן לחמאס ולתומכיו תחושה של ניצחון, והקל גם על הלחץ של "האחים המוסלמים" בתוך מצרים. אלא שבטווח הארוך הלחץ רק יגבר. הצעד הזה יעניק עכשיו תקווה לכל הקיצונים שחושבים שבכוח האמונה אפשר לפרוץ גבולות. מי יודע? אולי ישראל תתמודד בקרוב עם מליוני פליטים פלסטינים שיבקשו לפרוץ בכוח את הגבולות..

בזמנו ויז בשנות החמישים המוקדמות, שנים ספורות

לאחר הנכבה, היו רעיונות כאלה בקרב הפליטים, פשוט לבוא 100,000 איש ואישה לא חמושים, ולהגיע לגבולות הארץ ולחזור.

אגב זה שהחמאס המציא זה כבר עובדה../images/Emo41.gif

ראיתי את זה בחדשות הבוקר.. עיתונאים פלסטינאים הודו: חמאס ביים הפסקות חשמל אגב מה הקטע נכון זה שראו את המנהיגים של חמאס יושבים על שולחן כשהתאורה היא נרות? העיתונאים אומרים זה קרה כשהיה אור יום בחוץ

אין בעיה שהמידע הזה יצא עכשיו כי גם ככה הוא

לא יצא החוצה יותר מידי, "ההסברה" המוכשרת שלנו לא דאגה לצעוק את זה בכל העולם, היא כבר וויתרה מראש. זה כמו שאחרי שכל העולם הזדעזע מהטבח שלא היה ולא נברא בג'נין בזמן חומת מגן "פתאום" צצו עדויות על מה שקרה באמת ואז בקטן היו כמה התנצלויות איזכרו את זה בקטן ושכחו מזה...כי אצל בורי העולם כבר גם ככה חקוקה תעמולת השקר הפלשתינית, היא כבר עשתה את שלה.

shm490

New member
סגנו של הניה אפילו איים

שזה בדיוק מה שיקרה בפעם הבאה ,הם ינסו לפרוץ לישראל "לבתיהם" .

מוחמד5

New member
תמונה שווה אלף מילים

כל מי שעוקב (אתמול והיום) אחר מהודות החדשות בטלויזיות הערביות יכול באמת לראות את מה שקורה בעזה. התמונות לא משקרות ולא מבלבלות.

עם תמונות ניתן לשקר, בעזה כמו בעזה ניתן גם

לביים, לעשות מניפולציה, לנגו על הרגש וכו'...

גם זה ניתן, מה, בטלוויזיה כאשר יש שידור חי

אין במאי בתפקיד? כאשר מצלמה מתלבשת על חבורת עזתים אין דבר יותר מבויים מזה, הם מתעוררים לחיים, צרחות אימים, בקשות רחמים, רק ראו מצלמה וכולם שחקנים, שיהיה ברור, אני בכלל בכלל לא מקנא בהם, ברור לי שהמצב בעזה הוא מצב חרא והם סובלים אבל כל ההצגות האלה עם הנירות והילדים עם רצועות מצח בצבע ירוק...הכל מבויים, כלומר זו לא ההתנהגות שהיתה קודם לכן. חוץ מזה, גם אם התמונות נורא קשות, SO?, זה בגלל הקסאמים, מה הם רוצים ממני?

מוחמד5

New member
ואללה יא יובל

אני לא מנסה לשכנע אף אחד .אני רק מביע את דעתי וכותב את המחשבות שלי. בכל זאת ,תנסה לראות למשל תחנה ערבית אם אתה יכול,ותשפוט בעצמך.

ראיתי קטעים פה ושם - פרופוגנדה צינית, את אף

שם לא באמת מעניין הסבל של העזתים, מעניין אותם להציג מסכנות כדי לעשות דמוניזציה לישראל. הרי זה ידוע שאם הפעילות הטרוריסטית מעזה תפסיק מה שהם קוראים לו "מאבק" ואני קורא לו טימטום אבוד על חשבון האזרחים המעברים יפתחו, פלשתינים יעבדו בישראל, לא יהיו חיסולים...אבל מה הם רוצים מאבק, הם רוצים לעשות דמוניזציה לישראל...סבבה, אז התושבים אוכלים חרא, אבל מה זה משנה, זה חומר טוב לפרופוגנדה הצינית, תעשיית המסכנות והרחמים של PALLIWOOD.

למעלה