עזה בsurf_green יש כספת שצריך לפתוח איך פותחים אותה?
י יקי המלך New member 5/11/07 #8 ../images/Emo11.gif צריך ללחוץ על השתיים הראשונים והאחרונים עם E שכחת להגיד.. אם מישו רוצה ללמוד לגלוש בדקה בדיוק מוזמן למסן שלי.. תשאלו את דור זה עובד
../images/Emo11.gif צריך ללחוץ על השתיים הראשונים והאחרונים עם E שכחת להגיד.. אם מישו רוצה ללמוד לגלוש בדקה בדיוק מוזמן למסן שלי.. תשאלו את דור זה עובד
י יקי המלך New member 5/11/07 #10 תביא לעצמך כפאת שטות../images/Emo11.gif אתה באמת טוב? מגיע למריו? עובר את סורף נינג'ה?
A Apoca Lypse New member 5/11/07 #11 סייימתי את כל הסרפים שאני מכיר כן אני מגיע למריו (לא קשה =\) סרף נינג'ה אחד הקלים עברתי את סימפסונס בלי הוק רק סרף (לקח לי הרבה זמן אבל בסוף הצלחתי)
סייימתי את כל הסרפים שאני מכיר כן אני מגיע למריו (לא קשה =\) סרף נינג'ה אחד הקלים עברתי את סימפסונס בלי הוק רק סרף (לקח לי הרבה זמן אבל בסוף הצלחתי)
י יקי המלך New member 5/11/07 #12 חרשןןןןןן סימפסונס הגעתי כמעט לסוף בלי הוק (לא עובד לי הוק ) מריו אני מגיע כמה סנטימטרים לפני אבל לא מצליח לי סורף נינג'ה כולם מתים לפני שאני מגיע לסוף
חרשןןןןןן סימפסונס הגעתי כמעט לסוף בלי הוק (לא עובד לי הוק ) מריו אני מגיע כמה סנטימטרים לפני אבל לא מצליח לי סורף נינג'ה כולם מתים לפני שאני מגיע לסוף
A Apoca Lypse New member 5/11/07 #13 חחח אפס לסרף נינג'ה צריך אדמין (היה לי אדמין בעבר בכמה סרברים XD)
ת תותי המלך New member 5/11/07 #7 תשובה אתה לוחץ על ה2 הראשונים ועל ה2 האחרונים [כולל הכפתור המוזר האחרון] אתה לוחץ עם E
K KillerA New member 6/11/07 #17 אמא שלך שוכבת עם אחמדינאג'ד../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif אני שמאלני?!?!?!?!