עזוב הכל - סגור איתה חשבון!!!

talctalc

New member
עזוב הכל - סגור איתה חשבון!!!

יום ראשון חמים...עמק יזרעאל. האופניים לא הרגישו את ישבני מיום שישי, ושנינו מתגעגעים אחד לשני. נפלה החלטה-ללכת למסלול של "סובב טבעון" ולהאבק שוב עם עלייה טורדנית. העלייה אינה חלק מהמסלול, והיא נמצאת בחציית הסינגל הראשון של המסלול, ובנוסף (כבונוס) מול ירידה מהנה מהפינאלה של המסלול (ירידה לעמק מהגבעה עם פיסלו של אלכסנדר זייד) העלייה הזו קרצה לי כבר כמה חודשים, ממש אחרי שקניתי את הז"ק ועד לפני כחודש וחצי. בכל פעם הייתי מגיע אליה...מצליח לטפס קצת ונעצר. פעם הגלגל הקדמי היה מתרומם ומאבד אחיזה, פעם אחרת התעייפתי, או שהגלגל האחורי היה מפרפר לו להנאתו, ולהנאת אלכסנדר (זייד)...בכל פעם משהו אחר. הבעסה היתה שגם להנות מהירידה של מה שכבר עליתי לא יכולתי...כי לא עברתי את שליש העלייה מעולם... בקיצור ולעניין-היום שינסתי את מותני, הכנתי את צמיגי קידמתי את ישבני ויאללה למעלה. הככככככככככככככככככככככככללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!! אח..לשבת על הפסגה...לראות את אלכס (אנחנו כבר מכירים טוב) מהעבר השני של הואדי....ואז לרדת את הירידה...פשוט תענוג. מה ההבדלים מהרכיבות הקודמות אתם שואלים? אז ככה...הטכניקה השתפרה קצת (רשף וההמלצות שלו...מסתבר שלפעמים זה עובד) על הגלגל האחורי שלי מותקן צמיג אמיתי , כזה שאוחז בקרקע אפילו אם עומדים קצת על הפדאלים בולם אחורי שכנראה בכל זאת מצמיד את האופניים לקרקע. זהו...החיוך יישאר בטח עד מחר ואם הוא ירד...נחזור שוב לטבעון

רֶשֶף

New member
כל הכבוד! יא תותח שבילים! ../images/Emo6.gif

חכה תראה איזה "גיר רציף" יביאו לך הקליפים. אז האימון עליות ביום שישי השתלם, הא?

talctalc

New member
השתלם גם השתלם

מחר בשאיפה יש נעליים וקליטים..ומשם...רק התרסקויות

רֶשֶף

New member
אז מה נותר לאחל לך...?

חיבור מוצלח. שחרור מהיר. ו... (במקרה של נפילת אמת) שפשוף נעים.

shl17

New member
והאימון הבא

באותה סביבה מהרפת של שער העמקים(בצד מזרח של הקיבוץ) לכיוון בסמת טבעון עליה ארוכה ועבה אגב ניסית לשחק עם האופציות השונות של הבולם ? אני לא הרגשתי שום הבדל בעליה (לכן אני על 6" כל הזמן)

talctalc

New member
היום שמתי 6" פעם ראשונה

וזה היה רק כדי לראות אם יש הבדל...בירידה שירדתי (אי אילו פעמים
) ממש לא היה צריך יותר מ 4"...במקום טכני אני מקווה ארגיש את ההבדל. חשוב לזכור שאני רק שבועיים עם ש"מ...כל שיכוך מרגיש לי פי 10...

למעלה