עזזרררהה בנוגע לפורים!!

sapsapsa

New member
עזזרררהה בנוגע לפורים!!

היייי ואי פעם ראשונה שאני כאן אז מזלטוב=] אני חייבת שכוווולם תעזרו לי בבקשההה:] אני ממש רוצה שתעזרו לי למצוא תחפושת לפורים פעם הייתי ממזמן יודעת למה אני אתחפש כי זה היה סתם עולה לי מדברים שראיתי ספרים שקראתי או כל מיני והשנה אני בלי רעיון!!! ובדר"כ אני מתחפשת לדברים מגניבים שנה שעברה התחפשתי למלאך המוות אז השנה אני רוצה משו שמח כזה.. מה אפשר? *נ.ב לא משו אתם יודעים פרובוקטיבי (ככה כותבים?) כי אני בבצפר דתי אז אנלא יכולה להיות אלה שפשוט שמות מכנסון קצר וחולצה מחוררת תודה:)

amit678

New member
גמאני התחפשתי למלאך המוות שנה שעברה ../images/Emo13.gif

התחפשתי עם שתי חברות ובמקום לקנות את הכנפיים וההילה השחורות והכול השגנו תחפושות של מלאכים רגילים (שהתחפשנו בעבר או שמישהו שאנחנו מכירות התחפש), קנינו ספריי שחור וריססנו עליהם וזה יצא ממש יפה
אני מבטיחה לנסות לחשוב על רעיונות בשבילך...

sapsapsa

New member
כולם התחפשו לזה.. כי זה היה במגרש ביתי

אני קניתי כנפיים שחורות כי דווקא היה והם היו יותר מתאימות למלאך המוות ורק את ההילה ריססתי חח תודה=]

mor000

New member
ברוכה הבאה לפורום!!!

אני מור הבדלה כ"נ בעיתון ד"א... מקווה שתהני פה [= בקשר לשאלתך: מממ אני פעם התחפשתי לפחית ספרייט ויצא ממש מגניב... גם לגמד על פטרייה שזה יוצא מגניב.. שנה שעברה שני ילדים התחפשו אצלנו לתחבושת אלודאייז עם כנפיים שזה פשוט גאוני! הם התלבשו הכל לבן, צבעו באמצע באדום ושמו כנפיים לבנות [= ממ חברה שלי התחפשה לאסלה... הכי אהבתי כמה נערים שהתחפשו לאנשים מסימס... הם התלבשו בכל מיני תלבושות מסימס ושמו לעצמם למעלה את המעויין התלת מימדי מעל הראש.. זה יצא ענק!!!! כמה זוגות התחפשו לטרזן וג'ין ובאו חצי ערומים לבצפר... היו כמה חבר'ה שהתחפשו למלאכיות של צ'רלי, 3 בנות עם אקדחים וצא'רלי חנון מחשבים כזה.... איזה ילדה התחפשה לנחמן.. [הדוסים הנחמנים האלו...] וממממ וואי היו כ"כ הרבה דברים פשוט מדהימים אם תרצי עוד רעיונות תכתבי ואני אנסה להזכר. בהצלחה!

mor000

New member
אמממ

תופרים תחפושת.. הרגליים זה כביכול הגבעול של הפטרייה ואז באזור המותר עושים את הראש של הפטרייה ותופרים עליו רגליים קטנות... ההמשך זה מן חולצה כזאת של גמד.. אדומה בד"כ ונראה כאילו את יושבת על הפטרייה... צריך להשתדל שלא יראו את הרגליים למטה והבד יהיה עד הסוף... מצורפת תמונה שמצאתי באינטרנט אבל לדעתי זה היה יכול לצאת הרבה יותר יפה! כאן.

sapsapsa

New member
תודה=]

כל מה שאמרת זה ממש מגניב אבל אלו תחפושות יורת מידי מקוריות חחח אני רוצה משו חמוד זה יכול להיות לא מקורי חחח :)

אבלבושי

New member
תחפושת!!!

את יכולה להתחפש לסיר עם ספגטי... בת-דודה שלי התחפשה שנה שעברה פשוט לוקחים איזה קרטון או משו שזה כאילו הסיר ויוצאים ממנו חוטי צמר לבנים (הספגטי) ושמים את זה הפוך על הראש כאילו הסיר הפוך לך על הראש והספגטי "נופל" למטה... את הגוף עוטפים באיזה בד שחור\אפור (בצבע של ה"מכסה") שזה כאילו הסיר עצמו... ד"א היא זכתה עם זה בתחרות ממש גדולה אז- - -כדאי! גמלי בא על משו מגניב ומקורי אבל אין לי מושג מה? ? ?עזרה אנשים עזרה! ! ! בהצלחה :) אם את באמת מתחפשת לזה תגידי לי איך יצא...חח Love me אם הייתי מכירה אז גם אותך אבאלבושי... _________________________________________________________________________________________ את הזוג המושלם אפשר למצוא רק בחנות נעליים!!! טוב ******** ו-********זה בערך זה :) נסו נסו לפענח ת'שמות...

אבלבושי

New member
ועוד משו...:)

שנה שעברה התחפשתי לאחד מהש*ח*ם תנסי להבין לבד את המילה . . .אני לא רוצה לפגוע באף אחד... רמז: ע*ב* (לא אחד שהולך לבית כנסת) _______________________________________________________________________________________ את כל כך יפה, חתיכה,פשוט ***** חכמה, מדהימה מהממת עם לב של זהב טוב כן מה לעשות עכשיו כולם יודעים יש לי תחביב לדבר עם עצמי...

sapsapsa

New member
בדוגרי לא הבנתי.. אני לא מחפשת תחפושת ממש מקו

מקוריץ נראה לי אני אתחפש כזה לג'יני סטייל אלאדין סטייל יסמין חחח

למעלה