עזיבת עבודה לאחר פחות מחצי שנה אנא

hugo45

New member
עזיבת עבודה לאחר פחות מחצי שנה אנא

אני בן 45 הייתי מובטל יותר משנתיים עד שפנו אלי מחברה שהכירה אותי ממקום עבודתי האחרון והתחלתי לעבוד כמובן ששמחתי כי חסכונותי עמדו להתרוקן והייתי מוכן כמובן לרדת משמעותית בדרישות השכר שלי . עברה כבר יותר מחצי שנה ואנני מרוצה מהעבודה מהאווירה ומהמשכורת . לפני כ 3 שבועות יצרה איתי קשר חברה אצלה התראיינתי לקבל עבודה בתק' אבטלתי (9 חודשים ) הם נשמעו מעונינים מאוד ואני מחכה לתשובתם הסופית תוך שבוע - 10 ימים. העבודה המוצעת היא בחו"ל על כל המשתמע מכך. מה עושים? איך מודיעים למקום העבודה הנוכחי שמכירים אותי למעשה כבר שנים רבות (למרות שאני עובד שם רק מס' חודשים? אנא מחשבותיכם בענין תודה רבה

jrcjrc

New member
קודם מקבלים תשובה חיובית ממקום חדש

ואז עוזבים יפה מאד חשוב לא לטרוק את הדלת אלא להסביר שאתה צריך כסף דחוף ומצבך מחייב לעבור למשרה מכניסה יותר גם אני כמוך ישבתי שנתיים בבית ועכשיו עד שמצאתי משהוא אני מת לעזוב........

זהירות !

האם היית אומר שהדבר החשוב ביותר הוא לעשות את הצעד באופן שאם יקרה משהו אחרי זה לא תישאר קרח מכאן ומכאן ? אם כן נסה לראות איך להבטיח את עצמך. שבוע טוב אמיר דרור

rut2020

New member
עבודה בחו"ל

לפני שאתה קם ועוזב את מקום העבודה הנוכחי ברר את כל הפרטים בקשר לעבודה בחו"ל, כדי שבאמת לא תצא קריח מכאן ומכאן. אינך חייב לאמר במקום העבודה שמצאת עבודה אחרת אתה תמיד יכול להודיע על בעיה משפחתית כלשהי (אולי לפני שתעזוב תנסה לקחת חופש ללא תשלום של מספר חודשים) ככה שאם הדברים לא יסתדרו - שיהיה לך לאן לחזור.

למעלה