|עזרהאיך מדביקים בורדר על הקיר?

yaliya

New member
|עזרהאיך מדביקים בורדר על הקיר?

אני זקוקה להסבר ברור של הדבקת בורדר על קיר חדר הילדים. הדבר היחיד שהיה מובן בהוראות המצורפות (באנגלית)זה שאת הבורדר צריך להרטיב במים
מישהו לתת הסבר איך אני מדביקה את הבורדר לבד (ללא עזרה מקצועית)?

שמופית

New member
ממש לא צריך עזרה מקצועית...

האמת היא שאנחנו קנינו בורדר בלי דבק והכנו דבק טפטים לבד והדבקנו, אבל כנראה שהבורדר שלך אחר ויש עליו כבר דבק ורק צריך להרטיב עם מים, אז אני יכולה לתת לך כמה טיפים שעבדו אצלנו (ויתקנו אותי החבר'ה כאן אם אני טועה
) דבר ראשון - אל תעבדי עם גליל שלם. זה קשה ומסורבל. אנחנו לקחנו את הגליל ומדדנו קיר אחד וחתכנו רצועה באורך הקיר. אם יש לך פרקט או שטיח בחדר, כדאי להניח ניילון, כי את עובדת עם מים ולא כדאי שירטב. רצוי לעבוד בזוג: אחד מחזיק סמרטוט ספוג במים והשני מחזיק את הבורדר וסמרטוט יבש. הראשון מרטיב את הבורדר בערך חצי מטר והשני מדביק אותו לקיר ועובר עליו עם הסמרטוט היבש, כדי להוציא את כל הבועות ולהדק אותו לקיר. לא ציינתי קודם, אבל כדאי למדוד בכמה מקומות מהרצפה לגובה שאת רוצה את הבורדר ולעשות קו לאורך הקיר, שעליו יודבק הבורדר. זהו. מאוד פשוט. אחד מרטיב והשני מדביק ועובר עם הסמרטוט היבש. נראה לי שמיציתי
שיהיה בהצלחה

mini4

New member
אנחנו הדבקנו לבד

וזה קצת מסורבל אבל בהחלט ניתן לעשות. כדי להרטיב המליצו לנו לקחת גיגית עם מים ולהעביר את הבורדר דרך המים כמו סרט רץ. באמת כדאי לגזור קודם לפי אורך הקיר (פלוס כמה סנטימטרים ליתר בטחון). זה נדבק בקלות ואין בעיה. הטריק היחיד הוא לא לעשות את זה עקום, אז צריך לסמן גובה מראש בעזרת עפרון. בהצלחה. מצרפת תמונה של התוצאה שלנו.

yaliya

New member
אהבתי את התוצאה שלכם ../images/Emo13.gif

קנינו בדיוק את אותו הבורדר....
למה החלטתם לשים אותו בגובה הזה? אנחנו מתכוונים לשים את הבורדר בגובה המיטה.

mini4

New member
תודה

אנחנו רצינו אותו מעל הוילונות, כדי שאפשר יהיה לתלות גם תמונות. אה, וגם הדבקנו מדבקה ענקית של עץ שהוא מד גובה, גם של פו הדב ולא רצינו שיפריע לבורדר. באמת חשבנו בהתחלה לצבוע בשני צבעים וביניהם להדביק את הבורדר בגובה המיטה, אבל אח"כ שינינו את דעתינו.

נומוש

New member
בשביל שהילד לא

ירגיש שהחדר "גדול" עליו מדביקים בגובה נמוך - זה נותן הרגשה שהחלל נמוך יותר. ולהפך

למעלה