עזרההההההההההההההההההההה

benpual

New member
עזרההההההההההההההההההההה

אני בן 20 , חייל שמשרת בצבא. אמא שלי בת 52 הכירה לפני שנה את חבר שלה........ הקשר שלהם לא היה מצוין , היה ריבים וזה וזהו....... עכשיו אמא שלי ידועה בתור עקשנית , צעקנית , ועוד הרבה דברים רעים , וזה נמאס עליי כבר. לפני חודשיים , הקשר שלהם ירד לטמיון , מכך שחבר שלה ביקש שהוא ינהל את הכספים בבית , והיא רק תביא לו את המשכורת החודשית. אמא שלי לא הסכימה ( סבבה את זה אני מבין ) ואז התחילו ריבים על דברים אחרים גם , היא רוצה לצאת לפה , הוא לא רוצה לצאת , וכל שישי יש צעקות ובלאגן ובסופו של דבר נסגר בכך שהיא יוצאת עם חברות והוא נוסע למשפחה או נשאר בבית. בשבועיים האחרונים , היא לא רוצה לדבר איתו , וכל פעם שהוא בא לנסות לדבר איתה היא מתחילה לצעוק וזה. זה התחיל בכך שהוא בא לדבר איתה , ולשאול אותה למה היא לא מדברת איתו , אז המשפט שלה זה: " לא רוצה! אני רוצה לישון! תכבה את האור! תעוף מפה! "....... וקוראת לי ולאחי שנוציא אותו מהחדר. לפני שבוע , הוא בא אליה וירק עליה בפרצוף והיא התחילה להשתולל ועדיין עם המשפט שלה : " לא רוצה! אני רוצה לישון ! "....... לפני כמה ימים , הגיעו חברים שלהם לארוחת ערב , ולפי הסיפור שלו , הוא טוען שהיא השפילה אותו מול כולם , ולפי הטענות שלה היא טוענת שלא , אני יותר מאמין לו כי זה לא פעם ראשונה שהיא עושה את זה. עוד מקרה , שלפני כמה ימים , הוא רצה להכנס לדבר איתה , נכנס לחדר , אמר שהוא רוצה לדבר , והיא ישר התחילה לצעוק: " לא רוצה! אני רוצה לישון! תעוף מפה! " ........ וקרה לי ולאחי שוב פעם שנוציא אותו מהחדר. כל פעם זה קורה המקרה הזה , כבר במשך כמה שבועות וזה נמאס עליי ועל אחי! דיי כבר אי אפשר ככה!!! כל פעם שאני או אחי בבית , היא מרשה לעצמה להרים את האף גבוה , כי היא יודעת שאנחנו מגבים אותה , אבל שאנחנו לא בבית ושאנחנו בצבא , היא לא מעזה לצעוק עליו או לגעת בו כי אין מי שיעזור לה. עכשיו מבחינתנו אנחנו יכולים להוציא אותו מהבית , אבל אמא שלי משאירה אותו רק בשביל שישלם לנו את השכר דירה שלנו ואת המזון , והיא לא אוהבת אותו בכלל. ולנו לא נעים להוציא אותו מהבית בכוח. היום קרה שוב פעם את אותו מקרה , כאשר הוא נכנס לחדר , לא הרים את הקול , רק אמר שהוא רוצה לדבר איתה ולשאול אותה למה היא לא מדברת איתו , ואז היא קראה לי אמרה לי להוציא אותו , ולהעיף אותו מהבית , אני כולי עומד מחוסר תסכול מה לעשות ואני לא יודע מה לעשותץ ונמאס לי! היא לא אוהבת אותו , היא לא רוצה אותו , והוא ממשיך להשאר בבית למרות שזה הרגשות שלה. כל פעם שאני ואחי בבית , היא מרימה את האף שלה ומתחילה להשתולל כי היא יודעת שאנחנו פה ואנחנו נגן עליה...... בגלל הדברים האלו , אני לא מצליח לישון טוב , כי אני מחכה עד שהוא יירדם , ואז אני יילך לישון , כי כל פעם שאני נרדם אחרי כמה דקות מעירים אותי ומתחיל הבלאגן. זה פוגע בי בצבא , אני לא יכול כמעט לצאת לאויר החופשי רק בגלל שאני מגן על אמא שלי! מה עושים? זה לא פעם ראשונה וגם לא תיהיה הפעם האחרונה......

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
רוצה להיות הבן...

ילד של אמא, ואמא רוצה שתטפל בה... דורשת, מבקשת... ואתה... לא רוצה... עומד נבוך בין אמא לחבר, נקרע בין הנאמנות לאמא לבין הנימוס והרגש שלך... לא רוצה לטפל בזו שאמורה לטפל בך.. עייפת... בנפואל יקר... אנחנו שומעים את הקריאה לעזרה.. שומעים את הרצון שלך לא להיות אחראי על אמא... אולי כדאי יהיה לפנות לייעוץ משפחתי... לנסות ולפתור את הקונפליקט בין באי הבית... ובינתיים... פה איתנו, אתה מוזמן להמשיך לשתף, כיצד אתה מתמודד וכמה קשה... מחכים לשמוע...

varui

New member
אמא או חבר

שמע לפי מה אתה מספר מצב שלך אינו קל ואני הבנתי אותך אמא שהיא מרימה את האף כי היא יודעת שאתה ואחיך מגנים אותה מחבר שלה והיא איתו שכר דירה ואוכל אומנם אני לא מכיר את הסיפור מקרוב ואת אנשים מה אני הייתי עושה מדבר אמא מסבירה לה אם היא עוד הפעם תראים את האף שלה בכוונה כדי לפגועה בחבר שלה אתה ואחיך לא תגינו עליה

למעלה