עזרהההההההההההה

עזרהההההההההההה ../images/Emo101.gif

מישהי שאני מכירה מכרה לי סוג של מ.פי3, בלי כבל ובלי כלום... א - אני לא מכירה סוג כזה של אמ פי 3 ב - אין לי דיסק של התוכנה / USB כדי לצרוב לשם שירים.. כתוב על זה: TEAC mp-200-1GB , mp3 wma voice fm digital player האם כבל של ה.פי3 הידוע [אני אנסה למצוא תמונה] מתאים לTEAC הזה? וגם התוכנה? מאיפה אפשר להשיג את התוכנה ובכמה? וכמה שירים נכנסים לי ב1GB הזה? תודה..

mf

New member
אני מציע...

מכיוון שזה מישהו שאת מכירה, תבקשי ממנו גם את דיסק ההתקנה וגם את הכבל. יותר קל, לא?

יאיר B

New member
טוב, כמה אפשרויות:

1. את יכולה לבקש מהחברה את הציוד החסק. 2. כבל: אני לא מכיר את הנגן, אבל מהתמונות שיש ברשת נראה שהוא משתמש בכבל USB MINI שזה די סטנדרטי (מצד אחד נראה כמו כבל רגיל, מצד שני הוא קטן בצורת טרפז). 3. תוכנה תוכלי למצוא באתר היצרן. הערה: בנגן לא צורבים שירים - זה אפשר לעשות רק בדיסק (CD). לנגן מעבירים שירים. את התוכנה לא קונים, מורידים מאתר היצרן. 4. כמה שירים נכנסים - יש בשאלות נפוצות/טאגליין.

הממ.. שאלה.. מאיפה קונים כבל?

כמה הוא עולה? בכלל, ניתן לקנות כבל בניפרד ? למה אני לא מוצאת באתר יצרן איפה מורידים את התוכנה? תודה רבה, אוהבתותכם!

יאיר B

New member
כבל ניתן לקנות בכל חנות שמוכרת

כבלים למערכות סטריאו או בחלק מחנויות המחשבים. אני גר באזור חיפה ואני מכיר רק את האזור הזה. באזורים אחרים בארץ תצטרכי לחפש לבד. יכול להיות גם שיש בבאג או באופיס דיפו. אולי יהיה גם באקדמון או חנויות מסוג זה (פעם ראיתי באקדמון כבלים מסוגים שונים למחשב). כמה עולה? לא יודע. אני לא מאמין שיותר מ-20-30 ש"ח. הכל ניתן לקנות, אין עם זה בעיה. לגבי דרייבר: הסתכלתי טוב יותר באתר ולא ראיתי דרייבר עבור הדגם שלך. לדעתי מזה נובע שהוא לא צריך דרייבר. את מחברת אותו למחשב (כשתקני כבל) והמחשב יזהה אותו (אם יש לך חלונות XP), יפתח כונן חדש ב"המחשב שלי" ואליו תגררי שירים. תזכרי לנתק בטוח בגמר ההעברה! (יש מאמר על זה במאמרים).

למעלה