עזרהההההה!!!!בבקשה!!!!

• פותח הנושא esrm
  • פורסם בתאריך

esrm

New member
עזרהההההה!!!!בבקשה!!!!

תעזרו לייי....נמאס לי כבר...החברה נפרדה ממני בגלל הקנאה החולנית שלי ועכשיו אני עוד יותר אובססיבי אליה אני מתקשר אליה כל היום אני מת שהיא תחזור אליי אני כל בוקר קם מת מפחד רועדדדדד ומפוחד אני לא ישן טוב אני קם לפחות 3 פעמים בלילהה....לא אוכל....אני חייב עזרההה...מה עושים אחרי פרידה כזאת??????????????????????????

../images/Emo15.gif

חשבתי על ההודעה שלך. על הסבל שאתה עובר. על ה"הצילו!" הנואש הזה שאתה שולח. יש משהו בצורת החשיבה שלך על הקשר עם החברה שלך שקשור במילה האנגלית "must". דברים בחיים חייבים לקרות בצורה מסויימת. היא חייבת לא לעזוב אותך. אם היא תעזוב אותך, זה סוף העולם ומשהו שאתה לא תוכל לעמוד בו וחייב למנוע את זה בכל מחיר. שב מול נייר ונסה לכתוב את ההנחות שלך סביב החברות שלך איתה, אחד לאחד. האם מותר לה לעזוב אותי? אם היא תפרד ממני- מה המשמעויות של זה לגבי? מה זה אומר עלי כאדם שהיא נפרדת ממני? מה ההשלכות של זה על מהלך החיים שלי? קרא את תשובותיך והעמד אותם במבחן המציאות- האם יש לך הוכחות? האם התשובות שנתת משרתות אותך ועוזרות לך להתמודד? האם אפשר היה להסתכל על הדברים אחרת? לעיתים קרובות, המחשבות שלנו, הדרך שבה אנו רואים דברים שקורים לנו, קובעים את הרגשות שלנו כלפי המצב. דרך שנוי שינוי המשקפיים שאנו מרכיבים, אנו יכולים להביא לשנוי באופן בו אנו מרגישים ומתמודדים. כרגע, כואב. נסה להסתכל לטווח הארוך. אפא תהיה עוד עשר שנים מהיום אם היא לא תחזור אליך? איזו תמונה אתה רואה? אולי יש תמונות נוספות?

esrm

New member
המצב שאני נמצא בו

גורם לי לחשוב שאין לי מה להפסיד בחיים שהיא הייתה כל החיים שלי וכרגע אני חושב מחשבות על התאבדות ואני לא מצליח לצאת מהדיכאון!!!!אני כל כך צריך אותה..היא אומרת שהיא אוהבת אותי אבל לא יכולה להיות עם בנאדם כמוני,קנאי!!!זה פוגע לי במחשבות על כל דבר עתידי...צבא...עבודה...הכלל!!!!

בוזיקית

New member
תיפנה דחוף לחדר מיון או לשירות של

ער"ן או לסה"ר. אני אנסה לחפש לך קישור. אתה לא יכול להישאר במצב כזה ולכתוב כאלו דברים מקפיצים פה! תקרא מה שכתוב בכניסה לפורום לגבי מחשבות אובדניות...

dana00

New member
את ענקית!!!!!

בוזי, מאיפה את יודעת את כל זה??? "בואנה" יש לך יכולות וכוחות כאלה עצומות להכיל אחרים וצרותיהם - את חייבת לעשות עם זה משהו!

esrm../images/Emo108.gif

כבר היינו במקום הזה פעם ודיברנו על כך שכדאי שתפנה לטפול. מה קרה עם זה? אתה חושב בצורה של הכללות ייתר כרגע. המילה "כל" חוזרת המון פעמים בהודעה שלך והכל נצבע לך בשחור. כרגע אתה מרגיש שזה סוף העולם למרות שאולי זה לא כך ואולי העתיד בהיר יותר ממה שנדמה לך כרגע. האפשרות לעזור מעל דפי האנטרנט קיימת אך מוגבלת בגלל האנונימיות והמרחק - אני ממליצה לך שוב לפנות לטפול ולא לחכות למצבי חרום כאלה שחוזרים על עצמם, שוב ושוב. שולחת לך חבוק וירטואלי
אם תרצה, אנחנו כאן לשמוע.

בוזיקית

New member
התעוררתי עכשיו... אנסה לענות לכולכם

ראשית, תודה לכם על המחמאות. ואו, המחשב נהיה לי דביק - צריך לנגב אותו... (גחגחגח סתאאאם זה בגלל המתיקות שלכם)... * איך משנים ניק - הולכים לשער של תפוז אנשים, ממש מתחת איפה שכתוב "שלום בוזיקית" או כל אחד מכם, ישנה אפשרות "החלף שם משתמש". כשלוחצים על זה נפתחת אפשרות הרשמה למשתמשים חדשים. לוחצים ומגיעים לשער של הכרטיס הקיים שלכם, וממש מתחת אליו ישנה אפשרות של הרשמת משתמשים חדשים, בדיוק כפי שעשיתם ברגע שנרשמתם לתפוז בניק שבו אתם רושמים כעת. משם זה די פשוט - ממלאים אחר ההוראות צעד צעד, ונרשמים! אם צריך יותר עזרה אני אצלם את המסך ואשלח לפה קישור. * איך יש לי מקום להכיל את כולם? וואללה לא יודעת. ודווקא עכשיו בתקופת שפל בחיי, בה הסבלנות שלי מגרדת את הקרקע ואיני מסוגלת להתרכז ליותר מכמה דקות רצופות, אפילו בסרט מתח. המחשבות שלי נודדות ואני חסרת מרגוע וחסרת שעות שינה בצורה קיצונית. אני גורמת לעצמי נזקים רבים, חלקם במודע וחלקם לא, ומגדירה את עצמי כרגע, כשורדת. לא מחפשת דבר מעבר ללשרוד, וגם זה לא קל במציאות של חיי. מה גם שכל כך קשה לי לבקש עזרה. אבל אני עדיין מסוגלת לחוש אמפתיה כלפי יצורים חיים, וגם אם לפעמים אני חשה בוז או התנשאות כלפיהם, אני עובדת על עצמי כדי לשנות את זה ולזכור שכולנו בני אדם ובכולנו פגמים כאלו ואחרים, ואני מחזקת את עצמי בקומונה של "אכלני יתר אנונימיים" פה בתפוז. בתיכנון שלי כבר כמה חודשים ללכת לפגישה אמיתית ולא רק וירטואלית, אך כמו שאמרתי הקושי שלי לבקש עזרה הוא כל כך עצום, שאני מעדיפה כנראה להתבוסס בתוך הג'יף של חיי, עד שאקח את עצמי בידיים (אני חייבת שזה יקרה דחוף, כי המגמה הכללית בחיי נמצאת בירידה). * מאיפה יש לי את הידע שבקישורים? משיטוטי ברשת - כשאני רואה אתר מעניין או שימושי אני ישר מוסיפה אותו למועדפים. מה שעדיין לא ברור לי זה איך אני מוסיפה בהודעה אחת יותר מקישור אחד, כי כל פעם נסגר לי החלון שבו אני כותבת, והעכבר, מצידו, מסוגל לזכור רק קישור אחד בכל פעם... זו הסיבה ששלחתי כמה הודעות באותו נושא לאסרם. שלחתי שאלה בנדון לפורום תמיכה בתפוז, מקווה שיעזרו לי, כי עד כה לא הבנתי את תשובתם. * איך יוצרים חתימה? נכנסים לכרטיס האישי שלנו, שאותו פתחנו כשיצרנו את שם המשתמש שלנו. בדף, למטה, ישנה אפשרות של הוספת חתימה. כותבים שם מה שרוצים, לוחצים על עדכון פרטים, ו"הופ" - החתימה תופיע החל מההודעה הבאה שתכתבו, ותחליף חתימות קודמות שלכם, אם היו כאלו, באופן גורף. * דולי - תודה, את יודעת שזה לא מקורי שלי... זה משיר של ריקי גל, והתעורר בי הצורך להוסיף קטע ממנו לחתימה שלי בעקבות "כוכב נולד" (מכורה). תקראו את מילים, כמה כוח יש בהן. וכוח להתגבר זה מה שכולנו צריכים, לא?! * גילה, סחתיין על החיבוק הוירטואלי ששלחת לאסרם... אהבתי!

בוזיקית

New member
הסבירו לי איך נותנים כמה קישורים

בהודעה אחת! הם אחלה החברה האלה בפורום תמיכה בתפוז...

למעלה