עזרהההההה דחוףףףףףףףף!!!!!!

עזרהההההה דחוףףףףףףףף!!!!!!

חברה'.. אתמול ידיד שלי ואני היינו באיזה יער נטוש בתוך האוטו שלו ואתם יודעים את ההמשך... הקטע הוא שבאמצע שהתנשקנו.. אני כזה בהיתי בחלון ופתאום ראיתי את הדמות של הידיד הכי טוב שלי.. ואז קראתי בשמו.. והידיד שלי זה שהיה איתי מזה נעלב.. השאלה שלי.. למה לעזאזללללללל דימיינתי את הידיד הכי טוב שלייייי ולמה אמרתי את השם שלו?????? סתם לידע אישי... ביני לבין הידיד הטוב הזה היו קטעים מיניים... אבל הכל נגמר שהבנו שזה מאוד מפריע לידידות שלנו... אני מתה עליווו היום אנחנו רק ידידים בלי שום מגע מיני אבל העובדה שאמרתי את שמו וראיתי אותו במוחי מאוד מדאיגה אותייי... מה נראה לכם??? סתם שטות שצריך להתעלם ממנה.. או שמא משהו יותר רציני ?!

>ראי אם זה קטע חד פעמי

אז חפיף כנראה סתם עלה לך אבל אם גם כשאת איתו או עם בנים אחרים את חושבת עליו אז כנראה שיש לך משהו עליו אולי סתם הקטעים המינים היו טובים שרצית עוד... אם אתם ידידים טובים ספרי לו בצחוק על זה שראית אותו תראי איך הוא יגיב...

shualpower

New member
מה זה??

איך לעזעזל קרה לך דבר כזה? בכל מקרה לדעתי זה לא משהו יותר מדי גדול.. יכול להיות שחשבת על הידיד הזה הרבה באותו יום (לא דווקא בצורה מינית) ובגלל זה קרה מה שקרה. זה כמו שחולמים על מה שמעסיק אותך ביום.. יכול להיות?

Kite Cat

New member
אולי סתם כי את רגילה להגיד את השם

שלו... אני בטוחה שזה לא יקרה לך שוב... בהצלחה!

למעלה