עזרהההההה

עזרהההההה

מישהו יכול להמליץ לי על טיול באיזור השרון שמכיל הרבה סינגלים?.? טיול שטח כמובן...

Eyal Hershtik

New member
טיול סינגלים בשרון ?

באיזור השרון לא קיימים אזורים מרובי סינגלים , האזור שהכי מתקרב לכך הוא שמורת יקום שם תוכל למצוא כמה סינגלים קצרים וכמה עליות וירידות קצרות וטכניות . ודרך אגב חזרתי משם לפני שעתיים ולא היתה בעייה של בוץ . אייל

bazzik

New member
סינגלים ביקום

יש לך אולי איזה תאורון של המסלול . אני מעוניין בתור שרונאי לגוון את הירקון המשעמם הזה. ברגע שאתאושש מפריקת השכם המעצבנת והכואבת שלי.

alonfo

New member
אהלן הרשטיק

אני חושב על סיבוב מחר בבוקר באזור יקום/שפיים. מה מצב הבוץ מסביב ליקום ? תודה

לא הרשטיק, אבל גם אני הייתי.

בפארק עצמו, אין בעיות מיוחדות. כמה שלוליות עבירות בהחלט. הדרכים החוליות (סינגלונים) על התל שבצפון הפארק (קרוב לכביש) - תענוג. בשדות שממזרח, לא היינו. מנסיון של רוכבים ותיקים מהאזור, אמורה להיות שם ביצה אחת גדולה.

alonfo

New member
תודה

ניסיתי להשלות את עצמי שאולי השתנה משהו השנה בשטח המערבי עד לפסי רכבת. אז עשיתם רכיבה שלמה רק בפארק ?

Eyal Hershtik

New member
רכבנו בפארק יקום ובאיזור שפיים ...

היו אחלה חבר'ה והיה יופי של מזג אוויר . וכמו שציין אלון הסינגלים ביקום פשוט תענוג ....

ido mazor

New member
אין כל כך הרבה סינגלים בשרון....

היי שכנים (אני מכפר הס) מה לעשות, אנחנו חיים באזור שטוח וחולי, לא בדיוק מתכון לסינגלים.
אני ממליץ על אזור כוכב יאיר-צור נתן-סלעית. אין לי מסלול מדויק... רק אם תראו גדר גבוהה וחדשה אל תעברו אותה מזרחה (גדר ההפרדה...)

mamatan

New member
דווקא יש סינגלים בשרון!

בנחל שילה באזור ראש העין - אלעד יש המון סינגלים שאופנועים עשו, מקום באמת מדהים עם נוף יפה וסינגלים טובים מאוד רובם טכניים ברמה קשה מאוד אבל מאוד כיפיים. אני לא יודע מה מצב הבוץ אחרי הגשם שם, אבל באמצע שבוע אסור לרכב שם! האזור הוא על גבול שטח האש ורק בסוף שבוע מותר אני ממליץ מאוד על המקום, באמת אזור מצויין שיכול להגיע בקלות לרמה של המקומות הטובים בארץ (בן - שמן, כרמי יוסף, מרכז מיר"ב...).

למעלה