עזרההההה דחוףףףף

טל עדתו

New member
עזרההההה דחוףףףף

לפני חודשיים - באפריל, היו בנות שקיבלו זימון ליום פתוח בטכניון, במכללה הטכנולוגית באר שבע או בביה``ס להנדסאים ת``א, היזמון הוא ל``תכנית רקיע`` - לחשמל אלקטרוניקה ומכונות תעופה - בחיל האוויר. מן הסתם לא הגעתי ליום הזה כי זה ממש לא עינין אותי להיות טכנאית של מטוס קרב. היום בצורה מפתיעה ביותר קיבלתי הביתה : זימון לבמחני התאמה לקורסים ולתפקידים - מקצועות תכנית רקיע. ו...בכלל בלי שאני מתענינת בנושא, וחוצמיזה כבר התקבלתי לתפקיד אחר ויש לי כברתאירך גיוס מעודכן, אז למה לעזאזאל רוצים שאני אחבן עכשיו למשהו אחר???????????????????? וגם רשום שם: ויתור על הקורס/ תפקיד יכול יהעשות ביום המיון בלבד. כאילו מה? אני לא רוצה את זה !!! אני עכשיו צריכה ליסוע עד לאיפה שהמבחנים מתקימים רק כדי לחתום ויתור?;-( אין דרך אחרת לחתום ויתור על תפקיד??? עזרהההההההההההה טל. ;-(

אוריתוש

New member
לחתום ויתור!

כדי לחתום ויתור לא ממש צריך ``לחתום`` ויתור!!! אם את לא מגיעה למבחנים זה מספיק בשביל לוותר! הרי אם לא עשית את המבחנים, ולא הגעת סימן שאת לא יכולה להתקבל! כי את פשוט לא רוצה! במילים אחרות: את מוותרת! אז אם את באמת לא רוצה את התפקיד את פשוט לא מגיעה! בדיוק כמו בכל קורס או תפקיד אחר, מי שלא עושה את המבחנים לא יכול להתקבל! בהצלחה!

יעל-ג

New member
את לא חייבת

גם אני קיבלתי זימון ודיברתי איתם ואמרו לי שאם אני לא באה אז כאילו חתמתי על ויתור

למעלה