עזרההההה

ooommmr

New member
עזרההההה../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות בדים באיזור המרכז שמוכרת בדי פליז איכותיים. לרוב אני קונה ב"בית הבד של סילבי" בנחלת בינימין- שמה יש פליז עבה ואיכותי, אבל כרגע המבחר מאוד מאוד מצומצם. אני מחפש בד פליז סגול (טינקי ווינקי מהטלטאביז). אשמח מאוד לעזרתכם. עומרי

tov22

New member
יש חנות בבני ברק

היי עומרי, יש חנות בדים גדולה בבני ברק (ברח' רבי עקיבא, קצת אחרי הפניה מז'בוטינסקי), לא הייתי שם די הרבה זמן, אבל היה לו מבחר גדול של צבעים גם בקיץ. אני לא יודעת אם אני שופטת גדולה של איכות, כי לא נתקלתי במספיק סוגים של פליז, אבל הוא נראה לי סוג טוב. בהצלחה ויום מקסים, טובית

ooommmr

New member
תודה רבה רבה טובית!

אשמח לעוד הצעות אם יש למישהו.. עומרי

אתמול כתבתי לך הצעות מפורטות ואז

יד נעלמה קטעה את החיבור לאינטרנט. ובכן: שידור חוזר- אמנם ביקשת חנות במרכז, אך אתמול הייתי בירושלים ויש שם מלא חנויות עם מבחר גדול ומחירים זולים ( פליז איכותי וטוב ב-15 ש"ח למטר..) בכל אופן באחת מן החנויות האלה סזכור ללי בבירור שהיו המון צבעים . הנה הטלפון: 02-9233449 ובכלל ברחוב יפו הייתה חנות נהדרת עם מבחר גדול ומחירים טובים, רק שאינני זוכרת את שמה. אם אשדוד נחשב בעיניך מרכז אז... יש חנות נהדרת בחנויות שמתחת למרכז צימר ( סמוך מאוד לתחנה המרכזית) בדים מגניבים ושנה שעברה שהייתי שם היו הרבה פליזים, אז , לך תדע..... אם זה מעניין אותך אנסה להשיג לך את המספר.

למעלה