עזרההה דחוףףףף ...!!!!!

עזרההה דחוףףףף ...!!!!!../images/Emo101.gif

שלום לכולם ...! אני חדש בפורום זה ...כי עד היום לא שמעתי על קיומו וחבלל כי אני ממש נואש כבר ...! אז ככה... החלטתי אחרי הרבה מאוד זמן שאני מעוניין להתנדב לצה"ל ... ברצוני לבקש ממכם חברי פורום מתנדבים שתעזרו לאחיכם שגם רוצה להתנדב וכמה שיותר מהר... אני חייב פשוט כל עזרה ואינפורמציה אפשרית בנושא מא' ועד ת' כי אני ממש בהתחלה ..! אשמח אם תוכלו לחלוק איתי את נסיונכם ותוכלו להדריך אותי קדימה כמה שיותר מהר ...תודה מראש ... עודד!! נ.ב. שמי עודד ולא ניר כמו שרשום בפרטים .. הלוואתי מחבר תכתובת איימיל שלו בשביל שאני יוכל להשתתף בפורום ...!

ככה

עצה שלי: אתה צריך לעשות רק דבר אחד, כדי להתחיל בתהליך, ואחרי שתעשה את הצעד הראשון, כל מה שתרצה יגידו לך.. תשיג את הטלפון של לשכת הגיוס שבה נתנו לך את הפטור, תבקש פגישה עם נציגת מדור פרט, כי אתה רוצה להגיש טופס התנדבות. או שהם ישלחו לך טופס התנדבות הביתה, או שיבקשו ממך לבוא לשם מלמא את הטופס ולעבור ראיון קצר. אחרי קצת זמן, הם יודיעו לך שבקשת ההתנדבות התקבלה (אם אין סיבה שלא תתקבל) ואז אתה תגיע לשם לראיון.. אחר כך כבר יודיעו לך לאן ללכת, עם מי לדבר ולמי לפנות. (עצה שלי לכל מתחיל בתהליך - תהיה נודניק, תהיה נאג'ס, אף אחד לא יכניס אותך לכלא על זה, מותר לך להיות נודניק, תנצל את זה עד הסוף, תאמין לי, זה מזרז תהליכים). צעד ראשון: תצלצל ללשכת גיוס ששם קיבלת את הפטור ובקש את מדור פרט. (תהיה עם תעודת הזהות ביד) משם הם כבר יגידו לך מה לעשות. עמי

תודה רבה אחי ..!+שאלה..

אחי יש לך במקרה אייסי ..? ככה אם יהיו לי עוד שאלות אני יוכל לשאול אותך ..!

סיונתו

New member
לי יש

ואני אשמח לעזור לך אני ביומיים פשוט לוצים בטירוף, אבל אני יכולה למצוא לזה זמן
בכיף...

../images/Emo101.gifהאייקון שלי|מאהב| עודד כנס../images/Emo70.gif

עדיף מאוחר, מאשר אף פעם
באיזו לשכת גיוס אתה
ראיתי שחברינו מהקיבוץ כבר ענה לך. אם יש לך עוד שאלות אל תהסס לשאול אותנו ה-כ-ל
אני מבטיחה לך שכולנו ביחד- עברנו וספגנו הכל מהמערכת הצבאית ותמיד יהיה פה מי שיוכל להזדהות איתך וכוון אותך בכל מצב בתהליך ההתנדבות
אגב, בן כמה אתה
עדיין תלמיד
כבר מקדימה את הבאות- מה היית רוצה לעשות בצבא
כבר יש בידך תעודת פטור רישמית
אני פה לכל שאלה שלא תבוא
יוּני

תודה רבה יוני!!+פרטים עליי..

קצת פרטים עלי..:: אני יהיה ב15 למרץ בן 19(כן אני יודע עבר הרבה זמן יחסים מהצו ראשון שלי..אבל זה בגלל שעד עכשיו לא גיבשתי החלטה בנושא ההתנדבות ..מקווה שיהיה בסדר ..!). סיימתי ללמוד.. כרגע אין לי משהו ספציפי כי אני לא יודע תאפשרויות הקיימות ..אבל תהיי בטוחה שאני רוצה להתקדם דרך הצבא..! יש בידי תתעודת פטור..!

עודד יקירי,

תתפלא לשמוע שהרבה, כמוך, אם זה בשל השוק הראשוני שמקבלים עם קבלת ה21 המקולל(
) ואם זה בגלל סיבות אחרות, מגישים את הבקשה קרי, מתחילים את התהליך כולו רק בגיל 19 ולפעמים אחרי.. בכל מקרה, זה לא משנה מתי אתה מתחיל, הכי חשוב זה כשאתה בוחר להתחיל תתחיל באינטנסיביות כזאת שתבטיח את ההתקדמות המהירה של התהליך (הקשת בקשה להתנדבות ע"י יצירת קשר עם הלשכ"ג שלך ובתוכה המדור פרט שמטפל במתנדבים, מילוי טופס "בקשה להתנדבות, בחירת תפקיד מתוך מנילות של חברים, או אתר עולים על מדים ראה, קישורי הפורום, והתעקשות לקבל את התפקיד שבחרת
) אני אוהבת את הגישה שלך, אני מאמינה שהיא תביא אותך רחוק (כמו שהיית רוצה לפחות
) בהצלחה
יוּני

שמח לשמוע ...../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

שאת מרוצה מהגישה שלי ..ואני מקווה שאני יצליח לסיים תתהליך המתבקש כמה שיותר מהר ...! בכל אופן אני יעשה את זה כמו שאת אומרת ..שלב אחרי שלב ...! אני ישתדל לעדכן אותך ואת חבר הפורום במתחדש אצלי ... תודה רבה על הכל ונקווה לטוב לכולם ...!

Dizen

New member
ברוך הבא עודד ../images/Emo20.gif

טוב, כבר הספיקו לענות לפני
אל תהסס לשאול, אחד מאיתנו בטח ידע לענות. בהצלחה
נדבקתי לשיר פקצתי

למעלה