עזרההה!!1

ה ד ו ב י

New member
עזרההה!!1

אני נמצאת בערכת יחסים במשך שנתיים לפני ארבעה חודשים אני וחברי נסענו לחופשה ובמהלכה ראיתי הודעה מבחורה. לקחתי את המספר שלה בלי שהוא ישים לב התקשרתי אליה כדי לשאול מה סוג היחסים ביניהם אז היא אמרה שהם רק מדברים בטלפון ופעם אחת נפגשו באיזה מסיבה. זה מאוד פגע בי ונפרדתי ממנו. הוא כל כך הצטער על זה ואמר לי שהוא היה הכי נאמן לי בעולם והוא רק היה צריך מישהי לדבר איתה והוא בחיים לא יפגע ביוהוא הסתיר את זה ממני כי הוא פחד מהתגובה שלי. אני מאמינה לו כי הוא באמת מתייחס אלי כמו אל מלכה והוא יעשה בשבילי הכל. רציתי שתתנו את דעתכן אם עשיתי טעות שחזרתי אליו או שעשיתי את המעשה הנכון.. תודה תודה תודה

k e r e n m

New member
צודקת...

גם אני הייתי מגיבה כמוך- ואת יודעת מה, גם אם הייתי חוזרת אליו אני לא חושבת שהייתי מרגישה אותו דבר. כי אם המקרה עם הבחורה היה סתם סביר להניח שהוא לא היה חושש לספר לך עליו. להפך, כשיש פתיחות לא פוחדים לשתף. אך כאן הוא הסתיר משהו שאת היית צריכה לגלות לבד. לי בסיטואציה הזאת היה מתערער האמון, וגם אם הייתי חוזרת אליו הסיפור היה נותן את אותותיו. אני אומרת לכי לפי האינטואיציה הפנימית שלך, ותבדקי לעומק את הרגשתך, אח"כ תחליטי מה לעשות.בהצלחה.

ה ד ו ב י

New member
שמעי,

אני החלטתי לחזור אליו ולתת לו עוד הזדמנות להוכיח את נאמנותו כי בכל זאת יש בינינו אהבה ממש גדולה וקשה לי לזרוק את כל מה שהיה ואני באמת יודעת שהקשר עם הבחורה היה קצר וחסר משמעות משום שבאמת באותה תקופה היתה לנו בעיה והוא הרגיש צורך לדבר עם מישהו נטראלי בגלל זה היה לי קל יותר לסלוח ולהעביר הלאה . באמת האמון נפגע ולפעמים אני חשה חוסר ביטחון בקשר אבל אני מקווה שזה ישתנה עם הזמן וברגע שאני אראה את הדבר הכי קטן שעלול לפגוע בי אני אפרד ממנו. אני מקווה שעשיתי את ההחלטה הנבונה ואם לא אז מה שלא הורג מכשל.

Vdrums

New member
סבבה. עכשיו הזמן ידבר.

ומן הסתם הוא יצטרך להתאמץ יותר בשבילך כדי להוכיח את נאמנותו. כנות זה מספר אחד במערכת יחסים. בהצלחה.

k e r e n m

New member
מה שחשוב הוא...

האם הבהרת לו שמבחינתך זה אירוע חד פעמי ואם יקרה מצב מהסוג הזה הוא יאבד אותך לנצח.אם לא, זו נקודה חשובה מאוד. כדי שיבין שאת לא מובן מאליו ותקבלי אותו בכל מצב.עוד דבר כשנוצרת בעיית אמון זה אומר דרשני.אבל מתוך הדברים שכתבת אפשר היה לחוש שזה לא מקרה קלאסי של בגידה. כי אם זה היה כך, הייתי מציעה לך להפרד. כמו שכתבת הזמן יעשה את שלו.וכמובן יש לו הרבה מה להוכיח ואני אכן מקווה שהאמון ביניכם ישוב. זהו, בהצלחה יקירתי.

ghatto

New member
איזה שיפוט מהיר

את לא מכירה אותה.אולי קצת קשה לנהל איתב שיחת נפש אמיתית. אולי היא סתם קנאית,(למרות שאני כן חושב שאסור שהוא יסתיר בייחוד את מה שהוא אומר שלא צריך).

niva99

New member
לגבי השיפוט המהיר -לליהיא לפיד הייתה

כתבה בנושא. איך בנות שמשתפות את חברותיהן בבעיות האישיות עם בני הזוג, זוכות בדרך כלל לעצות של "תעזבי אותו- הוא לא שווה אותך,תמצאי טוב ממנו". אבל בשלב מאוחר יותר (אי שם בשנות ה-30) מגיעים למסקנה שגם אנחנו לא כ'כ מושלמות ולפעמים צריך לדעת לוותר וללמוד להתפשר. אם הוא באמת אוהב אותך-תני לו הזדמנות נוספת.

ה ד ו ב י

New member
צודקת בהחלט

אני ממש שמחה לקבל תמיכה בהחלטה שלי! אני יודעת שאם הוא לעולם לא יפגע בי במכוון.

לא נראה לי....

ואם הוא היה באמת מכיר את המישהי הזאת במסיבה? נראה לך שאם הוא היה בא אליה יום למחרת ואומר לה: "תשמעי מאמי, הייתי אתמול במסיבה, היה פיצוץ, היה אחלה אוכל, מלא אלכוהול, אה וגם הכרתי מישהי ולקחתי ממנה טלפון כדי שנהיה בקשר מדי פעם, לא איכפת לך, נכון?" היא הייתה אומרת לו: סבבה קוקי, כל עוד זה קשר ידידותי, תהנה? לא נראה לי. גם אם הוא היה מספר, היא לא הייתה אוהבת את זה אבל זה יותר מרגיז כשמסתירים כי נראה כאילו יש מה להסתיר...... אם את סומכת עליו, את סומכת עליו, נקודה.

ה ד ו ב י

New member
הם לא הכירו במסיבה

היא התקשרה אליו כאילו במקרה ואז הם נפגשו במסיבה.. אם הוא היה לוקח את המספר שלה זה היה כבר סיפור אחר לגמרי!

k e r e n m

New member
אם היית ...

קוראת היטב את התגובה השנייה שלה, היית מבינה שהוא דיבר עם הבחורה ההיא, כשהייתה לו בעיה בקשר עם החברה שלו, הוא הרגיש צורך לשתף מישהו ניטראלי.וכן לטעמי, הוא היה צריך לאמר לה בכנות" קוקי, אני לא רוצה שתכעסי עליי חייב לשתף אותך שבתקופה שהייתה לנו בעיה יצא לי לדבר עם מישהי על כך, ולא יותר מזה, לא היה בינינו כלום "- אז לא צריך לקפוץ יותר מדי ל"סרטים" צריך רק לשים לב לפרטים...

באתי לעזרת חבר (חברה יותר נכון)

אם את מעוניינת להקשיב לעצת הדוקטור אז ככה: אמרת שביררת והיחסים בניהם אפלטונים ובזה זה נגמר ואמרת שהוא מתייחס אליך כמו למלכה אז מה לעאזזל את רוצה מהבנאדם? הוא פשוט רצה מישהו לדבר איתו, מישהו שיקשיב לו בלי שתהיה לכך השפעה קדימה אז תני לבחור קצת קרדיט ותעשי אותו שוב לגבר מאושר.

ה ד ו ב י

New member
צודקת!!!!!

תודה אין לך מושג כמה שעזרת לי לפקוח את עייני ולהבין שאני לא מוכנה לאבד את האהבה שלי בגלל שטות!

YOUR WELLCOM!

אין בעד נשמה הכיף שלי זה לעזור לאחרים מהניסיון שלי. ודרך אגב זה צודק ולא צודקת.

YOUR WELLCOM!

אין בעד נשמה הכיף שלי זה לעזור לאחרים מהניסיון שלי. ודרך אגב זה צודק ולא צודקת.

ה ד ו ב י

New member
../images/Emo9.gif

אני רוצה להודות לכל מי שטרך לענות לי. באמת עזרתם לי, החזרתם לי את הביטחון בקשר וגרמת לי להבין שלא עשיתי טעות בכך שחזרתי אליו. אני מעריכה את זה מאוד. תודה רבה לכולכם!

Jazzmine

New member
לדובי

למה הוא היה צריך לפחד לספר לך? זה קצת מוזר אם הוא מפחד מהתגובה שלך, ולי כן יש לו מה להסתיר (בקשר למה שאמרה לומדת לעוף).

ה ד ו ב י

New member
שמעי

הוא הסתיר את זה כי הוא פחד מהתגובה שלי זה לא בסדר שהוא הרגיש שהוא צריך להסתיר את זה אבל באותו רגע הוא חשש לומר לי שהוא מדבר עם משהי על היחסים שלנו דבר שאכן עלול להעליב אותי. אני מודעת לכך שהוא שהוא עשה טעות אבל אני למדתי לסלוח לו על זה כי אני יודעת שהוא באמת מצטער על זה ואני לא חושבת שהוא יחזור על זה. צריך ללמוד לסלוח כי אנשים לא מושלמים ולפעמים עושים טעויות.

למעלה