עזרההה!!!

ירין109

New member
עזרההה!!!

מישהו מכיר חנויות בגדים שנמצאות במרכז ( תל אביב , חולון , ראשון ) או אתרים שמוכרים שם חולצות של לקוסט ואפילו חברות אחרות ( אדידס , נייק , טומי וכ'ו ) ממש בזול ? אפילו שוק ( במרכז ) נגיד עד 80 שקל לחולצה ? מישהו מכיר ? ( לא משנה מזוייף או לא ) אמרו לי שבשוק הכרמל מוכרים חולצות של לקוסט, טומי, נייק , 3 חולצות ב100 , או חולצה אחת ב40 זה נכון ? תענו דחוף בקשה !!!!!!

נכון. בשוק הכרמל אם אתה חושב שמדבקה על החולצה

הופכת אותה לחולצה שאתה יכול לקרוא לה בשמות המותגים טומי או לקוסט אז כן - יש שם כאלו.

למה צפית? בשוק הכרמל הכל זול- החל מ 15 ש"ח

לחולצה. היצרנים המקומים תופרים על החולצה סמל של נייק או של מותג אחר וכולם מרוצים

ירין109

New member
הגזמתה, עאלק תופרים על החולצה , או שזה גנוב

או שהאיכות הרבה פחות טובה וזה , אבל עדיין זה יפה מאוד ולפי דעתי לא מבדילים ממש .

ירין109

New member
נו בסדר - כנס שנייה

בשוק הכרמל כמה מוכרים שם חולצות טריקו יפות של לקוסט ? ( משהו בסגנון הזה :http://i42.tinypic.com/513ih2.jpg ***מה המחירים שם של החולצות של לקוסט כמו בתמונה ?

ירין109

New member
אז למה אתה סתם מלכלך אם אתה לא יודע אולי

האיכות שם יותר טובה ממה שנדמה לך וממה שאמרו לי חולצה שם של מותג זה גג 50 שקל ( טריקו ) כמו בתמונה .

ירין109

New member
בצדק אין לך מה להגיד , דיברתה סתם , התביישתה

וכמובן שלא יהיה לך מה להגיד . בכל מקרה תודה על העזרה שלך . יום טוב ...

Starchild2

New member
תגובה שאשכרה חשבתי דקה כשכתבתי אותה

מה הקטע שלך? אתה רוצה לקנות מותגים מזוייפים כדי לעשות רושם בזול? בניגוד לאלה שאשכרה משקיעים באופנה? לך לתמנון תקנה 3 חולצות במאה... עדיף מאשר ללבוש את הזיופים האלה (לא סתם יש למילה הזאת קונוטציה שלילית). תקנה חולצה ב300 שקל תרגיש את היוקרה. חוץ מזה שתאמין או לא אבל יש גם איכות מסויימת לבגדים יקרים, שהיא פי 1000 יותר טובה מהזיופים האלה. לא סתם אנשים קונים ג'ינס של דיזל ב800 שקל, הדברים האלה מחזיקים כמו טנק. ועוד קטע ד"א, זה שיש אנשים שאשכרה אוהבים מותגים, ולקנות מהם זה סוג של "תרומה" (ברור שלא מדובר בנזקקים, אבל זה עדיין עושה משהו ומראה שאיכפת לך מהמותג). זה בערך כמו לקנות דיסקים של מוזיקה שאתה אוהב במקום להוריד עותקים פיראטים. ועכשיו למשהו קצת יותר חשוב: בחייאת תפסיק לדבר כמו איזה ערס צעצוע בפורומים של תפוז, אתה כולה יושב מאחורי מסך כמו כולנו, אל תתפוס מעצמך משהו כי אתה לא מרמה אף אחד. שיהיה לך בהצלחה בחיפוש אחר מילוי הריק והרדידות שנמצאת אצלך.

ירין109

New member
תגובה שחשבתי עליה חצי דקה

לא , אני לא רוצה לקנות מותגים מזוייפים כדי לעשות רושם בזול , כשאני יהיה גדול בעזרת השם ושיהיה לי כסף בלי נדר אני יוכל לקנות לעצמי מותגים אמיתיים . עכשיו שאני קטן אני לא יתחיל להגיד לאמא שלי כל שבוע להביא לי 300 לפה 800 לשם . מה באמת יש לבגדים יקרים איכות יותר מהמזויפים ? חשבתי שזה ההפך , ממש תודה שגיליתה לי את זה , פשוט לא ידעתי את זה לפניכן . ומה אני צריך לקנות ג'ינס ב800 שקל מה אני חולה נפש ? למי שיש כסף שייקנה שיהיה לו לבריאות , אני מחליף ג'ינסים כל איה שנה ככה שאני לא צריך ג'ינס לכל החיים . לגבי 2 השורות האחרונות שלך , הם מסכמות את כל התסכול הגובר שנמצא אצלך , את האמת בשרשור הזה נתקלתי באנשים פסיכים אבל באחד כמוך לא יצא לי להיתקל . כאילו מה הקטע שאתה נדחף סתם לשיחה ? מה אין לך חיים ? ( שאלה רטורית ) , תפסיק לזיין תשכל וסע מפה טמבל .

Shy Guy

New member
כפי שכתבתי בשרשור אחר לגבי העניין הזה,

גם במקרה זה, אין סיבה להדרדר לשפה כזו. כל הודעה מעבר להודעה הזו שלא קשורה לנושא הפורום ותכלול שפה כזו תמחק.

למעלה