עזרהה בקשהה...

Justin RuLeZ

New member
עזרהה בקשהה...../images/Emo32.gif

אוקיי כולם אני צכה קצת עזרה..יום שישי הזה יש יום הולדת לידיד שלי הוא יהיה בן 18 הוא עושה את זה בטבריה עכשיו יש לי 2 בעיות: 1.תנו לי תירוצים ושקרים שאני יכולה להגיד להורים שלי רק שלא ידעו שאני נוסעת לטבריה כי הם בחיים לא היו מרשים לי...(ולא התירוץ הזה אני ישנה אצל חברה כי זה כבר לא עובד עליהם)אני צכה הרבההה פליזזז זה הכי דחוף.. 2.תנו לי רעיונות למתנה לבנים הכי קשה זה לבחור לבנים מתנה...

RJlake

New member
אמממ אולי תגידי שאת נוסעת עם חברה

לאיזה טיול או משהו...או אם יש לך בת\בן דוד\ה ממש אבל ממש מגניבים שגרים רחוק יחסית מהבית תוכלי להגיד שאת נוסעת אליהם לבלות את הסופשבוע. ובקשר למתנה אז זה תלוי כמה את מוכנה להוציא... אפשר לקנות בושם או חולצה או פריט לבוש אחר כמו כובע(בזארה יש כובעים יפים...) או ג'קט ואפשר גם לא לקנות לו משהו אלא לעשות לו איזה יום כיף כזה! בגלל שהוא בן אז ללכת לספא זה לא מתאים אבל אפשר לקחת אותו לסרט ואולי אחר כך לאיזה מסעדה או משהו כזה אני עשיתי את זה פעם למשיהו והוא ממש אהב את זה!!

Justin RuLeZ

New member
רעיונות טובים

תודה על העזרה (את היחידה)! למי שיש עוד רעיונות פליזז לרשום אני מוכנה להשקיע במתנה 100 שקל

היתי עוזרת לך בכיף אבל אין לי

רעיונות! אוףף גם אני חושבת על מתנה לידיד שלי ולא עולה לי כלום חוץ מבושם סורי

אז תקני לו בושם למה לא ?../images/Emo98.gif

ויש בכאוס חולצות ממש מגניבות לבנים ....אבל נראלי שזה די יקר

כבר קניתי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מקווה שהוא יוהב את זה
חחח

MrJTsGirl

New member
רעיון למתנה

אממ או קיי לדעתי אם לא בא לכם להשקיע יותר מידי כסף ואתם רוצים לקנות משו חמוד לבן אז תקנו לו בוקסר... יש המוווון בוקסרים ממש יפים שלא עולים יותר מידי... אם אתם ממש מופרעות כאלו ובקשר טוב עם הבן אתם יכולות להוסיף לזה קונדום או משו מצחיק בסגנון... אפשר גם לקנות סתם פוסטר או לונג לחדר (במידה והוא כזה בן אדם) או דיסק עם מוזיקה טובה שהוא אוהב... או כמו שאמרו איזה חולצה משו בסגנון... חגורה אולי או כובע או כאלו מזיעים לידיים... זהו חחח

למעלה