עזרהה

עזרהה

יתי בקשר עם מישהו חודש וחציי ורבנו בקשר לזהשהוא רוצה לשכב ואני עדיין לא מכונה (אני בתולה) ועכשיו לא מדברים 4 ימים ואני כל היום בוכה ובמצב רע ואני לא יודעת מה לעשות בבקשה תעזרו לי אני במצוקה

ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

מה זאת אומרת 'לא יודעת מה לעשות'?! מה יש לעשות? כל שנותר לך הוא אולי להתאכזב לכמה ימים אבל להודות על שניפטרת ממנו. וכל הכבוד על זה שעמדת על שלך.

מוותק

New member
../images/Emo45.gif

מחזקת את סקארלט לגבי זה שעמדת על שלך. ואת חייבת להבין שאם הוא לא מקבל את הרצונות שלך לגבי דבר כ"כ אישי ואינטימי אז אין לך מה לחפש איתו...

Vdrums

New member
תזרקי אותו מה את צריכה את

האפס המאופס הזה, חלאת המין האנושי, זבל עופות בהתגלמותו. כולה חודש וחצי תגידי תודה שראית מהר את פרצופו של הנוכל, בן בליעל הזה, תעיפי אותו לאמא של הקיבינימט!!! תומר רזיאל ז'קונט כל יום 4-6 103FM
והייתי רציני!

Vdrums

New member
אני לא מגזים בכלל.

וזה לא קשור למרגיש ככה כלפי בנים. אני פשוט חושב שגבר כזה שלוחץ על בחורה לעשות משהו שהיא לא רוצה, מתעצבן עליה, צועק, וכל זה בחודש אחד קטן. זה מגעיל ולא לעניין. את לא רכוש שלו וזהו. הוא רחוק מלהיות הבן אדם שאת מחפשת, פשוט ככה, אז שלום ולא להתראות שילך לחפש בסיבוב. את ראויה ליותר טוב! תתפלאי אבל זה שאני חושב ככה לא אומר שאני הומו אני פשוט חושב אחרת. אין לי בעיה עם מי שמחפש סקס או לא יודע מה, אבל שימצא פרטנר מתאים שרוצה גם. ולדעתי הגבר הזה שלך ממש עלוב בתור בן אדם בן 30. פתטי לחלוטין.

niva99

New member
נכון שקשה לך עכשיו.................

אבל תנסי להתגבר עליו. אם אין נכונות מצידו-לא נראה שיש משהו שתוכלי לעשות כדי לשנות זאת. ככל שתקדימי להפנים זאת ולרדת מהעניין-כך "הפצע" יתרפא מהר יותר.

את בת 22

נו באמת מזה השטויות האלה? מה אנחנו בגיל 16? צודק 100% למה צריך לחכות לך? את עשוייה מזהב? במילא ה"בתולים" הדביליים האלה יילכו תעשי מה שאת רוצה אם הוא אוהב אותך הוא ייחכה!

למעלה