עזרהה!!

sivanlast6

New member
עזרהה!!

אני רוצה לקנות אייפוד מניו יורק ואני לא יודעת מה יותר שווה לקחת אם אייפוד הדור ה3 או מהדור ה4 אין לי מושג איך הם ניראים גם לא הבנתי מזה מיני אייפוד ? הבנתי גם שהבטריה מתקלקלת אחרי 18 חודשים?! מה עושים אז.??? מישו יכול לעזור לי ולהשים גם תמונות של כל הסוגי האייפוד ביחד עם הסבר .?? תודה רבה!!:)

weird dust

New member
טוב הנה כמה תשובות

טוב אז ככה: איך ניתן להבדיל בין האי פודים מימין לשמאל: דור ראשון / שני - עם כפתורים מסביב לגלגלת. דור שלישי - עם כפתורים בשורה מעל הגלגלת. דור רביעי - עם כפתורים בתוך הגלגלת. מיני אי פוד - פשוט קטן יותר ובעוד צבעים. לרוב הבטריה לא הולכת אחרי 18 חודשים, למרות שזה עלול לקרות. במקרה כזה יש להחליף בטריה שמחירה כיום בעך 250 - 300 שקל.

weird dust

New member
הדור הרביעי לדעתי

יש לו יותר זמן סוללה ויותר נפח השאלה מה את צריכה יותר, זמן סוללה ונפח מול מחיר.

sivanlast6

New member
מה שיפרו בכלל בדור ה4 מהדור ה3

ועוד שאלה מכיוון שאני קונה ת'אייפוד בניו יורק, אמרו לי שאני יצטרך לקנות תדיסק התקנה ושזה לא בא ביחד עם האיפוד איך זה הולך שם? יש לך אולי מושג? תודה רבה עזרת לי מאוד!!:)

הדיסק

שמכיל את תוכנת הiTunes מגיע באריזה של כל אייפוד מכל הדורות והסוגים

sivanlast6

New member
אוקע וואי קראתי תכתבה שלכם

בנושא "רגע לפני שהולכים לקנות אייפוד" והבנתי משם את כל מה שרציתי לשאול.. יש לכם אחלה פורום פה :) עזר לי בכל השאלות.. אממ עכשיו יש לי עוד כמה שאלות אני רוצה לקנות תפלסטיק הזה שמגן על האייפוד כזה שקוף פאנל כזה לאייפוד כמה הוא עולה ? ויש כזה גם לדור ה4 או רק ל3? וללכת על הדור ה4? ושוב תודה רבה!!!:))

weird dust

New member
תשובות

בקשר לשאלות שבטח ענו לך: אפשר להוריד אי טונז מהאתר של אפל ולא חייבים אי פוד בשביל זה (דוגמא ממני). אני ממליץ ללכת על הדור החדש, אבל זאת בחירה שלך איזה דגם לקנות. אי סקין ניתן לקנות בבערך 40 דולר לדור הרביעי ואם את רוצה הם גם שולחים לארץ ב-The iStore אבל זה עולה משלוח.

וגם לי יש שאלה...

מה מכל אלה הכי שווה ומשתלם לקנות
לי יש את המיני.. האחרון... והוא חמוד...

weird dust

New member
אם כבר יש אחד למה עוד אחד??

אבל בעיקרון הכי שווה זה תמיד את הכי גדול והכי חדש השאלה למה את בידיוק צריכה אותם, תבררי גדלים נפחים צורות ושאר דברים ובסוף תחליטי מה עונה על הדרישות שלך טוב יותר

sivanlast6

New member
רק שכחתי לישאול

אני צריכה לקנות תאחריות שיש בחנות בניו יורק כי שמה אני צריכה לקנות את זה בניפרד ולא מקבלים את זה אם המכשיר התקלקל לי אני יוכל ללכת לנציגות של איפול בישראל ויסדרו לי את זה רק עם קבלה רגילה ולא עם אחריות?

weird dust

New member
לפי מה שאני יודע כן

ישנה אחריות שנה בכל העולם ואני לא בטוח שיש צורך לרכוש אחריות אלא אם כן זאת אחריות גדולה יותר.

sivanlast6

New member
אני מקווה שלא יעשו לי בעיות עם זה

ושיש אחריות ככלית של שנה לכל האיפודים ואם רוצים אז רוכשים אחריות מורחבת או משו ככה אמרו לי כי לפי מה שכולם כותבים פה יש מלא מלא בעיות עם הבטריה שכל הזמן נהרסת אני כ"כ פוחדת שאני ידפק עם מכשיר כזה שכל הזמן התקלקל...=\

יש אחריות של שנה בינלאומית

זה אומר ש"ידע" מטפלים בך בשנה הזאת האחריות המורחבת לא תקפה בארץ , אלא רק בסניפים של אפל זה לפחות מה שידוע לי

למעלה