|עזרהשלום לכולם כאן זקוקה לכול עזרה אפשרית...

A N N 7

New member
|עזרהשלום לכולם כאן זקוקה לכול עזרה אפשרית...

מאחר והיה לי קשר טלפוני עם גב' צעירה והלו.. היא מימי יש רק אחת. בגישור עם שם כינוי שוקולתה.ושני הנשים אלו.. פתחו את ליבם ואמרו לי תרשמי לפורום נתינה מהלב. כמו הלב הכואב על כול סיפור כאן ואני מצדיעה להם וגם למנהלת הפורום טליW - ולנועית 10 א אני מודה להם כול אחת בשמה. נכון מימי יש רק אחת היא באזור מגורי בנצרת עלית והיא מצלצלת וחשבת עלי אפ על פי שהיא עשוקה ואני מבינה אותה.ויש לאחל לה הצצלחה בלימודים. וכאן כמה מילים על מצבי. נכון אני אם חד הורה לבן גדול שאני גידלתי למופת אין אבא ולא היה שם. היום הבן נשואי ויש לי נכד בן 8 חודשים עד היום לא קיבל ממני פריט הכי קטן. הבן עובר טיפול ואין אני יכולה לפרט כאן. אני חסרת כול בבית. ועוד יש חובות גם בחשמל. ויש ניתוק. נכון יש עכשיו אבל רק בחדר אחד מהשכנים עם תשלום על כמה שקלים שהיום זה אלפי שקלים..אני גם עם מגבלה קשה הרבה שברים עברתי סידרת ניתוחים רק כדי לשפר את ההליכה שלי.יש לי נכות100% .מבקשת אני כאן רק הדברים האלו צעצועים לנכד ביגוד ו מצעים ונעלי בית חזקות ? נמול כלים למטבח. כול מה שאפשר לעזור ולתת אני אשמח. אני גם מבינה אם דבר לא מתאים אני אעביר הלאה ואם מזלי יתן לי גם לתרום אני כאן וליבי עם כולם. מודה אני לכול הנשים שעושות כאן חייל ונלחמות על המצב והקושי של המדינה. מוקירה אני את האתר הזה וסליחה על הנימוק הארוך שלי ח- ב מי נצרת עלית. עוד פרטים גם אצל מימי יש רק אחת וגם באימל שלי AGAIN HERE MY THANKFUL..

A N N 7

New member
../images/Emo186.gifתודה לך קבלתי את המסר שלך.

אשמח מאוד לשמוע ממך באהבה. ושוב יש כאן הרבה מלאכיות כך היו.. צרכים לקרא לפורום זה מודה לך

טליW

New member
חני חמודה - תעשי רשימה כמו לסופר...

בדיוק מה צריך לתינוקי, ומה את צריכה. פשוט רשימה: 1. 2. 3. . . . ואנחנו נעשה מאמץ לעזור לכם.

הדברים שהכי דחופים לחני :

מצעים למיטה זוגית. כלי מטבח מכל הסוגים פרט לספלים ששוקולתה דאגה לה. מיקסר-יש אצל יובל2 ואשנע אליה בזמן הקרוב. משחקים לנכד. וכל דבר שישמח אותו . כל דבר לבית כדי לתת לבית צורה של בית. ריהוט - אין לה כלל ריהוט , אין ארונות במטבח. אני מקווה שלקראת החג יגיעו אליה חבר'ה צעירים ויצבעו קצת את הבית , אני מחפשת תרומה של צבע לבן ומקווה שכבר תהיה לי תשובה לגבי זה השבוע. לגבי שינוע - לצערי אני לא ניידת ואת השינועים עושה האבא של בנותי , לכן אצליח להעביר אליה דברים שנכנסים לרכב פרטי.

יש לי כמה דברים בשבילה השאלה היא...

אם יש שינוע מרחובות??? מצעים יש לי המון בשבילה וגם כלים למטבח ואביזרים לקישוט הבית... אשמח לעזור, יפעת

A N N 7

New member
שוש בטעם קרבו- רב תודות לך חני

אני כאן באתר המחשב לא נותן לי להגיב . הולך לאת כמו תקוע. מבקשת סליחה ותודה לך אין לי מילים. בום שבת אמורה להגיע אלי המתוקה מימי יש רק אחת. ואפשר לתאם איתה משהו.. ואם לא אז יש אפשרות להשאיר לי בתל אביב אולי?. רק תודה לך אין לי מילים חני באהבה כאן לכולם.

1 5 0

New member
יש לי עוד רדיו כמו ששלחתי לצריפינה

ושימח אותה (ואת המשפחה) מאוד. עובד על 4 סוללות AA או על שנאי קטן של 6 וולט (יש לי רק את הרדיו, ללא סוללות / שנאי). לשלוח לך / לכתובת אחרת? אם זה נראה לך, שילחי פרטים במסר.

בכיף מתוקה...../images/Emo141.gif

העיקר שתיהי מאושרת ושיהיה לך כיף בבית... את ממש לא צריכה להצטער ולבקש סליחה לא עשית שום דבר רע לאף אחד... כל מי שכאן עושה הכל באהבה... אם יסתדר שמישהו יגיע לאסוף את הדברים זה יהיה אחלה כי אין לי רכב... יפעת

נועית10

New member
../images/Emo26.gifלהלן רשימה מסודרת מה חני צריכה

הבוקר קיבלתי אימל מחני עם רשימה מסודרת של הדברים שזקוקה להם, חני מתגוררת בנצרת עילית בגפה והיא כמעט מחוסרת כל ,נכה 100% , יש לה בן נשוי שעובר טיפולים כימותרפיים עם תינוק קטן שזקוק לדברים ולחני יש אח נכה בת"א- זה פחות או יותר הרקע שלה והיא תשמח לכל עזרה אפשרית. חני תשמח לכל עזרה אפשרית בדברים הבאים:
ביגוד לחני מידות גדולות
מצעים למיטה זוגית
צעצועים לתינוק לנכד של חני
ביגוד לתינוק לגיל שנה
נעלי בית מידה 38 חצי סגור מקדימה(כפכפים)
כסא למחשב
מעבד מזון
כלי מטבח, מחבת וסיר
שתי כורסאות לסלון..(אם אתם יכולים לעזור בשינוע אז בשמחה ואם לא היא תמצא פתרון בתשלום סמלי). את התרומות לחני ניתן להעביר ישירות אליה לנצרת עלית או להשאיר לה בת"א אצל אחיה. מי שירצה לסייע בתרומות אשמח להעביר לו את הטלפון של חני ליצירת קשר עימה. תודה

../images/Emo24.gifנועית תודה ומוסיפה לגבי שינוע

אפשר להיעזר גם בי לדברים שנכנסעם לרכב פרטי. תודה לכל שולחי המסרים.

יש אצלי את השקית בגדים שתמי הביאה לי יכול להת

יכול אולי להתאים לנכד אני לא מבינה כ"כ במידות לגיל שנה אבל יש טרניגים פוטר שנשארו מהדברים שתמי הביאה לי מידות2העד 4 יכול להתאים לגיל שנה?

נועית10

New member
../images/Emo202.gifלמסירה בחיפה תכולת דירה

בנווה שאנן.. למסירה עד ה-15 באוגוסט בו אנו מפנים את הדירה. מכיל: סלון (2 ספות+שולחן), 2 שולחנות אוכל, 2 שולחנות עבודה, פינת ישיבה מקש, מיטה זוגית ומזרון. נשמח לתרום.. ניר 054-6370067

A N N 7

New member
היי נועית10 היה לי סיפור תואם..

אני אולי לא סיפרתי לך אבל לכולם סיפרתי. אני פניתי לפורום בMSN קהילות ודם הפורום הוא תרומה באהבה או מהלב? ויש שם מנהלת את הפורום? לא חשוב אני ביקר פני תי ישרות לאימל שלה אחרי כמה ימים ענתה לי בתגובה שהיא תשמח לעזור לי. א ממש פורום שהוא רדום. אני מזה שנתאים רשמה בקהילות יש חיים מעל גיל 40 אבל אני לא הולכת יותר כי אני במצב עצוב אך ביקרתי ואז ריתי שנפתח אותו פורום . למהות הסיפור היא פתחה שם הודעה בשמי ורמה כול מה שעולה על רוחה? נכון אני חסרת כול. אבל לא צריך להכאיב יותר. והיא פונה אלי מיד אחרי יום בצצלצול כי היה קשר טל ואמרה לי יש לי תחולת בית בחיפה של אחת שחמתה נפתרה אמרתי אולי יש במה עזור.. מהר מהר יש לך מישהו אמרתי לה חבר של אחי.. והוא צלצל אליה והיא אמרה לו יש שני בתים. והוא אמר טוב אני אבדוק וגם את עוד פרטים תתני לי. והיא נעלמת לימים ארוכים והיה ניתוק קשר הבנתי שמשהו. לא בסדר כתבתי לה וגם צלצלתי והיא מנסה להתחמק טוב ביקשתי שתסיר את המסר הבקשה לעזרה והיא לא עושה זאת עד היום הזה וכשר ענתה לי במייל. היא טענת שזה לא מהיום למחר ואת לא היחידה הזקוקה. אני בקשתי רק להסיר ודבר לא נעשה. יש המשך מימי יש רק אחת מודעת לנושא. המרגיז אותי. ושוב סליחה עך אורך ההודעה. תבני הבטן מלאה. .. תודה לך מלאכית01 לא נועית אבל גם נועית זה הולם אותך כי את נעה די.. האל איתך חני

למעלה