עזרה: אוכל לחתולים ביתיים

Mידאס

New member
עזרה: אוכל לחתולים ביתיים

שלום לכלום,

לאחרונה נאלצנו להחליף לחתולים בבית את האוכל, כי היבואן הפסיק לעבוד עם הספק.

כבר שנים שהחתולים שלנו ניזונים מ-ANF לחתולים (מזון בדרגת סופר פרימיום). זה היה סיפור הצלחה. לא היה חתול אחד בבית שלא אהב את האוכל הזה.

לפני כשבועיים-שלושה קיבלתי טלפון מהחנות שאין יותר ולא יהיה יותר ANF לחתולים. הייתי מודע למהלך עוד קודם ולכן שמרתי כמות מה-ANF לערבב לחתולים עם האוכל החדש.

העניין הוא שהחתולים מסרבים לאכול כל אוכל שהוא לא ANF, גם לא כשערבבתי להם את שאריות ה-ANF.

ניסיתי 3 סוגים שונים של BRIT CARE וזה לא הצליח. הם פשוט לא נגעו באוכל.

כרגע הם על NUTRI SOURCE (מרכיב ראשון ושני בשר ולדעתי הכי קרוב בהרכב ל-ANF חתולים) ובקושי בקושי אוכלים ממנו. ממש עושים טובה. שניים מהחתולים עוד איכשהו מסתדרים איתו, אבל כל השאר לא נוגעים.

אני ממש אובד עצות. הניסיונות האלה להחליף אוכל עלו לי לא מעט כסף, אבל יותר מזה אני חושש לחתולים, כי הם לא נוגעים באוכל (אני כן מאכיל אותם באוכל רטוב מדי פעם, אבל לא כל יום).

אני מאוד הייתי שמח לקבל המלצות למזונות איכותיים וטעימים במחיר סביר (שילמתי על שק 7 ק"ג של ANF משהו כמו 165-170 ש"ח, וזה גם מה שאני משלם על ה-NUTRI SOURCE במשקל זהה).

התקציב מוגבל מאוד ואין לי הרבה מרווח סטייה במחיר.

תודה לעוזרים.

שנה טובה

גורדיאן

New member
אז ככה:

קודם כל מעניין ש-ANF זה סופר פרימיום, 7 ק"ג ב-170 ש"ח זה בערך 24 ש"ח לקילו, וזה לא יקר.
העובדה שהחתולים אוהבים אוכל מסוים לא אומר שהוא טוב, לפעמים זה רק אומר שהאוכל מלא בחומרי טעם.
עצה: אם יש לך מכירים/שכנים עם חתולים, אפשר להלוות מהם חצי כוס ממה שהם מאכילים ולבדוק אם החתולים שלך אוהבים את זה ולהמשיך לפי זה.

כמה סוגים של אוכל שאני מכיר כטעימים במיוחד:
Natural choice - זה 200 ש"ח ל-6.3 ק"ג, 31.5 ש"ח לק"ג.
Wahre Liebe - זה 280 ש"ח ל-10 ק"ג, 28 ש"ח לק"ג.
1st Choice - זה 195 ש"ח ל-5.44 ק"ג, 35.8 ש"ח לק"ג.
Summit - זה 220 ש"ח ל-6.8 ק"ג, 32.3 ש"ח לק"ג.
חלק מהמחירים אולי התעדכנו מאז הקניה שלי.

dimitrygo

Active member
מנהל
הממ... אני ראיתי רק חנות אחת שמוכרת ANF -כ-7.5 ק"ג ב-230 ש"ח

קשה להשיג מזונות איכותיים במחיר שציינת.
יש ג'וסרה קטלוקס 10 ק"ג ב-240 ש"ח שניראה לי די דומה ל-ANF אבל אני לא יודע לגבי הטעימות שלו:
http://www.shablul-pet.co.il/items/1014687-ג-וסרה-קטלוקס-ברווז-לחתול-בוגר-10-ק-ג-Josera
&nbsp
יש Sanabelle ללא דגנים - 10 ק"ג ב-280-270 ש"ח שנחשב מאוד טעים
http://www.h18.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=5379304
http://www.buy2.co.il/o/6543d50b-050c-42e0-9280-1b725d4b45cf

Mידאס

New member
תודה לשניכם

ה-ANF אכן נמכר במחיר של כ-230 ש"ח לשק של 7.5 ק"ג, אבל בגלל שאני מזמין כמויות כמעט מסחריות, זכיתי להנחה משמעותית במחיר.

Mידאס

New member
דימטירי, עוד שאלה ברשותך

מה דעתך על סאנאבל? הוא נחשב לאוכל איכותי?
יש להם ליין חדש שלם של טעמים/סוגים. על כולם מוטבע GRAIN FREE... (למרות שרשימת המרכיבים יש גם אורז. אבל יש להם אחד שהוא בלי דגנים בכלל בכלל, כלומר בלי אורז. לא ברור...).

dimitrygo

Active member
מנהל
הסוג ללא דגנים זה הסוג שכתבתי למעלה, לא יודע מה כתוב על שאר

הסוגים שלהם. והוא בין הכי איכותיים בסידרה הזאת. יש להם עוד כמה מזונות באותה איכות אבל יש בהם 22.5% שומן וזה יותר מדי לדעתי.
&nbsp
המזונות האלה בסדר גמור והם גם טעימים לחתולים. אני משתמש בגירסה דנטלית כחטיף לחתולים שלי (יש להם שקיות של 400 ג' ב-50 ש"ח כך שיוצא מאוד משתלם בהשוואה למחירי חטיפים).

למעלה