עזרה או לפחות עצה..

bnsharon26290

New member
עזרה או לפחות עצה..

היי כתבתי בעבר על חברה שלי שיש לה התקפי חרדה בפורום תמיכה בחרדה. והפעם הבעיה היא קצת יותר מורכבת, אני חושבת שאני מתחילה לקבל כאלה. כרקגע למשל אני מפחדת ועצוב לי ואני לא יודעת ממה. מתהפכת לי הבטן... היא גם ביקשה שנתרחק כי אולי הכל בגללה.. אני מפחדת להיכנס לזה.. זה לא מתאים לי עכשיו. סיפרתי שהיא חונקת את עצמה וגם לי זה בא פתאום. האם יכול להיות שאי מפתחת את ההתקפי חרדה או שאני סתם מושפעת? תעזרו לי :( תודה

slee4

New member
היי...

שלום, קוראים לי שרון...אני לא חושבת שאני יכולה לעזור לך אבל אני כן חושבת שאת יכולה לעזור לעצמך. אני סובלת הרבה מאוד מהתקפי חרדה כך שאני יכולה לספר לך על אין סוף מקרים שניסיתי לחנוק את עצמי לחתוך את עצמי ועוד. דבר ראשון את יכולה לחשוב קודם אם לך קרה משהו שאת צריכה להכנס ממנו לחרדות. חרדות זה לא דבר מידבק כך שלא נראה לי שמחברה שלך זה גם נהיה לך אבל כן יכול להיות שאת רגישה מאוד וזה השפיע עליך יותר בצורה רגשית או כדאגה לחברתך והניסיון להבין אותה. בכל מקרה,עדיף שתדברי עם מישהו קרוב אליך כמו אמא ואם לא אמא אז מישהו שיוכל לייעץ לך ולהבין אותך לפחות ואם את לא מכירה אף אחד כזה אז תשלחי לי מסרים ואני אנסה לדבר איתך כמה שיותר ולייעץ לך מניסיוני האישי. מקווה שעזרתי.

היי ../images/Emo201.gif

את מספרת שאת מפחדת ושעצוב לך. אני לא יודעת אם זה התקפי חרדה או משהו אחר שגורם לך להרגיש ככה, אבל אני חושבת שמשהו עובר עליך, וכדאי לבדוק מה. יש מישהו מהמשפחה שלך שיודע איך את מרגישה או מישהו אחר שאת משתפת אותו: חברה? יועצת ביה"ס? אני חושבת שזה יכול להיות מאוד טוב לפנות לפסיכולוג ולספר לו מה את מרגישה, גם כדי להבין מה קורה לך וגם כדי לטפל בזה. כתבת שאת מפחדת ושעצוב לך, אבל שאת לא יודעת ממה. יש משהו מסוים שקרה ומעציב אותך? את עצובה בגלל הפחדים? או שאת פשוט מרגישה עצובה בלי לדעת מה הסיבה? פחדים זה דבר מאוד לא נעים להרגיש. איזה דברים מפחידים אותך?

bnsharon26290

New member
תשובות

אין בדיוק מישו כזה, כי אני לא אוהבת לשתף אנשים למרות שזה דופק אותי. אני שוקלת ללכת לפסיכולוג כי אני מבינה את הערך של טיפול בעיקר בעצמך. עצוב לי מהפחדים, עצוב לי בכללי. מין תחושה כזו של עצב לא מוסבת. עצב טוב כזה שנותן לנוח... מפחדת שזה ימשך ויהפך למצבי רוח קיצוניים =\ תודה על כל העצות סופשבוע רגוע שרון

היי ../images/Emo39.gif

כתבת שאת שוקלת ללכת לפסיכולוג. אני חושבת שזה רעיון טוב, ושזה יכול לעזור מאוד. כתבת על העצב שהוא עצב טוב שנותן לנוח. למה את מתכוונת?

bnsharon26290

New member
עצב טוב

לעשות הכל באיזי, בלי לאמץ את הפנים לחייך יותר מידי גם כשמצחיק. לנוח, לךהרפות מהכל. להפסיק להיות נחמדים לכולם רוב הזמן כי זה כבר בלתי נסבל. אין הכוונה לצביעות אלא לזה שזה האופי שלי אבל גם לפעמים נמאס לי ממנו. העצב נותן לי לנוח, לא לעשות הרבה. הכל הולך הרבה יותר לאט, כמו סלואו מושן...

למעלה