עזרה או תגובה

נמאס...

New member
עזרה או תגובה

הגעתי למסכנה חשובה מאוד... רוב הסיכויים זה שאני אמות לבד. כלומר אני אסביר אפילו למה אני בנובמבר יהיה בת 16 ועדיין אין לי חבר. לפני 5 שנים היה לי החבר האחרון שלי ומאז כלום. אז חשבתי אולי זה בגללי כלומר אולי זה הגורל שלי ( למרות שאני לא הכי מאמינה בגורל) ובטח כולם יגידו שאני צעירה עדיין וכל ה בלב בלה אבל זה לא הכי עוזר. אם עכשיו זה לא עובד בעתיד גם לא . אתם יכולים לענות..........

NesheM

New member
יוצא לי הרבה לחשוב כמוך

אבל.. אני ממשיכה בחיים. ולאט לאט אני רואה שלכולם זה קורה. ולא רק לך ולי. תאמיני לי שהכל יהיה בסדר!

לך חמודה

יקירתי... בלי שום קשר לגיל יש לך עוד הרבה לעבור.. כמו לכולנו נכון שלפעמיים יש הרגשה שהכל תקוע או של לבד... אבל פעם המצב טוב ופעם לא... הכי חשוב להאמין בעצמך... ולתת להכל לזרום... בקשר לחבר...זה בטוח יגיע לך מתוקה אני מכירה מישהי שעד גיל 20 לא היה לה חבר. ואז היא הכירה מישהוא והתחתנה והיום היא מאושרת... בינתיים תהני מהחיים כרגע... ואל תחשבי על זה וזה יגיע... שלך...חוקרת

הופה....דיכאונית.

למה נראה לך שתמותי לבד? אלוהים. את בת 16! בגיל 11 היה לך החבר האחרון? אני לא חושבת שזה גורל... אולי את עושה משהו לא נכון?!

MetalBoy

New member
תגובה...

האמת אני חושב שאני יודע מה עובר עלייך ... לי תהיה חברה ראשונה אולי בגיל 87 בבית אבות.. בד"כ הייתי עוזר אבל עכשיו אני לא ממש יכול.. אני רק יכול לומר לך שצפויים לך חיים ארוכים ומי יודע שווה לצפות.. ד"א אני נולדתי ב13 בנובמבר יום שישי מטאל

טעות בידך..

ה-13 בנובמבר 1986 היה יום חמישי.. לא מאמין תבדוק בקישור שהוספתי.. זה מין מחשבון כזה של היום בשבוע.

MetalBoy

New member
אז זהו שנולדתי ב 3 בלילה

ועדיין מחשיבים לי את זה בתור ה 13 אבל נולדתי ככה ביום שישי ... וגם לפי היהדות היום הבא בא משהו כמו ב8 בערב אם אני לא טועה ואז עוד הייתי יהודי ! מטאל

Ergil

New member
עכשיו הכל ברור!

עכשיו אני מבין למה אתה בדיכאון כל הזמן! אתה מזל עקרב(כמוני). אנחנו העקרבים ידועים בקיצוניות שלנו. עכשיו אתה בדיכאון טוטאלי, מחר תהיה מאושר עד הגג(מנסיון).

13 הוא מס´...

13 הוא מס´ מזל טוב ביהדות ויום שישי הוא יום עוד יותר טוב... שלומי

gabrielr

New member
אני אמור להיות יותר מדוכא ממך

החברה הראשונה שלי הייתה בכיתה ד´, ואיכשהו נגמרה כמו טרגדיה יוונית. ואת יודעת איך, היא התאהבה במישהו אחר באותו זמן שהייתה איתי, ורק שתביני, אני מדבר על כיתה ד´. השנייה, החזיקה מעמד איתי 3 שעות. ותאמיני, אח"כ ממש רציתי להיות עם עוד הרבה אחרות, אבל שום דבר אפילו לא היה קרוב לחברות. חוץ מבושות, לא עשיתי ב6 שנים האחרונות כלום. וחוץ מזה, יש לי הורים עם בעיות, חברים גרועים שאיכשהו אני יוצא איתם כל הזמן באותה כיתה, ועכשיו גם פחד מלעשות כל מעשה בכיון הרומנטי (שנובע בעיקר מעניין הבושה, שממנה יש לי הרבה). חוץ מזה, רוצה לשמוע משהו מוזר, מישהי שפעם הייתי דלוק עליה, (רצתה להיות רק ידידים), יוצאת עם אחד החברים (הדיי גרועים) שלי. אז בבקשה.

MetalBoy

New member
פתרון לא פשוט

תסתובב עם אנשים אחרים שאתה רוצה להסתובב לא עם אנשים מלית ברירה!! תשאל את האנשים שאתה הכי בוטח מהם ביקורת בונה על עצמך ותנסה לשנות.. וטיפ קטן לבנות לא מספיק שתראה טוב העיקר שתהיה נחמד ובלי דעות שובינסטיות תנסה ותראה שזה עובד.. מטאל

אחותי.......

גם אני בנובמבר יהיה בת 16 מה התאריך שלך?????? וחוץ מזה אל תידאגי בקשר לחבר את עוד תימצאי מישהו שיאהב אותך ואת אותו. פשוט תני לזה ליזרום הזמן יעשה את שלו, אני מאמינה שלכל סיר יש מכסה. מחזיקה לך אצבעות, רעות.

fluppster

New member
גם אני אהיה בנובמבר בת 16

ותאמיני או לא- עוד לא היה לי בכלל חבר! טוב, האמת היו לי כמה ביסודי, אבל הם ממש לא נחשבים... אולי יותר כידידים, או חברי ילדות..... תראי, אני יודעת שזה נורא מתסכל שאין חבר, במיוחד כשאני רואה את כל החברות שלי מסתובבות עם החברים שלהן ומתנשקות איתם, ואני אפילו עוד לא התנשקתי בכלל. אבל אני מתעודדת כשאני מבינה שכשזמני יגיע ויהיה לי חבר, זה יהיה יותר נפלא ויותר מדהים מבנות שיש להן חבר בגיל צעיר, כי אצלהן זה בדר"כ סתם, ואצלי זה יהיה אמיתי. אז תתעודדי! החיים יפים וקצרים מדי מכדי להיות בדכאון בגלל דברים כאלה!!!! חן

למעלה