עזרה אחרונה אחרונה

guy0987

New member
עזרה אחרונה אחרונה

אני לא יודע מה לקנות: גי פי 1 או גילירה ראנר... חשוב לציין שהיום הכלים של הדרבי זולים זולים ואני מדבר על 4.5 למה אין להם שוק ואין אבא ואמא.. אז אם אני קונה כזה זה במחיר הזה... ואם אני קונה ראנר אז זה בסביבות ה8.... מה כדאי?

yuvalfra

New member
אז ככה...

אין לי אף אחד מהם אבל רכבתי על כל אחד לכמה דקות. קודם כל הגילרה ראנר הרבה יותר יפה ו-"קרבי" אבל גם הGP1 לא פרייר...ונראה מצויין לפי דעתי. אחרי ישיבה על שניהם ונסיעה קצרה הרגשתי שהGP1 יותר נוח, זה עניין סובייקטבי לגמרי אבל הרגשתי יותר טוב גם על הכסא וגם על המדרסים על הGP1. הראנר יותר חזק, ויותר מהיר, אבל בחייאת מזה עוד 5 קמ"ש במצערת פתוחה או הגעה ל-60 קמ"ש חצי שניה יותר מוקדם? מבחינה אחרת...ל-GP1 אין יבואן, ואין כלים רבים בשוק, יש כמה וכמה אבל לא מתקרב לראנר. לכן קשה יהיה למצוא חלפים וכדומה. אבל אם הקילומטרז' נמוך אז אתה לא תצטרך להתעסק עם כאלה דברים בזמן הקרוב אם יש לך קצת מזל. מבחינה כספית הראנר יעלה לך המון...אם אני לא טועה ב-8000 אתה קונה גג ראנר 2001 ולעומת זאת אתה יכול להביא GP1 2002..תשווה קילומטרז'ים, תשווה את מצבי הכלים ותראה מה יותר רווחי. הראנר יעלה לך יותר, ובנוסף לכך תזכור שצריך לקנות קסדה איכותית..מנעול..(אם אתה כמוני אז גם כפפות ואולי מעיל מיגון). בקיצר...הראנר הוא יותר קטנוע לפוזה, במחיר כה גבוה לקטנוע 50 סמ"ק זה מאבד קצת מרעיון הפרקטיות של הכלים הללו. ה-GP1 זול יותר, פרקטי יותר, פחות חזק (אם כי עדיין חזק מספיק) אך בלי שוק. תעשה את השיקולים ותחליט.

guy0987

New member
אחי אבל

חוזק זה כוחות סוס לא? ולגי פי 1 יש 7.5 ולראנר יש 7.2 לפי מה שאמרו לי פה... ???

B1BOMBA

New member
נכון אבל

זה לא רק ההספק זה גם השילוב של הוריאטור וכו....

B1BOMBA

New member
../images/Emo35.gif

כמו שאמרתה לדרבי אין אמא ואבא ז" שיש בעיה עם חלקים וכו.... אין שוק ז"א שקשיגיע הזמן לימכור הלכו 4500 ש"ח הראנר אומנם יקר יותר אבל יש שקט נפשי יש למי ליפנות ויש מי שיעזור גם בזמן המכירה הוא ישמור יותר על ערך הכסף לדעתי לך על הראנר!!!!

למעלה