עזרה. איך מגיעים מנמל התעופה בבואנוס איירס

nitzano

New member
עזרה. איך מגיעים מנמל התעופה בבואנוס איירס

למרכז העיר (שדרות לימה או הסביבה)? אני טס לשם מחר ואין לי שום מושג מה האופציות שלי והמחירים. אודה לכם על העזרה

nitzano

New member
לא ראיתי שיש עוד שרשור

אבל בכל זאת גם שם לא היתה תשובה חד משמעית. האם אין שאטלבאס עד למרכז העיר? חברת מוניות אמינה (יענו בלי שודים) שלוקחת מהנמל אל העיר? רכבת אל העיר? טיסה?

lailaein

New member
יש TIENDA LEON

יש חברת מוניות שיש לה גם אוטובוסים ששמה TIENDA LEON ו בטוח לא תפספס אותה בשדה התעופה . לא יודעת כל כמה זמן יוצא האוטובוס וכמה זה עולה יש להם אתר. אבל זה יותר אמין מלקחת סתם מונית בחוץ. http://www.tiendaleon.com.ar/prehome.asp

nitzano

New member
דרך אגב - לאן בדיוק אני צריך לבקש להגיע?

האם יש איזה שם כולל לאזור של כל ההוסטלים בשדרות לימה וה-9 ביולי? לא ממש הצלחתי להתאפס על האתר שלהם עם כל השמות בספרדית (למרות האופציה של אנגלית)

lailaein

New member
ממה שראיתי באתר

אוטובוס 35 פזו שזה 12 דולר ומונית איזה 30 דולר

zfard

New member
30 דולר למונית נראה לי סוג של גניבה

90 פסו? נכון שרחוק להגיע מאסייסה לקפיטל, אבל 90 פסו??? נראה לי קצת הרבה... יכול להיות שזה מה שעולה אם מזמינים את המונית מראש, ואז משלמים גם על ההלוך של הנהג, אבל כיוון אחד ממש לא צריך לעלות כל כך הרבה, אם זכרוני לא מטעה אותי...

pepe chatruc

New member
../images/Emo45.gif

ממה שאני זוכר זה 60 פסו ואפילו פחות ככל שיש יותר אנשים בנוסף שאלתי על האוטובוסים לרטירו ואמרו לי בערך 10 פסו,אבל אני לא זוכר טוב כ"כ אז זה בערבון מוגבל...

pepe chatruc

New member
אני מוסיף משהו שאני זוכר בוודאות

ממרכז העיר עם מונה לוקח 50 ומשהו פסו לשדה...

zfard

New member
זה נשמע לי הרבה יותר הגיוני

אני זוכרת 40 ומשהו עם מונה משדה התעופה למרכז העיר, וזה היה לפני 4 שנים, אז 50 ומשהו היום נשמע לי הגיוני. אני צריכה לאתר את הכרטיס ביקור שיש לי של רמיסרו מבואנוס איירס ולראות אם הוא עדיין רמיסרו, שהפרטים שלו יהיו לי בהישג יד

nitzano

New member
עוד שאלה חשובה - כסף

בהנחה שאני מתגורר בהוסטל ומבלה את רוב זמני בבואנוס איירס, מישהו יכול לתת לי הערכה כללית על הוצאות לחודש? היכן כדאי לאחסן את הכסף כאשר אני יוצא להסתובב? (בתיק שמאוחסן בשמירת חפצים? בכספת של הקבלה? בבלטות של החדר?)

למעלה