עזרה- איך מחזקים?

icare

New member
עזרה- איך מחזקים?

יש לי חברה מדהימה שעוברת בשבוע הבא ניתוח קשה מאוד בגלל סרטן. הכל כל-כך פתאומי. לפני חודש לא ידענו ועכשיו הכל התהפך. אני רוצה להכין או לתת לה משהו כדי לחזק ולעודד אותה. לדעת שלמרות שאין מילים להביע את מה שאני מרגישה שאני כן רוצה שתדע. יש למישהו רעיון? תודה!

מלמלה

New member
להיות איתה

פשוט להראות לה שאת לידה ולצידה ואם אין לך מילים אז לשתוק איתה ביחד לי זה מאוד עזר עוד דבר זה עזרה אמיתי בבית אחרי הניתוח לפנק באוכל פשוט וטוב, בקניות הכי פשוטות וכיף לה שיש לה חברה כמוך שתומכת, ובודקת מה עוד אפשר.... בריאות אושר ועושר

איזו חברה נהדרת שאת ../images/Emo47.gif

אני חושבת בדיוק כמו מלמלה, פשוט לתת לחברתך לדעת שאת שם גם בשקט, גם בשיחה, גם באומללות, גם בשיקום וכמובן בדברים הקטנים של היום יום עם השחרור מבית החולים. כשעוברים את הניתוח, כל דבר קטן של היום יום הוא "מבצע", אפילו להרים משהו שנפל על הארץ, להחליף מצעים, לשפוך את הזבל, הכל הכל. ברת מזל חברתך שיש לה אותך..... אם יש לה מחשב בבית, גם היא יכולה לקפוץ לבקרנו. ואת כמובן, שימרי על עצמך וכל כוחותייך, קשה מאוד מאוד להיות עם מישהו אהוב שכואב וסובל. תמשיכי לבקר אותנו ולספר לנו מה קורה. איילת האביב

shulam

New member
תהיי חזקה

מנסיוני, החשוב ביותר הם לאו דוקא המתנות אלא הקשר המתמיד והיום יומי עם שיחות חולין על כל דבר שבעולם והידיעה כי חברתך לא לבד ושמצב זה ימשך יהיה אשר יהיה. אין כמו תמיכה ריגשית לשיפור מצב הרוח וכשמצב הרוח מעולה, גם התרופות עוזרות. בהצלחה ותהיי חזקה כי המלחמה ארוכה אבל יש מנצחים.

למעלה