עזרה...אין לי מושג מה עושים...

Uv Kruvi

New member
עזרה...אין לי מושג מה עושים...

שלום יש לי בעיה באיסיקיו אני מנסה לשלוח לחבר קובץ אבל השליחה לא מצליחה כי כתוב ששנינו האחורי פיירוול... אני לא יודע מה זה ולא יודע איך מבטלים את זה... מישהו יכול לעזור בבקשה? (מאנשים אחרים אני מקבל קבצים...הבעייה היא רק בין שנינו)

gameover

New member
גם לי יש את הבעיה הזו אבל../images/Emo26.gif

זה לא נושא לפורום הזה

NiGa

New member
וגם לי יש את הבעיה, שנובעת מהתקנת

רשת... ומכיוון שזה פורום שעוסק ברשת... אני חושב שזה כן נושא לפורום הזה!

NiGa

New member
וד"א, כבר ראיתי שענו פה על

שאלות דומות, ואמרו שם משהו על פורטים, שצריך להגדיר פורט של הפיירוול... לא יודע אם אני זוכר נכון, אבל שלחו את מי ששאל לאיזה אתר משהו שיש בו פירוט של פורטים... אז אולי האתר הזה יעזור - אם מישהו יוכל לתת לנו...

antidot

New member
---->

שוב, אנחנו לא טלפטים. בלי פרטים כמו: סוג מערכת ההפעלה, סוג החיבור לאינטרנט, האם יש פירוול והאם יש שיתוף אינטרנט ואיך אני בספק שמישהו יוכל לעזור. Antid0t

NiGa

New member
אוקיי הנה:

Windows XP ADSL 0.5 בזק בינ"ל יש שיתוף הפיירוול, למיטב ידיעתי, הותקן עם השיתוף כחלק מה ICS של הווינדוס... הממ והבעיה היא: אני והוא מאחורי פיירוול (שנינו תוצאה מהתקנת ICS) והאיי סי קיו אומר שאי אפשר להעביר קבצים מפני ששנינו מאחורי פיירוול... ואם אני מבין נכון - יש אפשרות באיי סי קיו להגדיר את הפורט שלו ואז זה כן יעבור - אני פשוט לאיודע מה הפורט... קיצר עזרה?

antidot

New member
---->

אין לי את זה מול העיניים , אבל כמה שאני זוכר, אתה יכול בהגדרות הפירוול של XP (במחשב המשתף) להגדיר איזה אפליקציות מורשות לעבור את פירוול. תגדיר שם את ICQ והIP של המחשב שלך וגמרנו. Antid0t

NiGa

New member
איך אני מגיע להגדרות הפיירוול של

האקס פי?... בתודה מראש,

למעלה