עזרה- אירוע קטן

ארתור ב

New member
עזרה- אירוע קטן

שלום לכולם! הזמינו אותי להיות ברמן באירוע פרטי בווילה, של כ100- 150 איש. לא יהיה שם בר מקצועי או משהו כזה. ניראה לי מן עמדת מזיגה כזאת. האירוע הוא אירוע אירוסים למשפחה וקרובים. אני צריך לייעץ לבעל הבית אילו דברים לקנות וכו'. אז השאלה היא: אילו משקאות, מינימאלים ככל הניתן, צריך לקנות? אני חושב שצריך להיות מבחר קטן ופשוט של קוקטלים + המשקאות הקלאסים (וויסקי, וודקה, יין). חשוב לציין שאני אהיה לבד, לכן הכל צריך להיות פשוט אך טוב. אילו קוקטלים אתם ממליצים לי להכין? אשמח לטיפים נוספים

maxfain

New member
תראה..

היות ויצא לי כבר לעשות ארועים כאלו (ד"א אם יש מישהו זמין ליום שישי הקרוב יש לי עבודה בשבילו, 350 שקל, 4 שעות), השאלה הראשונה שאתה צריך לשאול את בעל הארוע היא איזה קהל יגיע. הכל מאוד תלוי בקהל. עשיתי ארועים שהמארגן אמר לי שיגיעו שתיינים כבדים וכל מה שעשיתי במשך כל הערב זה קוקטלי בלנדר, כמה מוחיטו'ס, 4 צ'ייסרים של אבסינת' ו4 וודקה קרנברי בשבילי. הארוע היה מיועד לכ50 אורחים, בניתי לו תפריט מינימלי, ונשארו הרבה עודפים! למרות שנשאר, הם היו מבסוטים ושכרו אותי לארועים נוספים שלהם. וויסקי - שוב, אתה צריך למקד את זה לקהל, אם זה 100 לא שתיינים ו50 שתיינים, והארוע הוא בצהריים או משהו אז אתה יכול לוותר על הוויסקי.אם זה ארוע של מבוגרים אז תביא בקבוק של שיבאס, או בקבוק של J&B ותמזוג חצאי מנות אם אתה רואה שיש דרישה ולא מספיק. וודקה- לדעתי, אין טעם להתפשר על וודקה זולה וממותגת לייט, כ3-4 בקבוקי וודקה ברמת מחיר של 45+ יספיקו. יין - תראה, אם אין להם 100-150 כוסות יין, לדעתי האישית כדאי לוותר על כל העניין.אני חושב שזה זול ולא מכובד להגיש יין בארוע כזה, בכוסות פלסטיק יעודיות ליין או של שתיה קלה שזה בכלל אני לא מוכן לעשות. אתה צריך לארגן בלנדר, המון המון קרח, הרבה לימונים, מיצים בטעמים שונים וכו'. אל תשכח שעכשיו שיא הקיץ, קוקטיילים פירותיים ואקזוטיים ירוצו יותר. בהצלחה.

ארתור ב

New member
אז איזה מותגים אני חייב שיהיו לי?

אשמח אם תוכל לבנות לי תפריט קטן( +הוראות הכנה), פשוט ויעיל שיעזור לי להתמודד עם האירוע. קח בחשבון שחוץ מהקורס אין לי נסיון. תודה מראש!

ארתור ב

New member
תוספת חשובה!

הזוג המתארס בין 40+. ככה שהקהל יהיה מבוגר כניראה

למעלה