עזרה אם אפשר לגבי תינוקת שלא ישנה !

idolil

New member
עזרה אם אפשר לגבי תינוקת שלא ישנה !

היי, יש לי תינוקת בת 3 חודשים וכדרך קבע משהיא נולדה היא לא ישנה, בוא נאמר שממוצע של תינוק זה 15 שעות ביום שלה זה מקסימום 8 בהגזמה. עכשיו הבעיה שאני צריך עזרה בה היא שבשעה 22:00 שהיא הולכת לישון היא מתעוררת בבכי צרחות בשעה 02:00 + - ולאחר שעה שהכי אכלה היא עדין ערה ובוכה (יצא גרפס וכד') ואז אחרי שעה וחצי + - היא נרדמת ואז כמה שוב ב 04:00 ושוב ב 06:00 וככה הלאה. העניין הוא שהיו שבועיים יחסית רגועים ופתאום זה חזר אחורה כאילו היא NEWBORN. מה אני עושה במצב שכזה ? רוב האנשים שאני מדבר איתם התינקות שלהם להם הספר
(( בכל מקרה השעה עכשיו 3:34 לפנות בוקר אני ער מהשעה 2:25 ורק עכשיו היא אולי נרדמה, אז ! בברכה עידו.

ברוכים הבאים להורות ../images/Emo13.gif

שלום עידו, האם היא לא ישנה כלל בשעות היום? הלילה שאתה מתאר נשמע לי נורמלי לחלוטין בגיל כזה. תזכור תמיד (וזה נכון בכל הגילאים), בד"כ תשמע יותר את ההורים ש"בורכו" בתינוקות שעושים הכל 'לפי הספר'. זה לא אומר שום דבר על התינוק עצמו, ולא על הוריו. יש תינוקות יותר ערניים, אחרים פחות, תינוקות פעילים יותר ופחות, צחקנים יותר ופחות וכד'. דבר נוסף שחשוב לדעת בגילאים הללו הוא השינוי המתמיד, ממש מיום ליום. תינוקות שישנו לילה שלם יכולים בקלות 'להפוך עורם' בגיל כמה חודשים ולהפוך את הלילות לסיוט. כנ"ל להיפך. אז בבקשה... לא לאבד תקווה
מה גם שהיא כן נותנת לכם לישון כמה שעות רצופות בכל לילה. גם זה משהו. הורים רבים שאני מכירה יקנו בשמחה שעות כאלה. מה שאני מנסה לומר הוא...שהורים שמרגישים שהדברים הסתבכו להם קצת בדרך... פחות מדברים! לצערי, בעידן שלנו, עדיין פחות שומעים על קשיים, על התלבטויות, על רגשות אשמה (הפורום הזה הוא בגדר יוצא מן הכלל). שומעים על אושר, שמחה, הגשמה ואהבה אןי סופית. לענין עצמו - יתכן שיש מקום להדרכה כללית בהתנהלות שלכם עם התינוקת. יתכן שאפשר להדריך אתכם כיצד להרגיע, להרדים... וכך לכוון אתכם לדפוס תגובה שיתרום ללילות שקטים יותר.

idolil

New member
ענבל היי

אז ככה היא מנמנת באופן קליל לחלוטין בשעות היום לא שינה עמוקה וכשהיא ערה היא במהלך היום היא שקטה כמו דג (חוץ מלפני ארוחות) בדיקה שעשיתי מראה שהיא לא עוברת במצטבר את ה 9 שעות ביממה. בכל מקרה אני יתעייץ עם אישתי לגבי פגישה ותודה לך מראש. בברכה עידו.

לא הכי מבינה בזה ..אבל כשהיא ערה

היא בוכה או רגועה? אולי היא לא שבעה וכדאי להגדיל לה את המנה??

למעלה