עזרה אני לא יודעת מה לעשות =\

עזרה אני לא יודעת מה לעשות =\

אני ב-י"ב ואנחנו נוסעים לפולין ואני בהתחלה אמרתי טוב אני אסע.. אבל אז אמרתי בעצם לא באלי .. לא יודעתת... ועכשיו כל יום אני משנה את דעתי אני לא יודעת מה לעשות.. אם לנסוע או לא.. =\ אני רוצה לשמוע חוויות של אנשים.. ואם יש אנשים שהיו והצטערו שנסעו וגם ההפך,שלא נסעו ושהצטערו על זה.. אני חייבת להחליט מה אני עושה בקשר לזה!! תעזרו לי.

ובקשר לאוטובוסים...

איך הם שם? שמעתי רחבים ועם שירותים.. זה נכון?? כי אפילו בנסיע פה באוטובוס של 10 דקות אני לא מסוגלת להחזיק מעמד=\

חח...../images/Emo125.gif

אצלנו היו שרותים באוטובוס אבל לא נתנו להשתמש בהם... תקשיבי אם תלכי לשירותים כל פעם שיעצרו בשביל זה בחיים לא תהיי צריכה... זה מה שאני עשיתי... כמו שאמר כמדריך שלי "בפולין משתינים כשאפשר לא כשצריך"

אז זהו שאני לא ככה חחחחחחח

וזו בעיה ממש גדולה בשבילי! תמיד שעוצרים אני לא צריכה להשתין ואני לא יכולה להשתין שאפשר חח אלא רק שאני צריכה חח.. ואז איזה 5 דקות אחרי שעולים לאוטובוס אני צריכה פיפי:p... איך אני רואה את עצמי סובלת מהתאפקויות יתר :p

אבל משתינים שם כל כך הרבה...

באמת אצלנו עצרו המון המון פעמים רק בשביל שאף אחד לא יצטרך... אני לא חושבת שזאת תהיה כזאת בעיה, מרוב שהיום כל כך עמוס ומרוב שעושים ומתעסקים בכל כך הרבה דברים כבר שוכחים מזה ונזכרים כשעוצרים..חח.. בכל מקרה עדיף להתאפק ולצאת מאשר לא להתאפק ולא לצאת
זה שווה הכל.

אין לי מושג...

פשוט תבדקי לפני שאת נוסעת באינטרנט... חזרתי לפני יומיים והיה לנו פשוט שבוע חם בטירוף.. היה רק יום אחד שהיה קריר בבוקר, אבל אני דיי בטוחה שבתאריך של סוכות כבר יהיה שם יותר קר...

אני הייתי בדיוק כמוך../images/Emo77.gif

בתחילת י"א נרשמתי והכל היה מוכן, אני במשלחת, נסענו בתלילת י"ב, וככל שהתאריך התקרב, פחות רציתי ליסוע, אבל אני ממש ממש ממש ממש ממש שמחה שנסעתי!!! היה כ"כ מהנה ומעניין וחשוב וכיפי!! צאי, אל תפספסי את זה!!! זאת חוויה שלא תשכחי בחיים!! ובקשר לאוטובוסים, הם יותר רחבים מפה, וגם יותר ארוכים, ויש שירותים, אבל לא משתמשים בהם כי אח"כ יהיה ריח מאוד נעים.... ומה את לא מסוגלת להחזיק מעמד?

אממ..

כן בהתחלה נרשמתי להכל אמרתי אני נוסעת ועכשיו אני כל הזמן חוזרת בי...=\ אממ כאילו בעיה עם נסיעות באוטובוס.. בחילות וכו'.ועוד שמעתי שיש שם נסיעות של איזה 16 שעות!.. אני פשוט לא רוצה לסבול....

16 שעות זה הגשמה../images/Emo77.gif

הכי הרבה שתיסעו זה 7 שעות, ואת כמוני, גם לי יש בחילות באוטובוס, אבל יש כדורים הגד זה, את לוקחת כדור אחד בבוקר ומרגישה טוב כל היום, שנייה אני אחפש לכם תשם שלהם....

הייתי בדיוק ככה...

שבועיים בערך לפני המסע רק אמרתי כל הזמן שאני לא רוצה לנסוע ואין לי כוח לזה, אין לי מצברוח לזה וזה לא מעניין אותי... ואין מישהו מאושר ממני על זה שיצאתי, זאת פשוט החוויה הכי מדהימה בעולם, אין לי מילים לתאר את זה בכלל... אז אני פשוט אומרת לך בלי שום התלבטות - תסעי, זה מסע כל כך חשוב עם כל כך הרבה משמעות, וזה דבר כל כך מיוחד שלא תוכלי לעבור בצורה הזאת, עם האנשים האלו בשום זמן אחר בחיים שלך...

אני אחשוב על זה.. וזה בדיוק מה שאני

אומרת לעצמי.. אין לי כח לזה.. זה לא מעניין אותי וזה

R e A

New member
כל אחד וההחלטה שלו...

תכלס בהתחלה כששמעתי מחברים שלי שהם מתלבטים אם לבוא או שהם בכלל לא רוצים לבוא, ולא בגלל בעיות של כסף, אלא סתם לא יודעים אם כדאי להם, לא הבנתי אותם בכלל וגם איפשהו היה לי מן כעס עליהם. כי לא הבנתי איך זה שיהודים שחיים במדינה, ומקבלים כזאת אפשרות, מחליטים לוותר עליה. אבל לאט הבנתי שככה זה. יש כאלה שהנושא אצלם רגיש במיוחד, או כל מיני סיבות אחרות נורמאליות ומובנות שגורמות לאנשים להחליט לוותר על המסע. אני עדיין לא טסתי. טס בסוכות כך שחוויות עדיין אין לי. אבל אני בטוח שזאת חוויה של פעם בחיים שאסור לפספס. אגב, את במקרה מב"ש? אנחנו יוצאים בסוכות ב23.10 עם בצפר מב"ש...

.....

אני באמת לא יודעת מה לעשות!! זה מחרפן אותי כבר לחשוב על זה! כל יום אני משנה דעהה!! ולא אני לא מב"ש

R e A

New member
מה מביא להתלבטויות?

את מוצאת דברים שליליים במסע שגורמים לך להתלבט אם זה כדאי או לא? לדעתי, ואני מדבר בתור אחד שעוד לא טס, אף בעיה טכנית (השירותים באוטובוס, רוחבו או דברים בסגנון) לא אמורה לגרום לבנאדם להחליט שהוא לא יוצא...

לא.. זה לא בגלל זה חח

ממש לא אלה הסיבות! זה סתם שאלתי שאלות על האוטובוס בלי קשר כי ששמעתי שהוא רחב...וזה התגלגל לשיחה

למעלה