עזרה-אני לא מקבל יותר רייקבק

AdAmD1

New member
עזרה-אני לא מקבל יותר רייקבק

משומה הפסקתי לקבל רייקבק (קיבלתי דרך PS), יכול להיות שזה בגלל שעבר הזמן של הBonus Account של ה4 חודשים?

shaywh

New member
חכה שבוע, אם שוב לא תקבל תפנה אליהם

כשאתה עדיין מייצר רייק כמובן

AdAmD1

New member
כבר חודש בערך שזה ככה

בטוח שזה לא קשור לזה שנגמרו לי ה4 החודש?

shaywh

New member
זה קשור לרווח נטו שאתה עושה בשבילם

אם אתה לא מייצר כזה בשבילם לא תקבל עד שתייצר כזה. אבל הרייקבאבק לא מוגבל בזמן. בכל מקרה, התשובה לבעיה שלך נמצאת אצלם.

darkAI

New member
בטוח.

יש מספר דברים שמורידים את הרייקבק. 1. כשאתה מקבל בונוסים שונים, הם יורדים לך מהרייקבק 2. כשאתה קונה משהו בחנות של פולטילט, מורידים לך מהרייקבק משהו כמו $0.00006 לכל FTP שאתה מבזבז 3. משהו שהרוב לא מודעים אליו - כשאתה משחק בטורניר "guaranteed", אם לא מספיק אנשים נרשמו וFT צריכים להוסיף כסף משלהם לקופה, החלק היחסי שלך לשאר השחקנים שהם היו צריכים להוסיף יורד מהרייקבק שלך. כלומר, אם יש תחרות $2 כניסה שהיא 22,000 guarantee ונרשמו 1000 איש ו-FTP צריכים להוסיף עוד $2000, זה בערך עוד $2 לכל שחקן, וה-$2 האלה ירדו מהרייקבק שלך. מה שכן, כל הדברים האלה יורדים מהרייק ברוטו. כלומר: נניח שלקחו ממך $100 רייק ואתה אמור לקבל %27 מזה, כלומר, $27, הבונוסים וכל הדברים הנ"ל לא יורדים מהרייקבק של ה$27 , אלא מהרייק של ה-$100. מה גם שאם אתה נכנס לרייק שלילי, הרייק השלילי עובר לשבוע שאחרי. כלומר.. נניח יש לך רייק שבועי של $10 וקיבלת $50 בונוס מתנה. מה שאומר שהרייק להשבוע הוא $40- ועד שאתה לא תעשה $40 ברייק, לא תקבל שום רייקבק. להזכירך - בדיוק לא מזמן היה את הTake 2 שקרוב לוודאי קיבלת $50 ממנו.

AdAmD1

New member
מה TAKE 2 עשיתי 25$

היה חסר יום אחד שלא הייתי בבית :( ז"א שאני לא אקבל רייקבק עד שלא יהיה לי רייק מצטבר של 25$? כי טורנירים אני משחק רק SNG או SAT לא GUARANTEE..

למעלה