עזרה אני צריך רעיונות

יוסף בא

New member
עזרה אני צריך רעיונות

עברנו דירה ומאז הזאטוט לא הולך לישון בלי הכרית של אבא ושתבינו הכרית של אבא היא הכרית הכי נוחה בבית ז"א גם אשתי שמה עליה עיין ומה עושה אותה כ"כ מיוחדת זה שסבתא שלי הכינה אותה מצמר כבשים לא מעובד ואני ישן עליה מגיל 6 כך שגם אני לא ישן בלעדה כך שהמצב הוא שהזאטוט נרדם עליה אני לוקחלו אותה ובעמצה הלילה הוא עובר אלי אשמח לרעיונות לאבא עייף

Master Stav

New member
../images/Emo45.gif

אנחנו קנינו בזמנו כריות מיוחדות כאלו למיטה הזוגית לאחר שראינו שהילדים פשוט ישנים עליהן טוב יותר העברנו להם ...וקנינו עוד ...

יוסף בא

New member
לא ממש

זאת כרית שלא רק שהיא טוב היא גם קיבלה את הצורה שלי (בכול זאת 20 שנה אצלי) ודרך השינה שלי ניסינו להביא לו כרית דומה יחסית וזה לא עזר

יוסף בא

New member
הוא ישן גם עם שלו

ועים בובת היפוטם ענקית ועוד מליאד דברים במיטה כולל הבקבוק (אין לי מושג איך הוא נכנס שם אבל עובדה) והוא מאוד אוהב אותה אבל גם של אבא כיפית ואם ניקח לו את אחת מהן הוא יבוא לקחת אותן חזרה באמצע הלילה נ.ב חדשות טובות הלילה רוב הלילה הוא ישן בלי הכרית שלי אבל בבוקר התעוררתי מנגחה שלו בראש (וזה כואב)

מה עם לישון עם חולצה של אבא? אולי הוא פשוט

אוהב את הריח? כשהזאטוט שלי היה תינוק המליצו לי לשים במיטה שלו חולצה שלי עם הריח של הגוף. כשהם מקיצים בלילה ולא למטרות רעב/מוצץ אלא סתם מתהפכים ופוקחים עיניים לרגע, הריח המוכר, מקל עליהם להרגיש ביטחון ולהירדם בקלות בחזרה.

ferdinand

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

'צטער על התגובה הזו, מקווה ש'תה לא נעלב!
מנסה לחשוב על איך הסיטואציה הזו יכולה להיראות מנקודת מבט אחרת, למשל זו של "הזאטוט"
(בן כמה הוא, אגב?) "יש בבית שלנו כרית אחת, מה זה סבבית, ואבא שלי מתעקש לנכס לו אותה לעצמו!!!" כלומר כפרפרזה על העצה של ליידי דרמה: "יש אפשרות לסרוג/לחפש לקנות לך כרית כזו או דומה? האמת, אפשר להפליג מכאן לדיון על עומק הויתורים (הרצויים והמצויים) שאנחנו עושים למען הזאטוטים!.....

יוסף בא

New member
אני לא

ואני מסכים איתך אבל אני גם ניסיתי כריות אחרות במהלך הזמן ועם שום כרית לא הצלחתי לישון טוב אז אני כן מנסה למצוא דרך לצאת מזה מבלי לגרום לילד הרגשה שאני לוקח לו אפילו שאצלנו בבית אנחנו מאוד משתדלים שיהיה ברור מה שיך למי ושאם רוצים משהוא של מישהוא אחר צריך לבקש וסתם קצת היסטוריה את הכרית הזאת אני לקחתי לאמא שלי כאשר הייתי קטן (היא כתגובה לקחה לאבא שלי) והזאטוט בין 2.5

למעלה