עזרה אנשים! עזרה!

שלומית1

New member
עזרה אנשים! עזרה!

אם מישהו מוצא את המילים לשירים הבאים בביצוען של לוסי ורנה או של לוסי לבד תשלחו לי אותם בבקשה! 1. what do i do 2. we can work it out 3.o come o come 4. silent night 5. ...Sisters Are Doing It 6. War, What is it Good For ומי שעדיין לא הוריד את השירים האלה אז כדאי לכם לחפש אותם - הם ממש ממש יפים ומצדיקים את האימרה שלזינה יש : "many skills"

shiri_b

New member
את we can work it out כבר שמו..

הנה: x: try to see it my way, do i have to keep on talking till i can´t go on? g: while you see it your way, run the risk of knowing that our love will soon be gone xena: we can work it out, we can work it out. think of what your saying, you can get it wrong and still you think that it´s all right. think of what your saying, we can work it out and get it straight or say goodnight x+g: we can work it out, we can work it out. life is very short, and there´s no time for fussing and fighting my friend. i have always thought that it´s a crime xena: so i will ask you onece again. try to see it my way. only time will tell if i am right or i am wrong. g: while you see it your way, there´s a chance that we may fall apart before too long. x+g: we can work it out, we can work if out. life is very short and there´s no time for fussing and fighting my friend. i have always thought that it´s a crime... s: so i will ask you once again. try to see it my way. only time will tell if i am right or i am wrong g: while you see it your way. there´s a chance that we may fall apart before too long. x+g: we can work it out, we can work it out.

שלומית1

New member
הרגע מצאתי..

את what do i do הנה: WHAT DO I DO NOW I went and let the bad guys win Look what they did to you I thought I was a warrior Still I failed somehow So tell me, what do I do now? I thought if I did my best I’d never make mistakes I’d always win a battle No matter what it takes I’d keep my friends from danger That’s my sacred vow So tell me, what do I do now? Hear me silver sister moon Shining in the blue Had I wings to fly away I would fly to you But that’s not what warriors do Maybe there’s more to being human Than acting braving and strong Maybe it is listening to your heart And knowing when you’re wrong It’s keeping the faith and trusting You’ll come thru somehow And maybe that’s what I’ll do now I believe we’ll come thru me and you That’s what we’ll do now למי שאין שיהנה

שלומית1

New member
מצאתי אתר עם כל השירים שלה!!

מהדיסק הכוונה... למה לא הביאו אותו לארץ?? צירפתי גם את העטיפה של הדיסק

shiri_b

New member
לא יודעת

אני נכנסתי לחנות דיסקים ומצאתי 2 פסי קול של זינה אז אמרתי איזה יופי אני אקנה את זה... אבל לא היה לי מספיק כסף ואז שחזרתי זה נעלם!!! אז יכול להיות שיש את זה בארץ... תלוי באיזה חנות

שלומית1

New member
אם באמת יש אותם בארץ...

אני אלך לכל חנות עד שאני אמצא!! יש לך מושג איזה שירים יפים יש שם??? אני חייבת למצוא את הדיסק!! כמה הוא עלה??

STEPHANIE W.P

New member
דיסקים של זינה בארץ

הדיסקים של זינה כבר שלושה חודשים או יותר בארץ !!!! אבל לא כולם. הדיסקים שיש בארץ של עונות 1,2,4 ואני מחכה שיודיעו לי שגם 3,5 יגיעו בזמן הקרוב-ככה אמרו לי. דיסק של זינה עולה 69 שקלים ברוב חנויות. אני אישית קניתי את דיסקים של עונות 1,2,4 ודיסק זאוס(או משהו כזה ה"זאוס" בטוח מופיע בשם) שנמצא בדיזינגוף סנטר בתל אביב ויש גם בחנות דיסק סנטר שגם בדיזינגוף סנטר תל אביב (החנות דיסק סנטר נמצאת בקומה התחתונה) . כן גם לי זה קרה אני גרה בתל אביב 5 דקות מדיזינגוף סנטר ואני הולכת לשם הרבה. יום אחד טיילתי אם אמא שלי ליד החנות "זאוס" ודיברנו על כל מיני דברים (זה היה כמה ימים לפני החופש הגדול) ופתאום אני רואה את הדיסק של זינה עונה 1. אני כמובן בהיסטריה נכנסתי לחנות דחפתי את כל מי שעמד שם לקחתי את הדיסק הסתכלתי על במחיר וצעקתי יש!!!! גם דיסק של זינה וגם ב-69 שקל (יחסית זול לא??) וקניתי אותו ושאלי עם יש להם עוד הם אמרו תוך חודשיים נביא את כל החמישה אני התלהבתי כמובן. שבוע אחרי זה נסעתי לצרפת כך שלא יכלתי להיות שבועיים אחרי שהוא אמר שיגיעו הדיסקים. בצרפת בחנות וירג´יל מצאתי את הדיסק של העונה השישית (דיסק כפול) שווה לקנות!!!! וגם כאן יצאתי בזול 90 שקל (עם מעניין אתכם 180 פרנק). חזרתי לארץ רצתי לחנות לחנות דיסקים וקניתי את הדיסקים של עונות 2,4 ועכשיו אני כל שבוע מציקה למוכרים של "זאוס" שיביעו את השאר והם כנראה מביאים. ואלה היו ההרפתקאות של הדיסקים של זינה. (מקווה שבקרוב אצלכם) עם מישהו צריך עוד מידע על החנות או שאני אשאל אותם אני כאן. מצטערת על הזמן שביזבזתי סטף

שלומית1

New member
איזה מהדיסקים מומלץ במיוחד? ../images/Emo91.gif

כמובן שאני אקנה את כולם אבל כרגע אין לי מספיק כסף (אני אשדוד בנק אם אני אצטרך
) אז המלצה תוכל מאד לעזור

STEPHANIE W.P

New member
זה מסובך

כל אחד והטעם שלו תלוי מה את רוצה עם את רוצה לשמוע את לוסי שרה אז יש רק בדיסק הראשון את השיר או המנגינה שאותה היא שרה burial אני ממליצה את דיסק 6 אבל אין בארץ עם את מכירה שירים מתוכו או יש בקשה שאולי יש בו אני יכולה לנסות לשלוח לך בשמחה. בקשר לדיסקים חוץ מהשיר שכתבתי למעלה שהוא לא ממש שיר עם את מכירה (כמובן שאת מכירה מה אני חושבת לעצמי את בטח מכירה) הכל מנגינות אז זה תלוי את הולכת לחנות מאחורה כתוב לך את המנגינות מאיזה פרקים הם ואז תבחרי. אז עם את רוצה איזה שהוא שיר מהדיסקים 1,2,4,6 תכתבי אני אנסה לשלוח סטף

שלומית1

New member
תודה על ההצעה...

הורדתי הרבה שירים שלה מהדיסקים ואני בטח אקנה את הדיסקים ברגע שאני אראה איזה שירים יש בדיסק 6?

STEPHANIE W.P

New member
טוב אז הנה

רשימת השירים היא ארוכה אז אני סרקתי חלק מהעטיפה האחורית שבה רשומים כל השירים אבל חסרים כמה פרטים על ההוצאה והזכויות כי אין מספיק מקום אפשר להוסיף קובץ עד 250 מגה טוב אז הנה התמונה

STEPHANIE W.P

New member
מי שלא רוצה ספוילרים שיכנס שניה

יתכן שבהודעה שכתבתי למעלה והוספתי את רשימת השירים של עונה שש בתמונה כתובים כמובן השירים אז עם לא מפריע למי שלא רוצה ספוילרים אז בבקשה ומי שלא רוצה לדעת אפילו איך קראו לשירים אז שלא יכנס. סטף

מישהי17

New member
אוקיי כדי להשיג דיסקים של זינה בארץ

צריך: 1. להיכנס לחנות דיסקים הקרובה אליכם. 2. לשאול אותם אם הם יכולים להזמין לכם דיסקים! 3. להגיד להם שתשלמו על החשבון אפילו (חלק מההתחננות) 20 ש"ח יעשו את זה! 4. להגיד להם את שם הדיסק- זינה הנסיכה הלוחמת, את המספרים של הדיסקים שאתם חפצים בהם- חלק אחד שניים שלוש וכו´ 5. לא לשכוח להגיד להם שזה בהוצאת NMC כדי שהם יתקשרו אליהם להזמין! 6. להגיד להם שאתם מכירים מישהו שהזמין את הדיסקים האלה ושניתן להשיג אותם בארץ (המשך התחננות!) 7. לחכות כמה וכמה שבועות עז שזה יגיע אליהם! תאמינו שזה עובד וניתן כבר להשיג את הדיסק השישי בארץ שלי מגיע בעוד שבועיים יחד עם דיסק מספר שלוש ומספר חמש!!!!!!!!!!!!

שלומית1

New member
אני הולכת להדפיס ולשנן את זה

וברשותך להוסיף עוד כמה התחננויות באמצע ונקווה שזה באמת יעבוד...

STEPHANIE W.P

New member
איפה את גרה???

באיזה חנות הזמנת ??? כמה הזמנת??? כמה נראה לך שיביאו??? אם הזמנת רק אחד וזה באיזור תל אביב אני אלך להזמין גם

מישהי17

New member
לא איזור תל אביב

אלא מקום נידח בשם נס ציונה ואם הזמינו בעיר שכוחת האל הזאת אז אני בטוחה שיזמינו לך בתל אביב! אגב את שני הדיסקים הראשונים שקניתי קניתי בשיט שכחתי את השם אבל זאת חנות גדולה של דיסקים התקשרנו אליהם ושאלנו אם יש להם והיה להם אז ביקשנו שישמרו לנו עותק אחד מכל דיסק של זינה והם שמרו אבל בתנאי שנבוא בהמשך השבוע! דיסק שלישי נקנה בחנות סופר זאוס בדיזינגוף! לכי לכל חנות דיסקים שמכבדת את עצמה ותישאלי את אחד העובדים אם ניתן ואפשרי להזמין דיסקים! לא לשכוח לשים כסף על החשבון אחרת הם לא יסתכלו עלייך אפילו! וכמובן לא לשכוח להתחנן הרבה הרבה! וכיוון שאני חושבת שאני הזינאית היחידה בנס ציונה הזמנתי רק עותק אחד מכל דיסק בשבילי! אהה החנות שהזמנתי ממנה קוראים לה רדיו דיסק אני לא מאמינה שיש לה סניפים מחוץ לנס ציונה ואולי כן מי יודע ובעצם למי באמת איכפת!

למעלה