עזרה אפשר?

g a l g a l a z

New member
עזרה אפשר?

היי כולם, קוראיםלי גל. כמו שאתם יודעים- יום העצמאות קרב, אבל לפני יום העצמאות יש את יום הזכרון לחללי צה"ל. אני אחת מאלו שמארגנות ערב של הנוער לאחר הטקס המרכזי של העיר. הטקס נקרא- יחד-הנוער זוכר. בבקשה, כל חייל, או אחד לפני גיוס, או סתם אדם, שיבוא לערב עצמו ,ויראה שהוא מכבד את החללים שנפלו למען הגנת המולדת. יש לנו 2 חזרות אחרונות לערב זה. אנחנוציריכם נגנים שיבואו ויעזרולנו לנגן את השירים. יש חזרה אחת היום,ביד לבנים, ליד הספריה הערונית בשעה 17.00 בבקשה תבואו, זה חשוב... בנוסף תהיהי עוד חזרה שבוע הבא ביום חמישי בשעה17.00. לכלמי שאכפת לו- אנא תבואו!!! גל

iEyal

New member
היי גל

כל הכבוד על היוזמה וההתארגנות... מאוד היתי שמח להגיע אבל אני לא יודע לנגן על שום כלי... :-\ חבל גם שההתראה כל כך קצרה, אני בטוח שיש בפורום כמה נגנים שהיו מוכנים לתרום לערב החשוב הזה. בהצלחה!

g a l g a l a z

New member
היי,תודה בכל אופן

תודה בכל אופן על העזרה... אמ.ובקשר להתראה הקצרה... אני פרסמתי כב רבפורום לפני חודש וחצי על החזרות אך אף אחד לא הגיע:/ ולא החזיר לי תשובה:/ אבל מה שכן- תבואלערב. בערב אתה לא חייב לדעת לנגן או לשיר. גם אם אתה זייפן, תגיע, זה רק עושה טוב למשפחות השכולות:)

iEyal

New member
היי

לערב אני מגיע כל שנה... אח של אבא שלי (דוד שלי) נהרג במלחמת יום הכיפורים.

../images/Emo112.gifאמ..

לצערי גם אני לא מנגנת בשום כלי, ותכננתי להגיע, אבל החזרות תמיד יצאו בזמנים שלא יכלתי. יש לי גם בעיה עם היום הזה, רגישה מדי לכל העניין וכל זה.. אז אמ מצטערת שאני לא יכולה להתנדב.

צליל 14

New member
היי גל

משהו קטן רק.. חבל שהשנה לא הודיעו לנוער העובד והלומד. כל שנה היינו מגיעים לחזרות, ויושבים לשיר ולנגן עם כולם. השנה לא הודיעו, ולא ביקשו להגיע, וחבל. ברור שנגיע לטקס של יום הזיכרון, וברור שנישאר ל"נוער זוכר" אבל...חבל שלא אמרו לנו השנה.

g a l g a l a z

New member
לא הגיוני

תראי,אני אחת מאלו שמארגנות את הערב הזה.. ואני ביקשתי שכן יודיעו לכם. כנראה הייתה פשללה קטנה ואני אברר על זה. אך לערב עצמו, בבקשה תגיעו.... ואם תוכלו לבוא לחזרה האחרונה- גם אשמח:)

צליל 14

New member
מתי החזרה האחרונה?

ביום חמישי ב-5? נשתדל להגיע, ולערב כמובן שאנחנו באים, אין על זה שום שאלה בכלל..

למעלה