עזרה! באיזה שלב אני?

sharonironi

New member
עזרה! באיזה שלב אני?

אני בתהליכי התנדבות לצבא :)
לפני כמה ימים זומנתי למקרפר ושם נפגשתי עם פסיכיאטר ואמרו לי שבעוד כשבועיים שלושה יגידו לי אם התקבלתי להתנדבות או שאני חצי מתנדבת או שבכלל לא התקבלתי (לא נראה לי שיש סיבה שאני לא אהיה מתנדבת רגילה)...
אז איפה אני בתהליך? מה השלב הבא? זה אומר שאני אתגייס בקרוב?
תודה :)

liavavraham

New member
היי

השלב הבא הוא אישור ההתנדבות. עוד שבועיים בערך מדור מתנדבים יתקשר אלייך ויודיע האם אושרת להתנדבות. במידה ואושרת, ישאלו אותך לגבי תחומים שמעניינים אותך על מנת למצוא לך שיבוץ. ממליץ לך לחפש שיבוץ גם לבד, אם יש משהו שמעניין אותך, ככה זה יכול ללכת יותר מהר.

את שאר התהליך תוכלי לקרוא באתר עולים על מדים:
www.aka.idf.il בלשונית ״מתנדבים״.

תוכלי ליצור קשר גם עם מדור מתנדבים בכל שאלה שיש לך לגבי ההתנדבות ולגבי היכן את עומדת בתהליך.
מספר הטלפון והאימייל שלהם מופיעים למעלה בפורום. (איפה שכתוב בצבע אדום ״יצירת קשר עם מדור מתנדבים״.

שיהיה בהצלחה ! :)

DeadlyRose

New member
מה זה חצי מתנדבת?

sharonironi

New member
חצי מתנדבת:

לפי מה שאמרו לי, חצי מתנדבת זה שקודם מפגישים את המתנדב עם המפקד שלו לעתיד ואם הם "אוהבים" אחד את השני אז הוא מצטרף לאותו התפקיד.. ואם אחד מהם אומר שהוא לא רוצה אז מפגישים את המתנדב עם מפקד אחר וכך הלאה... :)

liavavraham

New member
:)

מה שאת מדברת עליו זה המצב שלאחר אישור ההתנדבות.

לאחר שיאשרו לך את ההתנדבות, הצעד הבא הוא מציאת שיבוץ, כפי שכבר כתבתי לך בתגובה הקודמת.

מדור מתנדבים שולחים בדרך כלל את המלש"בים המתנדבים לראיונות על פי תחומי העניין שמוסרים להם.
אצלי לדוגמא, כאשר התקשרו מהמדור ושאלו לגבי תחומי עניין, השבתי שאני רוצה לעסוק במחשבים, העבירו את הפרטים שלי ליחידה קרוב לבית וזימנו אותי לראיון שם.

מקווה שיאשרו לך את ההתנדבות במהרה.

שיהיה בהצלחה

liavavraham

New member
עדיין לא התגייסתי...

אני כעת ממתין למדור מתנדבים שימסרו לך את תאריך הגיוס. מקווה שזה יהיה בקרוב, כבר לא יכול לחכות!! :)

עשיתי את הראיון בתחילת ינואר השנה.

liavavraham

New member
לווא דווקא...

הבנתי ממדור מתנדבים שכל עוד יש לך שיבוץ סופי, את אמורה להתגייס בתאריך גיוס מתנדבים הקרוב.

הכי חשוב לא להתייאש, גם אם זה ייקח קצת זמן. :)

למעלה