עזרה-- באיסוף בגדים למען הפורום (דחוף)

ella59

New member
עזרה-- באיסוף בגדים למען הפורום (דחוף)

נירשמתי באתר מסויים על היותי פעילה לעזור באיסוף בגדים למסירה למען הפורום...כתעסוקה מהבית עושה את הכל בכדי לתמוך בפורום ולעזור... והיום קיבלתי טלפון ממישהי שהבן שלה רוצה למסור בגדים ממש חדשים למידות L לגברים אבל הבעיה שאני גרה בפ"ת והם ברמת גן.. אימו פנתה אלי לאחר שקיבלה מסר ממני על איסוף בגדים למי שזקוק.. אישרתי את הקבלה אבל אני אמרתי לה שאשלח מישהו שגר ברמת גן.. הבן עובר דירה בעוד יומיים ומעוניין למסור לנזקקים.. אני התנדבתי לאשר את המסירה..אבל מי שזקוק לבגדים וגר בר"ג יוכל לאסוף את הבגדים לעצמו או לפרסם כאן בפורום.. במידה ויש מישהו עוד היום והכי מאוחר מחר תתקשרו לטלפון : ותגידו שזה בקשר לאיסוף הבגדים למסירה.. קוראים לבחור ---גל והנייד שלו: 052-5867860 בנות הגרות באיזור..שתפו פעולה למען הפורום.. אלה מכל ה-

אשת חבר

New member
אני אשמח לקבל בגדי גברים

במידה הנ"ל, אני גרה על ציר ז'בוטינסקי בכניסה לב"ב, יש לך אפשרות לשנע אלי? אם לא אנסה למצוא שינוע מימך אלי. תודה רבה.

ella59

New member
אוקי תודה חמודה..העיקר שתאספי ואז נפרסם מודעה

כי הם עוברים דירה עוד יומיים.. וחבל לפספס את הבגדים..ראיתי בפורום שהרבה מחפשים וזקוקים אז החלוטתי לעזור בצורה הזאת... אז אם את יכולה לאסוף תודה..ועל תדאגי יהיה למי למסור... תודה על העזרה למען הפורום אלה

ella59

New member
כבר מישהי צריכה.אבל קודם לאסוף לפני שיעבור..

חדגורית צריכה..

חדגורית

New member
דיברתי עם הבחור הנחמד -קבעתי איתו למחר

בבוקר שאני אוספת ממנו ליד צומת עילית. אשת חבר שלחי לי את הטלפון שלך ומיד שאאסוף אקפיץ לך את הבגדים ,זה יהיה בסביבות השעה 10.00 ביי

ella59

New member
יופי אני שמחה לשמוע שעזרתי במסירת הפרטים../images/Emo140.gif

למעלה