תוספת חמה כלשהי
יש לך מנות עיקריות (פשטידות, לזניה), יש לך סלטים קרים שונים מירקות חיים, אבל אין לך תוספת חמה לצד הפשטידות.
אפשר להכין תפוחי אדמה מעוכים קריספיים.
את מבשלת תפוחי אדמה חצי בישול. שיהיה ניתן למעוך אותם ביד אבל עדיין לא מוכנים לאכילה (משהו כמו רבע שעה בישול אם הכנסת את התפו"א לסיר עם מים רותחים).
את מוציאה את תפוחי האדמה ומניחה אותם בתבנית אפיה, מוכעת כל אחד מהם מעיכה קלה עם האגרוף - לא לפירה אלא פשוט "לפוצץ" את הצורה השלמה שלו לשברי תפו"א גסים.
בצד את מכינה תערובת של שן שום כתושה, 3-4 כפות שמן זית, מלח (גס או דק, מה שאוהבים) ופלפל שחור. תוסיפי צמח תבלין שאת אוהבת, אם זה רוזמרין, או בזיליקום, או כל תיבול אחר שיתאים לך.
מברישים את תפוחי האדמה בתערובת ומכניסים לאפיה בתנור על 200 מעלות בתבנית לא מכוסה, למשך חצי שעה בערך, עד שיזהיבו ויהיו מוכנים לאכילה.
בהצלחה