עזרה באיתור יבואן

עזרה באיתור יבואן

אני כבר כמה זמן מנסה לאתר את הייבואן שמשווק לרשת כפר השעשועים. יש לי את הפרטים הבאים: יבואן - 512792607 ייבו אינטרנשיונל בע"מ אבל!!!! אני לא מוצאת שום פרטים עליו באינטרנט. הפרטים הנ"ל הם ממדבקה של מוצר שרכשתי בחנות ואני מעוניינת לרכוש בכמויות גדולות (אלפים) ולכן ברצוני להגיע ישירות אליו כדי לקבל את המחיר הזול ביותר למישהו יש רעיון איך עושים את זה? תודה!!!
 

caspi33

New member
דרך למצוא פרטים על חברה

הי שני, שיהיה במזל וקל. התרגשות גדולה לחכות לתינוק. ראשון/ה ? לגבי שאלתך ניתן למצוא פרטים נוספים על חברה (כולל כתובת וטלפון של מנהל ע"י אתר רשם החברות. עלול להיות כרוך בתשלום. קישור לאתר www.justice.gov.il/MOJHeb/RashamHachvarot בהצלחה
 
אשמח לעזרה בתמחור

אני מכינה עוגיות על מקל, העוגיות מצופות בשוקולד ונארזות כל אחת בשקית צלופן אישית. זה נראה כמו סוכריה על מקל. אני יכולה לרשום את המוצרים בהם אני משתמשת לקילו עוגיות - יוצא בערך 70 עוגיות, ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתמחר את זה. קילו קמח - 3.5 ש"ח 2 מרגרינה - 5 ש"ח כוס סוכר - 1/2 ש"ח בערך. 1/2 כוס שמן - 1 ש"ח בערך. 1/2 כוס חלב - 1/2 ש"ח בערך. שוקולד לציפוי - 15 ש"ח. מקלות - 3 ש"ח. סוכריות לקישוט - 1 ש"ח ניילונים אני קונה 200 שקיות ב- 10 ש"ח מהכמויות הנ"ל יוצא בערך 70 עוגיות. בערך - שעה, שעה וחצי עבודה. אני רוצה להציע את זה למכירה בקיוסקים ופיצוציות למניהם, מה המחיר המינימלי כדי ליצר רווח? מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי!!!
 
הצעה פשוטה

יוצא לך הוצאה של 48 אגורות לסוכריה ללא מרכיב העבודה שלך אם נוסיף הוצאות של עבודה, שיווק ומשלוח תקבלי בערך 1.7 ש"ח הוצאה לסוכריה.. זאת בהנחה שאת מכינה רק כאשר יש הזמנה ולא יוצרת כמות שעלולה להיזרק. כעת נשאלת השאלה מה מדיניות המחירים שלך.. ישנם כאלה הקובעים רק את המחיר למפיצים ונותנים להם לקבוע את המחיר שבו הם מוכרים את המוצר.. מה שמוריד ממך דאגות אך יכול לפגוע בך עקב מחירים שונים מאוד ממקום למקום.. ישנם אחרים הקובעים את טווח המחירים או המחיר המקסימלי שבו המוצר ימכר לצרכן ומשם מורידים את רווח המוכר ומקבלים את המחיר שהם מקבלים.. אור ואהבה
 

Itzik RDVC

New member
לפני שאת רצה למכור...יש לך רשיון משרד הבריאות

יצירת מזון דורשת רשיונות שונים. אני מניח שאת לא היית רוצה לרכוש מוצרים שאין שום פיקוח על יצורם נכון? במדינה שלנו אולי קשה להתפס, אבל הקנס שאת עשויה לקבל לא שווה את הסיכון שלא נדבר על תביעות. לגבי תמחור, הכי חשוב קודם כל לבדוק מה מחירי השוק של מוצר מוגמר הדומה לשלך, כי הרי בסופו של דבר זה המחיר שהפיצוציות יכולות למכור אותו פלוס מינוס 20% נניח. עכשיו קחי בחשבון שהם עושים על מוצרים כאלו בין 50 ל 100 אחוז רווח לפחות. זאת אומרת, שאם ססוכריה שלך יכולה להמכר לצרכן הסופי ב-5 שקלים כנראה שלא תקבלי יותר מ-2 עד מקסימום 3 שקלים. תבדקי שזה מכסה לך את העלויות. את יכולה לנסות למכור אותן לבד כך: בהרבה קניונים יש בשישי או שבת ירידי מזון "ביתי" כמו בקרית אונו למשל. עבור סכום של כמה מאות שקלים אפשר לקבל רשות חד פעמית למכור ביריד כזה. בהצלחה
 
היי

תודה על תשובתך!!! הסתובבתי הבוקר לראשונה עם המוצר ונרשמה התלהבות. אך כפי ששאלת, לא חשבתי קודם על אישור של משרד הבריאות ומישהו האיר את עיני לנושא היום. מבדיקה שעשיתי הבנתי שמשרד הבריאות לא נותן אישור להכנת מזון במטבח ביתי. נראה לך הגיוני? לי התשובה לא נראית הגיונית כי אני יודעת על כמה עסקים פה בעיר שמכינים ממתקים דומים מהבית. אני די מבואסת מכל העיניין כי מאוד התלהבו מהמוצר ואיני רוצה שזה ייפול בגלל דבר כזה. אם אתה מבין קצת בנושא אשמח לשמוע תובנות.
 

Itzik RDVC

New member
למדתי שהדרך הכי טובה ללמוד זה...

למדתי שהדרך הטובה ביותר ללמוד זה לשאול מישהו עם עסק דומה. תמצאי מישהו שכן מבשל מהבית ומוכר - כמובן שיש המונים שעושים את זה בלי אישור אבל אני לא ממליץ. אני לא יודע מה דרישות משרד הבריאות, אבל אני מניח שחיפוש באתרים של משרד הבריאות יעזרו. אני רק יכול להניח שישנה דרך בכל זאת להפוך חלק מהבית לעסק, אולי מרפסת סגורה ושם לעמוד בכללים שלהם. דרך אגב, זו הסיבה שאני תמיד אומר ליזמים, גם על העסק הכי קטן ופשוט, תעשו תוכנית עסקית! התוכנית מחייבת לבדוק את כל האספקטים וכמובן רישוי. פתרון ננוסף שאני יצירתי שאני יכול לחשוב עליו, הוא ליצר אותם במטבח של עסק אחר עם רשיון. יש למשל מסעדות שמתחילות לפעול ב-10 אז אולי אפשר לבוא אליהן לבשל מוקדם. תמיד יש פתרון,..... בהצלחה
 

caspi33

New member
משרד הבריאות ועסקי מזון

הי שני, ראשית אל תתבאסי זה הרבה פחות מאיים ממה שזה נשמע. כמו בתחומים נוספים ידיעת החוק ואופן יישומו מנמיכים את הבעיה לעניין טכני שאולי צריך לפתור בהמשך וזהו. כרגע המשיכי להשקיע במוצר ובשליחותך. כל עוד את מוכרת כמויות קטנות ולמיטב הבנתי ב"סביבתך הקרובה" אין שום סיבה לערב את משרד הבריאות. יש לקחת בחשבון שמשרד הבריאות בנוי בעיקר על חוקים ישנים שאינם מתאימים לעסקי יחיד, קטנים ואפילו יותר מזה. לדוגמא יותר מחצי מהמסעדות עובדות ללא רישיון עסק ומשרד הבריאות. מנגד אם בדעתך להפוך את עשיית הממתקים למפעל גדול או למכור אותו ברשתות אז כדאי בהתקרבות למקום הזה לקחת יועץ מקצועי ולתכנן מטבח / לשכור אחד קיים ולהתחיל לחשוב בגדול. גם אז אין מה להילחץ כמו לכל דבר גם לעסק יש את חבלי הלידה שלו וצירים וזמן לכל דבר. אז סבלנות אומץ ואמונה שמגיע לך ואת יכולה ... בהצלחה
 

nizanm

New member
עצה : סוגי רשיון ממשרד הבריאות :

ביצור ושיווק מזון יש 2 סוגי רשיונות עיקריים : 1. ממשרד הבריאות רשיון למפעלים ליצור מוצרי מזון ומשקאות - ניתן על ידי מח' המזון בלשכת הבריאות המחוזית(=רשיון יצרן). באופן מובן, מדובר ביצור שנוגע לבריאות הציבור ולכן גם התנאים מיוחדים, מה שעושה את קבלת הרשיון לענין קשה מאוד לעמוד בתנאים ולקבל רשיון זה. יש עסקים שהיקף היצור שלהם קטן, כמו מסעדות ובתי קפה - לא צריכים רשיון יצרן! נראה לי שבהיקף שאת מייצרת (אני מתעלם כרגע שאת מייצרת בביתך) לא צריכה רשיון יצרן. 2. מהעיריה הסוג השני של רשיון הוא רשיון לניהול עסק - ואת זה מבקשים בעיריה. בכל המקרים צריכה לצרף נספחים לבקשה לרשיון, והעיקר שבהם הוא תכנית בהעסק. לזה יש בעלי מקצוע והמחירים נעים בין 400$ ועד 1500$ תלוי בגודל החנות, במהנדס(יש יקרנים ויש זולים לחפש!) ובלקוח(כושר איתור של מגיש בקשה שיהיה טוב, אמין וזול). בבית לא תקבלי שום רשיון ובצדק ! יש דברים שצריכים להיות תחת פיקוח ציבורי, כמו משרד הבריאות. תארי לך שמישהו ייצר בביתו - ללא שום פיקוח מזון לתינוקות ללא אישור משרד הבריאות. נניח שהוא מייצר מזון לתינוקות (בשביל להדגיש את הבעייתיות!) : האם תאכילי אץ תינוקך? האם תגידי לנו שזה לא בסדר שלא מרשים לו לייצר מזון לתינוקות בביתו למכירה בשוק החופשי??? עוד שאלות?
 
למעלה