טיפים
אני הייתי מערבבת את תערובת האורז והבורגול והעדשים ביחד עם קצת ירקות מגוררים (עגבניה, גזר, קישוא) ומוסיפה עשבי תיבול קצוצים. מערבבת עם קצת מיץ לימון, מלח פלפל וסוכר, טיפה מהרוטב עגבניות לתערובת, ולמלא את הפלפלים. בטח יהיה לך יותר מילוי ותוכלי למלא גם ירקות נוספים אם יש לך, כמו קישואים. את הממולאים מסדרים בסיר, שופכים את הרוטב ומבשלים עם מכסה עד שהם מתרככים.
ממולאים זה די הרבה עבודה, לא הכי משתלם אם זה רק 2.. אני במקומך הייתי מערבבת את השאריות עם ירקות מגוררים ועשבי תיבול והתבלינים, ממלאת את הירקות ושמה בתנור. יותר קל מלהכין רוטב ולבשל תוך השגחה וערבוב וכו'. לא צריך סיר, אפשר ככה בתבנית קטנה, ורק שתהיה להם תמיכה ויעמדו בלי ליפול