עזרה באשדוד

blue skies

New member
עזרה באשדוד

קיבלתי הודעה עם בקשה לעזרה, אני מצרפת את ההודעה שהגיעה אלי:מבקשת עזרהבאשדוד באופן דחוף בבקשה. אני אם לחמישה ילדים קטנים ,ואנו נתונים במצב כלכלי מאוד קשה ומביש. יש לנו חדר שינה אחד לילדים ,ובו מיטה אחת ניפתחת לשניים במצב דיי גרוע, אני מאוד מבקשת למי שיכול לעזור במיטות קומותיים (בגלל מחסור במקום). או במוצרים אחרים כגון:טיטולים ,מטרנה,מגבונים,דייסה,צעצועים,אופניים, סיפריה לילדים.מיזרון למיטת תינוק,ביגוד לגילאי 7- 8 .שמיכות . מקרר,מיקרוגל,מכונת כביסה,תנור גז,תנור חימום. מספר הטלפון נמצא אצלי

רותם111

New member
אילת חוזרת מחופשה והיא תיקח את

הפרטים ממך. אנחנו נוכל לעזור להם ברגע שנסדר את המחסן.

אמברון

New member
יש לי מזרון למיטת תינוק

יכול להיות שאגיע למושב לא רחוק מאשדוד ואעביר אם אחי בהמשך השבוע. במידה שלא - האם יש אפשרות לאסוף ממודיעין?

blue skies

New member
אני מעדיפה להשאיר את זה לטיפולה

של איילת, בדקתי ומסתבר שזאת משפחה שהיית בריכוזה של איילת הם מנסים ליצור עימה קשר, האמא אומרת שהקשר נותק וכבר חודשים הם לא שמעו ממנה (איילת) והיא פנתה אלי כי היא לא הצליחה ליצור קשר עם איילת. כשאיילת תשוב מהחופשה אני אשוחח איתה על זה אנא שמור לנו את המזרון

ראיתי בפורום הראשי תרומה של

מיטת תינוק כולל מזרון, מהוד השרון. אופניים, לאיזה גיל מדובר?

הנושא מוכר, מדובר במשפחה שנמצאת

בטיפולי והקשר איתם נותק. יש להם רק טלופן בבית ובכל פעם שאני מתקשרת אין תשובה...לפני כשבועיים השארתי להם חבילות ליד הדלת כי לא היתה תשובה בבית... בשבוע שעבר יצרתי קשר עם ידיד של המשפחה כי כבר פחדתי שהם עזבו את הדירה נעלמו לי אבל הבנתי שלא. אני אנסה ליצור איתם קשר השבוע ואברר בדיוק מה הם צריכים והכניס רשימה. תודה על הדאגה!

למעלה