עזרה באתר סלפון

עזרה באתר סלפון

יש לי אתר בנושא סלולרי, יפתח בימים הקרובים. יהיה בו מדור השוואות מפותח מאד (מסלוןלים רגילים, פריפייד, זמני המתנה, השוואה בין כל המסלולים של חברה מסוימת וכו´) יהיה שם גם מדור שיסביר על כל אחת מן החברות הסלולריות "פרופילי חברות" אז אם משהו יכול לכתוב לי על החברות זה יעזור מאד. ו..... למדור קודים יעזור לי מאד אם תתנו לי קודים של כל הטלפונים חוץ מנוקיות TDMA כי אלה אני יודע, תודה רבה. דרך אגב כתובת האתר היא (בינתיים) www.geocities.com/tdmacell/index.html אבל רובו עדיין לו פועל.

PingPong18

New member
שלום אדון נחמד...

רציתי לדעת מאיפה יש לך נתונים כל כך מדוייקים על זמני ההמתנה בחברות השונות ? אה?? כי למשל עכשיו התקשרתי למוקד שירות הלקוחות של אמיגו וענו לי תוך דקה וחצי... אבל אתמול שהתקשרתי לשירות הלקוחות של אורנג´ לקח להם לפחות 5 דקות עד שענו לי... על מה ביססת את מה שרשמת שם??? שמועות? או ניסיון אישי חד-פעמי ?? הסבר ומיד!

אלכס נ

New member
אי אפשר להתבסס על פעם אחת

פעם אחת אמיגו ענו לי תוך חצי צלצול (פחות משנייה). בד"כ הם עונים תוף דקה - שתיים. ןלפעמים זה יכול להגיע לחמש שש דקות.

PingPong18

New member
כן אבל גם לפעמים...

הם עונים תוך 24 דק´... אבל כמו כל דבר בעולם גם לזה יש הסבר... אמיגו לאחרונה פתחו את שיורת הווקי טוקי בין כל האשכולות כלומר גם העיסקיים וגם הפרטיים... אז הרבה אנשים התקשרו לברר מה זה אומר וכו´... וגם צריך לפתוח את השירות הזה בין העיסקיים לפרטיים, כלומר כל אחד צריך להתקשר ולהגיד אני רוצה שהשירות הזה יפעל אצלי במכשיר... לכן היה הרבה לחץ כאשר השירות נפתח - כמובן שגם הרבה אנשים שאלו שאלות על השירות וכו´ אבל עכשיו אמיגו פתחו מודק מיוחד לשירות הזה - שעונה על כל השאלות. ולכן העומס ירד...

אלכס נ

New member
אה, את מתכוון ש

בזכות שפתחו את *5757 יהיה עכשיו הרבה פחות עומס? אני לא התקשרתי בזמן האחרון, אבל לפני השיחות בין אשכולות האלו, גם לקח להם מספר דקות לענות.

PingPong18

New member
לא יודע מה היה לפני זה אבל...

בזמן האחרון (השבועיים האחרונים) שאני מתקשר... אני מרגיש בשיפור... עונים יחסית מהר... בערך, בממוצע 5 דקות....

אלכס נ

New member
נו, זה מה שאני אומר

לפני כל הקטע הזה זה היה ככה. אפילו פחות מ 5 דקות בממוצע.

תשובה

בשבוע האחרון מצאתי עצמי מתקשר לחברות הסלולריות הרבה מאד, לאמיגו התקשרתי 4 פעמים, בזמנים שונים ובכל הפעמים לקח להם יותר מדי זמן לענות (כמו כתבתי, לא פחות מ10 דקות) התקשרתי ל 057575757 לאחרונה סלקום השתפרו מאד בשירות הלקוחות (אולי בגלל ה "מערכת חדשה לניתוב שיחות" לא לקח להם יותר מ6 דקות לענות לי, באשר לפלאפון ואורנג´, חברות אלא ענו לי תוך פחות מדקה. אם יש לכם הערות להעיר תעשו את זה בצורה יותר מנומסת, כמו שכתבתי בעמוד הבית יתכן מאד שישנן הרבה טעויות! חשוב לי גם לציין שהמספרים עליהן בססתי את הכתוב הם: סלקום - 099596900 פלאפון 035728888 אמיגו 057575757 אורנג´ 039054054

למעלה