עזרה בבבקשה.....

עזרה בבבקשה.....

שלום אני חדשה בפורום .... לאמא שלי יש סרטן השד ואני בת 16 ורציתי לקבל מידע בנושא כימותרפיה וגם כיצד אתם מציעים לי למוך בה מעבר למה שאני עושה או שחברתי הטובה מציעה לי בבקשה ....

lili the one

New member
../images/Emo24.gif זה כל מה שהיא צריכה

ושיהיו לצידה. את כל המידע הנחוץ על סרטן השד את יכולה למצוא באתר של האגודה אחת מתשע. כתובת האתר היא: http://www.onein9.org.il/ מקווה שיעבור לכם בקלות. ל.

מסכימה עם לילי

להיות שם לצידה זה המון, אפילו אי אפשר להסביר כמה זה הרבה. אל תקחי את זה כמובן מאליו שהיא אמא שלך ואת שם לצידה בגלל זה. היא משתפת אותך במה שעובר עליה, ומוכנה שתהיי לצידה, זה פשוט המון. כי לא תמיד הורים מספרים לילדים מה יש להם כדי לא להפחיד אותם ולא תמיד ילדים יודעים להתמודד עם מה שעובר על ההורים שלהם בזמן המחלה (וכן, את בת שש עשרה, כבר לא ילדה, אבל תמיד תהיי הילדה של אמא שלך). לגבי מידע ותמיכה מעבר לזה, יש תמיד דברים שאפשר עוד לדעת ולעשות אבל הם מתגלים תוך כדי ההתמודדות. את מוזמנת לשאול פה ואת גם מוזמנת להכיר לאמא שלך את הפורום שלנו. שיהיה לשתיכן סופשבוע נעים
גלי

המון תודה ...

תודה רבה לך ואני אל מאמינה שאמא שלי תסתדר אם מחשב אבל אני ינסה בכל אופן לדבר איתה עליו ושוב תודה על הצעה ..

קשה לבד - קל יותר ביחד ../images/Emo13.gif

אני מצרפת לך קישור לאתר דוקטורס על מחלת סרטן השד ועל ההתמודדות הקשה, אבל ביחד הכל יותר קל. כמו לילי האחת, החום, האהבה והאוזן הקשבת, לא פחות חשובים מעזרה טכנית, אם לא יותר. מאחלת החלמה מהירה לאמך ותהיי חזקה הקישור מתחת לחתימה היומית שלי. מיכל

למעלה