עזרה בבחירת אומנות לחימה לטווח הארוך

MAX POWER1

New member
עזרה בבחירת אומנות לחימה לטווח הארוך

שלום רב לכל חברי הפורום אני בן 29 מתאמן כבר מספר שנים בחדר כושר , ובחודשיים האחרונים מחפש סוג של אומנות לחימה מעניינת לטווח הארוך. חשוב לי לציין שאופי הפעילות לא יהיה אינטנסיבי מדי , מכוון שאני גם גולש גלים מספר פעמים בשבוע ולכן אני לא רוצה ליצור על עצמי עומס מיותר . בקשתי היא אם תוכלו לייעץ לי על פעילות כל שהיא שתתאים לטווח הארוך יותר וגם עם מינימום פציעות ונזקים תודה מראש לכל העונים

CRAZY BOLI

New member
אומנות לחימה לטווח ארוך

אני חושב שאומנויות לחימה הן מגוונות ויש המון סגנונות ולכן אתה צריך להיות סגור פחות או יותר אילו יותר מעניינות אותך ואילו לא . לא חושב שיש פעילות ספורטיבית שאין בה פציעות כלשהן ותמיד קיים סיכון במיוחד אם אתה מתעסק בספורט קונטקט (מגע). אם אתה מעוניין ללמוד אומנויות לחימה במגע מלא כגון : אגרוף , אגרוף תאילנדי , קיק בוקס או קארטה מגע מלא רצוי שתמצא קבוצה שתיהיה מתאימה לך באופי סטייל קבוצה של חבר'ה מבוגרים שבאים לפאן ובלי אופי תחרותי וגם כמובן שיהיה מאמן שמבין עיניין ושלא יכין אותך בטעות לאולימפיאדה :) . אם אתה מעוניין למזער פציעות למינימום שבמינימום אולי אומנויות לחימה מסורתיות ללא מגע עשויות להוות פיתרון אך למען האמת ומבלי חלילה לזלזל באף שיטה מבחינה תכליתית / קרבית שיטות במגע מלא הוכחו כיעילות יותר מבחינה קרבית .

lironmarko

New member
נראה לי ג'יאוג'יטסו ברזילאי יתאים לך

קרקע, ומלא חומר לימודי יעיל שלא נדבר על חיזוק הליבה שאתה משתמש בה הרבה בגלישת הגלים מן הסתם רק מה כמו שאמרו לפני תמצא מורה טוב וקבוצה מתאימה לאינטנסיביות שאתה צריך. בהצלחה

למעלה